Viikkotiedote 20

0

 

Luet juuri tämän lukuvuoden viimeistä viikkotiedotetta. Tiedotteita on ollut ilo tehdä ja toivottavasti myös te olette nauttineet alkuvuoden tiedotuksesta <3 Palataan asiaan jälleen syksyllä!

Haikeasti,

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

.TorstaiJALKAPALLO 16.5.

II Vapaa-ajalla

OpenHouseHelsinki etsii kierrosavustajia
EcoChef Otaniemi 21.5.
Hitchball 4000 14.-16.6.
Suunnittele nimi ja logo Opiskelijakeskukselle!
Hää- ja kesätanssien lyhytkurssi
Oranki & adventures ulkoiluviikonloppu 12.-14.7.
Lunawood Urban Challenge- kilpailukutsu

 

 

 

I Tapahtumia

 

 

TORSTAIJALKAPALLO

 

Tule AK Sportklubbin kanssa pelaamaan pallopelejä ja nauttimaan ulkoilmasta Otaniemen urheilukentälle torstaina 16.5. klo 16 eteenpäin! Luvassa ainakin jalkapalloa, jenkkifudista sekä nurmikolla hengailua picnicin merkeissä.

MITÄ: Jalkapalloa
MISSÄ: Otaniemen urheilukenttä
MILLOIN: torstai 16.5. klo 16 ->

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/438715346693534/

 

 

II Vapaa-ajalla

 

OPENHOUSEHELSINKI ETSII KIERROSAVUSTAJIA

 

OpenHouseHelsinki tulee taas ja tapahtumaan tarvitaan mukaan innokkaita kierrosavustajia. Kierrosavustajana saa eturivin paikat kiertelemään kiinnostavia arkkitehtuurikohteita! Kierrosavustajaksi voi ilmoittautua suoraan oheiseen exceliin!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/146REMzRIS2xAD7zTrhJ7kwe0_6fSsmliL41i6Rp2ekg/edit?usp=sharing

Tarjolla myös raportin kirjoittamisesta 2op!

 

ECOCHEF OTANIEMI

 

Haluaisitko viettää rennon illan kavereiden kanssa kokkaillen? Ovatko kokkaustaitosi tasolla “osaan ehkä keittää perunoita” vai oletko jo oikea keittiömestari? Oletko jo pitkään miettinyt, että haluaisit löytää helpon tavan pienentää hiilijalanjälkeäsi? Yhteisöjaosto Aava järjestää 21.5. Kylän olohuoneella kokkausillan EcoChef Otaniemi, jossa osallistujat pääsevät rennossa ympäristössä asiantuntijoiden johdolla opettelemaan ympäristöystävällisen ruoan kokkausta. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin ruoanlaiton vasta-alkajat kuin ammattikokkaajatkin!

Hintaa tapahtumalle kertyy vaivaiset 5€ ja ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa https://lomake.ayy.fi/aava/ecochef-otaniemi/. Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain ensimmäiset 30 ilmoittautunutta!

Huom. tapahtuma on pääasiassa suomeksi, mutta kaikki ovat ehdottomasti tervetulleita!

MITÄ: EcoChef Otaniemi
MISSÄ: Kylän olohuone(Jämeräntaival 5A)
MILLOIN: 21.5. klo 17.00
MITÄ MAKSAA: 5€
ILMOITTAUTUMINEN: https://lomake.ayy.fi/aava/ecochef-otaniemi/

 

HITCHBALL 4000

 

Hitchball 4000 on viikonlopun mittainen seikkailu, jossa liftauskonkarit ja ensikertalaiset liftaavat pareittain kilpaa kohti salaista maalia muutaman rastin kautta. Lisämausteena seurantajärjestelmä kerää virtuaaliseen kisastudioon kilpailijat, ystävät, huolestuneet sukulaiset ja satunnaiset kuskit. Voittajien nimet kaiverretaan kiertopokaaliin ja paras meininki palkitaan Spirit of Hitchballilla.

Kilpailun tavoitteena on levittää liftaamisen iloa ja rikkoa yhteiskuntakuplia. Jakamalla kilometrejä ja elämäntarinoita tuntemattomien kanssa avautuu mahdollisuus oppia lisää niin muista kuin itsestäänkin. Etsi siis itsellesi sopiva matkakumppani ja ilmoittaudu kesän jännittävimpään roadtrippiin viimeistään 31.5!

“Noin 1500 liftattua kilometriä olivat yhtä kultaa. Liftaaminen jos mikä palauttaa uskon ihmiskunnan hyvyyteen: miten ihania ihmiset voivatkaan olla täysin tuntemattomille.”

Lisätietoa: www.hitchball4000.fi
FB tapahtuma: www.facebook.com/events/402189290612918/

 

SUUNNITTELE NIMI JA LOGO OPISKELIJAKESKUKSELLE

 

Opiskelijakeskus on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY), Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) ja Teknologföreningenin (TF) yhteishanke opiskelijoiden yhteisestä rakennuksesta Otaniemen kampuksen keskeiselle paikalle, metroaseman sisäänkäynnin viereen ja Harald Herlinin Oppimiskeskusta vastapäätä.

Nyt etsimme opiskelijakeskus-projektille yhteistä visuaalista identiteettiä nimi- ja logokilpailun muodossa!  Nimeä ja logoa tullaan käyttämään jatkossa mm. projektin esittelymateriaaleissa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kilpailu alkaa 6.5.2019 ja sen deadline on 27. toukokuuta 2019 kello 16:00. Kilpailusta maksetaan palkintosummana yhteensä 500€, joka voidaan kilpailuraadin päätöksellä jakaa useampaan osaan.

 

Lue lisää täältä: https://tinyurl.com/opiskelijakeskus

 

HÄÄ- JA KESÄTANSSIEN LYHYTKURSSI

 

Hei!

Kesän hääjuhlat ja tanssilavat lähestyvät ja on aika saada varmuutta tanssiaskeliin. Tervetuloa siis opettelemaan valssia ja foksia Pohjalaisten tanssikerhon järjestämälle lyhytkurssille!

Kurssi sopii erinomaisesti aikaisemmin tanssia harrastamattomille tai kertausta kaipaaville, ja kurssin jälkeen olet valmis osallistumaan hää- ja lavatansseihin paremmin eväin.

Lyhytkurssi pidetään toukokuussa 2019, ja se on kahden kerran kokonaisuus:

16.05. kello 18:00 -20:00 ja
23.05. kello 18:00 -20:00

 

osakuntalaisille (EPO, PPO, VN) 15 €
opiskelijoille 20 €
muille 30 €

 

Maksutiedot ja ilmoittautuminen löytyvät kotisivuiltamme
pohjalaiset.fi/tanssikerho

 

Kurssilla vaihdetaan paria, minkä ansiosta saat monipuolisemman kokemuksen. Voit siis osallistua ilman omaa paria.

 

Opetus tapahtuu Bottalla, 5. kerroksessa osoitteessa Töölönkatu 3 A, Helsinki

 

ORANKI JA ADVENTURES ULKOILUVIIKONLOPPU

 

Tervetuloa vaellus-kiipeilyviikonlopulle A!dventuresin ja Orangin mukaan!

Lähdemme Repoveden kansallispuiston alueelle toteuttamaan ainutlaatuista tapahtumaa, jossa yhdistyvät kahden järjestön voimin retkeily & vaellus, sekä kalliokiipeily. Tätä on odotettu jo pitkään!!

Paikkana toimii Repoveden alue Kouvolan ja Mäntyharjun välissä, josta löytyy Suomikiipeilyn jalokivi Olhavanvuori. Voit osallistua vain vaellukseen, vain kiipeilyyn tai tietysti molempiin!

Tapahtuma alkaa perjantaina 12.7 ja päättyy sunnuntaina 14.7. Paikalle voi saapua tai lähteä joustavasti, jos koko viikonloppu ei sovi.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/2189308967812058/

 

LUNAWOOD URBAN CHALLENGE: KILPAILUKUTSU

 

Submission: May 2nd – June 24th, 2019
Registration: free
Language: English
Location: Conceptual
Prizes: € 8.000 + Certificate of Achievement
Type: International Open Ideas CompetitionLunawood Urban Challenge invites all architecture students, architects and creative professionals to develop and submit compelling ideas to transform our urban cities. We need your help in creating a more natural – yet modern environment using Lunawood Thermowood.

Urbanization all over the world has seen a staggering growth. Carbon emissions in the building sector account for almost 25% of the total carbon emissions produced by economic activities around the world. With a growing population and urbanization, it is increasingly vital to consider diminishing the harmful carbon emissions in building materials used in the building sector.

A liable-sourced and natural building material like wood is the answer to building with renewable and wholesome material. Wood from renewable Nordic forests grows naturally and cuts out CO2 from the air.

Architects and designers will be given the opportunity to significantly lower the carbon footprint of buildings and increase healthful living experiences with improved air quality by innovating with a sustainable and renewable wood material called Lunawood Thermowood.

 

Further information: https://lunawood.com/lunawood-urban-challenge/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi