Viikkotiedote 37

0

 

Ihanaa syksyn ja uuden lukuvuoden alkua kaikille! VIIKKIS on täällä taas pitämässä huolta että kiltalaisemme pysyvät ajan tasalla killan ja Otaniemen tapahtumista ja muusta ajankohtaisista aktiviteeteistä ja työpaikoista. Toivottavasti kaipasitte viikkistä yhtä paljon kun tiedottaja kaipasi sen tekemistä! Sen pitemmittä puheitta, lukuvuoden ensimmäinen tiedote olkaa hyvä!

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Stadisuunnistus 10.9.
ARTS-SadonkorjuuKEK(ke)RIT ilmottautuminen aukeaa 12.9.
Kalliopiirtelyä & Kallion baarikierros 13.9.
Skipolin Kaukkarit Rantsulla 14.9.
Kutsu:
Vista 30: Vespertine
Aalto 5km yhteislähtö 22.9.

 

II Vapaa-ajalla

Kilpailukutsu: Skiss my Hatsina
Kutsu:
Kukkia & Kaljaa by Innogreen
Ilmottaudu mukaan Teekkarispeksin tanssi- ja improkursseille 11.9.
Polirytmin Uusien ilta -jamit 12.9.
Florettimiekkailun alkeiskurssi
Tule KSO:n Metsoforte-kuoron koelauluihin 12.9. ja 19.9.
Dissonanssin avoimet harjoitukset ja koelaulut
Purjelennon esittelykurssi 2019 –  Polyteknikkojen Ilmailukerho ry
Healthyappro 16.9.
Humans vs Zombies Autumn 18.-21.9.
Hae mukaan Junctioniin 2019!
PdP – info
Otaniemen yö 21.9.

 

 

 

I Tapahtumia

 

 

STADISUUNNISTUS

 

Vapise Helsinki!

Otaniemen opiskelijat valloittavat Itäisen Satamakaupungin tiistaina 10.9. ja herättävät hilpeyttä kanssaeläjissään suorittaessaan mitä eriskummallisempia tehtäviä pääkaupunkimme vilskeessä. Stadisuunnistus alkaa klo 18.00 Senaatintorilta ja rastit sijoittuvat Helsingin ydinkeskustan alueelle.

Rastit ovat auki 18:00-21:30 ja jatkot järjestetään Kaivohuoneella  osoitteessa Iso Puistotie 1 klo 21:00 alkaen. Kaivohuoneella suuta kostuttavat opiskelijaystävälliset hinnat koko illan!

Sisäänpääsy jatkoille maksaa 1,5€ + narikka 3,5€.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1631793526955785/

 

ARTS- SADONKORJUUKEK(KE)RIT ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA

 

Potuttaako? Onko kurkkusi kipeä? Onko syksy kaiken pahan alku ja punajuuri?

Ei hätää, sillä ARTS tuo luoksesi sadonkorjuujuhlat eli perinteisemmmin kekrit. Äiti maa on suonut ARTSin wapputerdelle mitä runsaimman sadon. On siis aika kokoontua pöydän ääreen maistelemaan maan antimia. Jätä kuokkasi pellolle, pistä yllesi pelto-look, ja saavu Otarannan kerhotilaan torstai-illan 26.9. hämärtyessä klo 17.30.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.9. klo 12.00 ja päättyy 19.9. klo 23.55, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislinkki julkaistaan tapahtumassa.

Paikkoja on vain 35, joten ole nopea! Jokaiselle ainejärjestölle on omat kiintiöt.

MITÄ? Sadonkorjuukek(ke)rit
MISSÄ? Otarannan kerhotila, Otaranta 8B kellarissa
MILLOIN? Torstaina 26.9.2019 klo 17.30 cocktail-tilaisuus, klo 18:00 sitsit alkavat
HINTA? 12€
DC? Maaseutu/sato/kekri, tai tule omana itsenäsi!
MIKSI? Jokainen jamssi on mahdollisuus

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2300992153550463/

 

KALLIOPIIRTELYÄ & KALLION BAARIKIERROS

 

Tervetuloa niin fuksit kuin fuksinmielisetkin taiteilemaan kanssamme perjantaina 13.9. Katri Valan puistoon. Liidut sekä mahtava seura löytyvät puiston huipulta kello kuudesta eteenpäin ja sieltä jatkamme killan perinteiselle Kallion baarikierrokselle pienemmissä ryhmissä.

Mitä: Kalliopiirtelyä ja Kallion baarikierros
Missä: Startti Katri Valan puistosta ja etenevä liike pitkin Kalliota
Milloin: perjantaina 13.9. klo 18 eteenpäin
Miksi: koska uusi lukuvuosi, parhaat tyypit ja Kallio!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/509291436589646/

 

SKIPOLIN KAUKKARIT RANTSULLA

 

Aalto-yliopiston lasketteluseura Skipoli avaa kauden näyttävästi Kaukkareilla lauantaina 14.9. Rantsulla, johon tuodaan kuorma-autolasteittain lunta ja rakennetaan perinteinen reilimäki! DJ soittaa musiikkia koko illan! Illan artistina esiintyy ELO. Bönthöbuffa pitää mielen virkeänä aamuun asti! Näitä bileitä ei kannata missata 😎

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2039442056157293/?ti=cl

 

Seuraava tapahtuma:

Skipolin legendaariset Ensilumet 2019

Marraskuun 14. päivä lähdetään pitkäksi viikonlopuksi Rukalle laskemaan 3 päiväksi ja nousemaan 4 päiväksi! Takaisin palataan aamulla 18.11. Reissu maksaa vain naurettavat 229 €! Hintaan kuuluu matkat, majoitus ja hissiliput! Ilmoittautuminen keskiviikkona 18.9. Päälafkan (Otakaari 1) aulassa klo 10:00!
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2399232486859847/?ti=cl

 

KUTSU: VISTA 30 VESPERTINE

 

7.10.2019, klo 18, Otakaari 1, A-siipi

Rakkaat maisema-arkkitehti-, sisustisarkkitehti- ja arkkitehtiopiskelijat, alumnit sekä kutsuvieraat,

on suuri kunniamme kutsua teidät juhlimaan kanssamme Vista ry:n 30-vuotista taivalta Vespertine -juhlagaalaan maanantaina 7. lokakuuta 2019. Juhlagaala toimii LANDMARK 30 -juhlaviikon avaustapahtumana.

Juhlagaala on maksuton ja alkaa kello 18.00 Kandidaattikeskuksen A-siivessä (Otakaari 1, Espoo). Illan aikana pääsette kuulemaan loistokkaita puheita, upeita esityksiä ja nauttimaan herkullisista alkupaloista ja virvokkeista.

Pukukoodi tilaisuuteen on smart casual akateemisin kunniamerkein koristettuna.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tapahtumaan liittyen, älä epäröi olla yhteydessä osoitteeseen: vistah-mail(a)list.ayy.fi

Vista ry

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2255533401223069/

 

AALTO 5 KM YHTEISLÄHTÖ

 

Arkkitehtikillan yhteislähtö vuosittain tapahtuvaan Aalto 10 & 5km juoksuun. Lähtö yhdessä, minkä jälkeen matkaa saa taittaa omalla vauhdilla ja omassa porukassa. Lue tarkemmat ohjeet sijaintiin ja ilmoittautumiseen tästä linkistä:

https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/aalto-10-km-5-km-liikuntatapahtuma

 

MITÄ: Aalto 5km juoksu
LÄHTÖ: Otahalli, Otaranta 6, 02150 Espoo
MILLOIN: Sunnuntai 22.9. klo 11:50
MIKSI: Haasta itsesi!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/otahalli/aalto-5km-yhteislähtö/886776388369073/

 

 

II Vapaa-ajalla

 

KILPAILUKUTSU: SKISS MY HATSINA

 

Urbaani ideakilpailu

Mitä?

Haastamme ryhmät ja yksilöt suunnittelemaan ja kehittämään uusia ideoita, jotka houkuttelevat erilaisia ihmisiä ja ryhmiä Hatsinanpuistoon. Mikä olisi syy tulla, nauttia ja jäädä Hatsinanpuistoon? Millaisia uusia aktiviteetteja ja kokemuksia puistoympäristö voisi tarjota?

Miksi?

Tavoitteena on, että alue olisi avoin ja helposti lähestyttävä paikka, jossa kaupunkilaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja vapautuneeksi. Hatsinanpuistolla on mahdollisuus yhdistää työnteko ja hyvinvointi täysin uudella tavalla.

Miten?

Luonnostele ideasi – näytä mielenkiintoisia referenssejä, uusia mahdollisuuksia ja haasta aluesuunnitelmamme ideallasi! Idean tulisi sijoittua Hatsinanpuiston alueen julkisiin tai puolijulkisiin tiloihin. Ehdotus voi sijaita piha-alueella, rakennusten ulkopinnoilla tai katoilla, vain mielikuvitus on rajana.

Materiaali?

Alueen pohjapiirros, kuten myös 3D-malli ja esityskuvat ovat ladattavissa kilpailun nettisivulta. Toivomme että kilpailutyö, tai osa siitä, olisi mallinnettu Trimble Solutionsin Sketchup-ohjelmalla. Kilpailussa ei kuitenkaan ole kyse ei ole 3D-mallinnustaidoistasi, vaan luovista ja tuoreista ideoista. Voit ladata ilmaisen kokeilujakson Sketchupista osoitteessa

https://www.sketchup.com/try-sketchup

 

Lisätiedot ja aikataulut Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/404335376864007/?event_time_id=404335386864006

 

KUTSU: KUKKIA JA KALJAA BY INNOGREEN

 

Osana 30v. juhlavuotemme viestintää tuotamme kuukauden mittaisen pop upin Helsingin keskustaan Mikonkadulla sijaitsevaan Epicenteriin. Päivisin pop up on suunnittelijoidemme työtila, jonne yhteistyökumppanimme sekä asiakkaamme ovat tervetulleita viihtymään. Joka perjantai-ilta järjestämme kutsuvierastilaisuuden, after workit, vaihtelevin teemoin. Kuukauden pop up ja perjantain tilaisuudet kantavat nimeä Kukkia & Kaljaa – rennoissa tunnelmissa keskustellaan ympäristöstä, vihreydestä ja tulevaisuuden kaupungista. Tilaisuuden vieraat ovat pääasiassa sisustussuunnittelijoita, arkkitehtejä sekä rakennuttajia. Perjantain tilaisuudet ovat klo 16-19. Rennoissa illoissa pidetään lyhyet puheenvuorot tai muuta pientä ohjelmaa klo 17 aikoihin.

Pop on auki 26.8.-20.9. Habitare viikolla 13.9 järjestetään Habitare teemalla avoin keskustelu ilta. Kerromme myös Milanon Design week terveisiä keväältä 2019.

Lisäksi viimeinen after work pe 20.9. on teemaltaan Future City Lab. Labissa tilaisuuden vieraat jaetaan pöytäryhmiin ”ratkomaan” ja ideoimaan kestäviä, vihreitä ratkaisuja kaupunkiympäristöön. Olisi ihan mahtavaa, jos voisitte osallistua labin toteuttamiseen yhdessä meidän kanssa! Työpaja tulisi alustaa, fasilitoida ja vetää yhteen. Voisimme yhdessä miettiä työpajan sisällön ja kulun.

Paikkoja on rajallisesti, joten pyydän ilmoittautumaan ajoissa meidän tapahtumaan.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/862804107409855/

 

ILMOTTAUDU MUKAAN TEEKKARISPEKSIN TANSSI- JA IMPROKURSSEILLE

 

Teekkarispeksin tanssi- ja improkurssit tulevat taas!

Tänä syksynä tarjoamme yhdeksän eri tanssikurssia, joista löytyy vaihtoehtoja aina aloittelijoista jo pitkään harrastaneille! Improkursseja järjestetään kolme eritasoista kurssia.

Kursseille ilmoittaudutaan keskiviikkona 11.9 klo 17.00 alkaen Kanditalon aulassa. Tule ajoissa, jotta varmasti mahdut mukaan!
Lisätietoa ilmoittautumisesta sekä kurssikuvaukset.

 

POLIRYTMIN UUSIEN ILTA-JAMIT

 

Polirytmin Uusien ilta -jamit To 12.9. klo 19:00 @ Tiilihuone, Smökki

Orientaatioviikon jälkeen on tarjolla kaikille musiikillisesti orientoituneille otollinen tilaisuus suunnistaa kampuksen rytmimusiikin pyhättöön Smökin Tiilihuonelle. Uusien ilta on etenkin fukseille ja muille ensimmäistä kertaa jameihin saapuville räätälöity versio Polirytmin torstaijameista, joka tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua Polirytmin toimintaan ja muihin soittajiin. Soitamme yhdessä groovaavia biisejä jazzista aina rytmi- ja popmusiikkiin sekä nautimme korkeatasoisista virvokkeista sekä pikku murkinasta. Ota siis soittimesi tai äänihuulesi komerosta ja tule mukaan jammailemaan!

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2655594901126224/

Lisätietoja:

Lauri Viljavuori / Polirytmi – Puheenjohtaja
hallitus@polirytmi.fi
Puh. 050 5002935

 

FLORETTIMIEKKAILUN ALKEISKURSSI

 

Miekkailu on vuosisatojen kuluessa muuttunut vaarallisesta kamppailusta nykyaikaiseksi urheilulajiksi. Liikkeiden nopeus, tilanteiden yllättävä vaihtelu ja kaksintaistelun moninainen taktiikka kuuluvat kuitenkin yhä sen luonteeseen. Tänäänkin se on taktiikkaa, tekniikkaa, yllätystä, harhautusta, onnistumista, voittamista ja häviämistä. Miekkailu mitä mielenkiintoisin harrastusvaihtoehto, joka sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta.

Ylioppilasmiekkailijat järjestää aikuisille suunnatun florettimiekkailun alkeiskurssin 12.9.–7.11. (pl. 24.10.) torstaisin klo 19-21 Töölön kisahallilla. Alkeiskurssin hinta on opiskelijoille 110 euroa ja muille 130 euroa. Miekkailuvarusteet saat lainaan seuralta. Mukaan kurssille riittää tavalliset sisäliikuntavarusteet.

Kurssimaksu sisältää Ylioppilasmiekkailijoiden jäsenmaksun ja kurssin jälkeen on mahdollista osallistua seuran normaaleihin harjoituksiin ja käyttää niissä seuran lainavarusteita.

Kurssimaksu ei sisällä lisenssiä tai vakuutusta, mutta sellaisen voi hankkia Miekkailu- ja viisiotteluliiton kautta 20 euron hintaan. Vakuutuksen sisältävän harrastelisenssin voi ostaa osoitteesta http://www.fencing-pentathlon.fi/miekkailu/kilpailutoiminta/liiton-kilpailu-ja-harrastelisenssit/tilausohje/ . Lisenssikausi 1.9.2019 – 31.8.2020.

Lisätietoja osoitteesta: i.jokipii@gmail.com

Ilmoittautuminen osoitteessa:

https://edge.flomembers.com/yomiekkailijat/events/register/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710

 

 

TULE KSO:N METSOFORTE-KUORON KOELAULUIHIN

 

HALUATKO LAULAA OOPPERAA?

Keskisuomalaisen Osakunnan Metsoforte-sekakuoro
etsii riveihinsä uusia lauluintoisia jäseniä tänäkin syksynä, kotipaikkakuntaan katsomatta.

Tänä syksynä kuorollamme on edessä aiempaa huomattavasti
haastavampi ja mielenkiintoisempi produktio. Osallistumme
Helsingin Oopperayhdistyksen Mare ja hänen poikansa
-oopperaan, jonka ensi-ilta on 10.1.2020 Aleksanterin teatterissa.

Ensi-illan jälkeen aloitamme jälleen kevätkonsertin ja juhlavuosikonserttimme harjoittelun. Jos haluat laulaa monipuolista ja haastavaakin ohjelmistoa, niin olet lämpimästi tervetullut!

Koelaulut:

to 12.9.2019 klo 17.00
to 19.9.2019 klo 17.00

Harjoittelemme torstaisin klo 18-21

KSO:n osakunnan tiloissa Kampissa, Perhonkatu 6:ssa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: mf.kuoro@gmail.com

Nähdään koelauluissa!

 

DISSONANSSIN AVOIMET HARJOITUKSET JA KOELAULUT

 

Dissonanssin avoimet harjoitukset ja koelaulut

Dissonanssi on Otaniemessä toimiva sekakuoro, joka laulaa monipuolista musiikkia aina renessanssista glam metalliin – hauskanpitoa unohtamatta! Dissonanssi järjestää syksyllä 2019 kuorossa laulamisesta kiinnostuneille avoimet treenit tiistaina 17.9 klo 18:00 ja koelaulut tiistaina 24.9. klo 16.30 osoitteessa Otakaari 4, Espoo.. Lue lisää ja ilmoittaudu: http://liity.dissonanssi.fi Tervetuloa laulamaan!

 

PURJELENNON ESITTELYKURSSI 2019 – POLYTEKNIKKOJEN ILMOILUKERHO RY

 

Purjelennon esittelykurssilla pääset purjelentokoneen kyytiin lennonopettajan kanssa. Kurssiin kuuluu teoriatunti, jossa käydään läpi purjelennon perusteet ja käytännön asioita lentopäivää varten. Teorian jälkeen pääset heti tositoimiin: lentämään kaksipaikkaisella koulukoneella huikeissa syysmaisemissa. Teoriatilaisuuksia järjestetään torstaina 12.9. ja 19.9. klo 18. Esittelylentoja on tarjolla kahtena lauantaina, 14.9. ja 21.9.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://pik.ayy.fi/wordpress/koulutus/purjelennon-esittelykurssi/

 

HEALTHYAPPRO

 

Oletko koskaan miettiny, miltä tuntuisi taklata muita pelaajia jenkkifutismatsissa tai tanssia tangolla pelkkien käsien varassa? Etkö vieläkään ole löytänyt omaa lajiasi vai sykkiikö sydämesi tietylle lajille ja haluat tietää, miten voit harrastaa sitä Aallossa? Liikuntatoimikunta järkkää tulevana syksynä Healthyappron, jonka aikana yhdeksän eri urheiluyhdistystä esittelevät toimintaansa järjestemällä lajikokeilun yhdeksästä eri lajista. Kokeiluja järjestetään alkaen syyskuun puolivälistä kestäen aina marraskuuhun asti kerran viikossa ja joinain viikkoina samaan aikaan järjestetään kaksi eri kokeilua. Jokaisen lajikokeilun jälkeen järjestetään myös mahdollisuus jäädä hengailemaan pelikavereiden ja yhdistyksen edustajan kanssa saunan ja ilmaisen purtavan merkeissä!

Lajikokeilut ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tapahtumia ja jokaiseen tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautumisia ei ole rajattu, joten voit osallistua niin moneen kokeiluun kuin itse haluat tai valita vain sinua kiinnostavimmat. Ilmoittautumislomakkeet ja tarkempaa informaatiota tulevista kokeiluista löydät tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/514740742687553/

 

HUMAN VS ZOMBIES AUTUMN

 

Humans vs Zombies Autumn 18.-21.9.
Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Ihmiset voivat puolustautua piiloutumalla, pakenemalla tai epätoivoisesti taistelemalla käyttäen sukkia tai nerf-pyssyjä zombeja vastaan. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin.Osallistuminen on täysin ilmaista. Pelissä tarvittavan huivin ja erityishärpäkkeet saa järjestäjiltä. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, tulla paikalle ja pelata. Tapahtuma on englanninkielinen.

Tänä vuonna kosmos on kääntynyt ja säröillyt ja Muinaiset katselevat Otaniemeä raoista todellisuuden verhon tuolta puolen. Ovatko muinaiset profetiat totta ja onko Muinaisten tahdon kiveen hakattu totuus vältettävissä? Ota selvää pelaamalla!

Fb-tapahtuma: http://tiny.cc/hvzautumn2019
Ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/aava/humans-vs-zombies-2019/

 

HAE MUKAAN JUNCTIONIIN 2019!

 

MISSÄ & MILLOIN: Väre @ Otaniemi, Espoo 15.-17.11.2019

Toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan Junction 2019 –tapahtumaan, Euroopan suurimpaan hackathoniin! Haku marraskuun tapahtumaan on nyt auki ja sulkeutuu 6.10.2019. Junctionin tarkoituksena on kerätä yhteen suunnittelijoita, ohjelmistokehittäjiä ja muita luovia teknologiaentusiasteja. Tarjoamme heille välineet ja haasteet tämän päivän suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi. Viikonlopun aikana osallistujat kehittävät osana tiimejä ratkaisuja omiin projekteihinsa ja yhteistyöyritystemme tarjoamiin haasteisiin. Tapahtumaan osallistuminen on täysin ilmaista!

Tänä vuonna muun muassa:

–      10 erilaista trackia kuten: Mobility, Game Jam, Future Cities, Sustainability ja paljon muuta
–      Ilmainen majoitus
–      Ilmaiset ruuat ja juomat
–      Palkintoja 40 000€

Paikkoja on vain rajoitettu määrä joten hae jo pian mukaan!

Hakeminen osoitteessa: https://2019.hackjunction.com

 

PDP – INFO

 

Are you passionate about design, business and technology?
Then, PdP is the right fit for you.

But what is PdP?
According to a former PdP student, is ”the most rewarding, most inspiring, and at times the most ridiculous experience”.Seriously…What is PdP?
Well, Product Development Project (PdP) is a course that is primarily aimed at master level students of any field, who want to learn the development process of investment and/or consumer products. PdP is truly a transdisciplinary team learning project. The team forming, project planning, project execution, and finally, the demonstration of the results are supported by the teaching team. The challenges are real and sponsored with 10.000€ by industry partners, who are searching for innovative cooperation with the next generation of changemakers…and YOU can be part of it. In PdP, all teams are expected to build functional prototypes and carry out testing in meaningful way.

If you are a student of design, business or technology and you want to learn real product development – you can’t have better option than this!

It’s once in a life-time experience with great emphasis on passion-based learning (PBL) methodology!

Sign up for the course on WebOodi. Course Code: MEC-E3001
The introduction lecture will be on Wednesday, 11th September 16:15 at Aalto Design Factory (Betonimiehenkuja 5 C).

Website: http://pdp.fi
Facebook: https://www.facebook.com/pdpaalto/
Instagram: @pdpaalto

 

OTANIEMEN YÖ

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää poikkitaiteellisen Otaniemen yö -taidefestivaalin lauantaina 21.9. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille.

Otaniemen yö valtaa Otaniemen toista kertaa syyskuussa. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Espoon kaupunkitapahtumien kanssa. “Tapahtuma sai viime vuonna erinomaisen vastaanoton ja palautteessa suorastaan vaadittiin meitä toteuttamaan sen uudelleen” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari. Tänä vuonna ohjelmassa on viime vuoden tapaan musiikkia ja taidetta monessa eri muodossa.

Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa esimerkiksi Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Aalto-yhteisö puolestaan on järjestänyt muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoken, erilaisia musiikkiesityksiä sekä taidepajoja.” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisesta ilmeestä vastaa Ella Eskola.

Festivaalin ohjelma alkaa iltapäivästä ja kestää yömyöhään. Koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi . Otaniemen yö aloittaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10-juhlavuoden tapahtumakavalkadin. Juhlavuosi itsessään huipentuu AYY10-vuosijuhlaan Finlandia-talossa toukokuussa 2020.

 

Lisätietoja:

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidetoiminnan asiantuntija, 050 520 9439 tai tero.uuttana@ayy.fi

Valokuvia jutun yhteyteen löytyy osoitteesta: http://bit.ly/otaniemenyopressikuvat

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi