Työpaikka jo valmistuneelle arkkitehdille!

0

Lahti on kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki, joka ratkaisee tulevaisuuden haasteita avoimesti ja vastuullisesti yhdessä asukkaiden, yritysten ja yliopiston kanssa. Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 tekee rohkeita valintoja sujuvan arjen, hyvinvoinnin ja yrittämisen edistämiseksi.

Haemme kaupunkisuunnittelun asemakaavatiimiin kahta ympäristökaupungin kehittämisestä innostuvaa

KAAVOITUSARKKITEHTIA

Meillä saat tehdä merkityksellistä ja haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Asemakaavoituksen lisäksi olet mukana kaupunkiympäristön suunnittelun eri vaiheissa ja hyödynnät omaa erityisosaamistasi myös muussa maankäytön suunnittelussa. Meillä suhtaudutaan positiivisesti joustavaan työelämään. Lahteen on hyvät yhteydet ja toimipisteemme sijaitsee matkakeskuksen vieressä.

Tule suunnittelemaan Suomen parasta kaupunkiympäristöä! Aktiivisessa, hyväntuulisessa ja keskustelevassa työyhteisössämme on hyvä kehittyä kaupunkisuunnittelijana.

 

Lue koko ilmoitus täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kaavoitusarkkitehti-243158/