Viikkotiedote 19

0
Tänään on Arkkitehtikillan raadin kiitosilta klo 18.00 eteenpäin ARTSin Wapputerdellä! Lämmin kiitos kaikille killan toimintaa tukeneille ja auttaneille, tämä ilta on omistettu juuri teille!

Kiitollisna,

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Raadin kiitosilta 6.5.
Temalin vegebrunssi 9.5.
AK-IK perhe- ja kaverisitsit 10.5.

II Vapaa-ajalla

Dissonanssin kevätkonsertti 7.5.
Aalto-festival: Hook’19 Seminaari 8.5.
Sustainability Science days 9.5.-10.5.
Lunawood Urban Challenge- kilpailukutsu

 

 

I Tapahtumia

 

 

RAADIN KIITOSILTA

 

Killan kevät on ollut vauhdikkaan juhlaisa. Nyt Wapusta melkein toipuneena ja excujen ja kesälomien jo koputtaessa ovella, on aika juhlistaa sitä, mitä tänä keväänä on saatu aikaiseksi! Kiitoksena kevään panoksesta pidetään perinteinen killan toimihenkilöiden kiitosilta maanantaina 6.5., jolloin ARTS terde täyttyy herkuista, hyvästä seurasta ja menevästä musiikista!

 

MITÄ: Raadin kiitosilta
MILLOIN: Maanantai 6.5. klo 18
MISSÄ: ARTS Terde, Otakaari 1 K-siipi
MITÄ MAKSAA: EI MITÄÄN!
MIKSI: Kiitos kuuluu teille! ♥️

 

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/449967855811070/

 

 

TEMALIN VEGEBRUNSSI

 

Tervetuloa brunssille Kylpyhuonekeskukseen 9.5! Saavu siis voimaan paremmin vegeruoan voimin klo 10-12 osoitteeseen Runeberginkatu 4. Samalla kuulemme Temalin kalusteista, 5cm-välein-konseptista, kylpyhuonesuunnittelusta ja Habitare-messuista. Ilmoittautuminen aukeaa 26.4. klo 12. Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin tapahtumassa.

Aamun ohjelma:

Klo 10.15 Suomalaisen kylpyhuoneen suunnittelu ja haasteet / Temal Oy
Klo 10.45 Habitare 2019: Mindspaces / Markkinointipäällikkö Piia Sievinen
Klo 11-12 Paikalla Temal & Partners Kylpyhuonekeskuksen väki esittelemässä tuotteitaan kylpyhuoneisiin.

Mitä? Temal-excu ja vegebrunssi
Missä? Kylpyhuonekeskus, Runeberginkatu 4
Milloin? to 9.5. 10-12

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/307963043233074/

 

AK-IK PERHE- JA KAVERISITSIT

 

Tervetuloa keväisen vihertäville Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitseille!

Perjantaina 10.5. on aika kokoontua Servin Mökkiin uusien ja vanhojen ystävien sekä perheenjäsenten kanssa. Tutustuta perheesi ja ystäväsi sitsi- ja teekkarikulttuuriin oivalla tavalla Otaniemen sydämessä ja saavu itsekin nauttimaan ruoasta, juomasta ja laulusta. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30 ja sitsit käynnistyvät klo 19.00.

Paikkoja sitseille on varattu 160, 40 molempien kiltojen jäsenille sekä 40 molempien kiltalaisten aveceille. Jokainen kiltalainen voi tuoda yhden (1) perheenjäsenen tai ystävän. Mikäli kaikki paikat eivät täyty, on mahdollista tuoda useampi seuralainen!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 6.5. Nappaa siis kaveri yhteen kainaloon ja perheenjäsen toiseen ja kipinkapin ilmoittautumaan! Molempien on ilmoittauduttava erikseen ja lisäksi ystävä ilmoitetaan aveciksi ilmon yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.

Sitsit ovat k-18.

Jatkot alkavat Rantsulla noin klo 24.00 ja ovat kaikille avoimet.

MITÄ: Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitsit
MISSÄ: Servin Mökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: Pe 10.5. klo 18.30, kongi 19.00
MAKSAA: 15€
DC: Cocktail/tumma puku + teekkarilakki
MIKSI: IKuinen rAKkaus ♥

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/559374841218837/

 

 

II Vapaa-ajalla

 

DISSONANSSIN KEVÄTKONSERTTI

 

Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti ti 7.5.2019

Tervetuloa kamarikuoro Dissonanssin kevätkonserttiin Paavalinkirkkoon tiistaina 7.5. klo 19.00.

Mitä: Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti
Milloin: Tiistaina 7.5.2019 klo 19.00
Missä: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

 

AALTO-FESTIVAL: HOOK’19 SEMINAARI

 

Hook’19 osana Aalto Festivalia

keskiviikko 8.5.2019

klo 13.00–17.30 | Dipoli, Otakaari 24, Espoo

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on nyt Otaniemen kampuksella. Tavoitteena on luoda Aalto-yliopiston kampukselle Arabian taideteollisuuskaupunginosaa täydentävä, uusi luovien alojen ekosysteemi, jossa suunnittelualat, taide ja media sekä alojen välinen yhteistyö kukoistaisivat.

Aalto-yliopisto toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Dipoliin kuulemaan pääpuhujiamme ja osallistumaan inspiroivaan keskusteluun. Hook on vuosittainen tapahtuma, joka keskittyy Aalto-yliopiston kampuksen alueelliseen ja yhteisölliseen kehittämiseen yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Tämän vuoden teemana on luovat ekosysteemit.

Lisätietoja ja ilmottautuminen: https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/hook19-seminaari-kohti-luovien-alojen-ekosysteemia

 

SUSTAINABILITY SCIENCE DAYS

 

Aalto-yliopiston Sustainability Hub (ASH) ja Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutti (HELSUS) järjestävät Espoossa ja Helsingissä 9.5. – 10.5.2019 kaksipäiväisen Sustainability Science Days -konferenssin teemalla ”Making use of sustainability science”. Konferenssin fokuksena on kestävyystieteen hyödyntäminen päätöksenteon areenoilla, ja sen puitteissa järjestetään erilaisia tieteellisiä sessioita, paneelikeskusteluja ja muita tilaisuuksia. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille opiskelijoille!

Facebook https://www.facebook.com/events/777632115908432/?event_time_id=777632119241765

Koko konferenssin ohjelma on saatavilla http://sustainabilitysciencedays.fi/

 

LUNAWOOD URBAN CHALLENGE: KILPAILUKUTSU

 

Submission: May 2nd – June 24th, 2019
Registration: free
Language: English
Location: Conceptual
Prizes: € 8.000 + Certificate of Achievement
Type: International Open Ideas CompetitionLunawood Urban Challenge invites all architecture students, architects and creative professionals to develop and submit compelling ideas to transform our urban cities. We need your help in creating a more natural – yet modern environment using Lunawood Thermowood.Urbanization all over the world has seen a staggering growth. Carbon emissions in the building sector account for almost 25% of the total carbon emissions produced by economic activities around the world. With a growing population and urbanization, it is increasingly vital to consider diminishing the harmful carbon emissions in building materials used in the building sector.

A liable-sourced and natural building material like wood is the answer to building with renewable and wholesome material. Wood from renewable Nordic forests grows naturally and cuts out CO2 from the air.

Architects and designers will be given the opportunity to significantly lower the carbon footprint of buildings and increase healthful living experiences with improved air quality by innovating with a sustainable and renewable wood material called Lunawood Thermowood.

 

Further information: https://lunawood.com/lunawood-urban-challenge/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä: tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi