Viikkotiedote 11

0
Uudet tuulet puhaltaa! Työpaikkailmoituksille on nyt pyhitetty oma sivu Arkkitehtikillan nettisivuille. Työpaikkailmoitukset julkaistaan jatkossakin viikkotiedotteissa, mutta sen lisäksi kaikki ajankohtaiset ilmoitukset löytyvät osoitteesta https://arkkitehtikilta.fi/?page_id=12502

Tämän upean uudistuksen lisäksi viikolla 11 Arkkitehtikillan hallitus viettää vegeviikkoa! Syömme siis kuluvan viikon vegaanisesti #ilmastoveivi kampanjan hengessä.  Hallitus haastaa myös kiltalaisia miettimään kuluvalla viikolla omia ruokailutottumuksiaan, jokaisella pienelläkin teolla on vaikutus yhteiseen ilmastoomme <3
Netta

 

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Kiltapäiväkerho: EASA 11.3.
Royal Danish Afterworks 12.3.
Annihilaatio 2019 12.3.
Kiltapäiväkerho: Kiltanauha workshop 13.3.
PerjantaiVOIMISTELU 15.3.
Masterchef Arkkitehtikilta 19.3.
AquaKIIMA 21.3.

II Opiskelua

Workshop: Introduction to Design Thinking 14.3.

II Vapaa-ajalla

Vista 30: kilpailu
Radiodiodin ohjelmantekijäilmoittautuminen on avoinna!
AYY etsii suunnittelijaa ja tekijää seremoniamestarin sauvalle
3A Talks: Uusi MRL 12.3.
Tervetuloa Fulbright Forum -seminaariin Otaniemen Dipoliin 12.3.
Chess & Networking Game Night 12.3.
Otaniemen ilmastolakko 15.3.
Vantaan arkkitehtuuripäivä 22.3.

 

 

 

I Tapahtumia

 

KILTAPÄIVÄKERHO: EASA

 

EASA lähestyy! Tule EASA-kiltapäiväkerhoon Kiltikselle kuulemaan ja keskustelemaan kesän mahtavimmasta ohjelmasta maanantaina 11.3. klo 18:00! Tarjolla on kaffea ja pientä syötävää.

EASA eli European Architecture Students’ Assembly on Euroopan suurin arkkitehtiopiskelijatapahtuma, joka tuo vuosittain yhteen noin 600 arkkitehtiopiskelijaa maailman eri kolkista. EASA on arkkitehtiopiskelijoiden toisilleen järjestämä pariviikkoinen leiri, jossa tehdään arkkitehtuuriworkshoppeja, tutustutaan ja nautitaan kesästä.

Tänä vuonna EASA järjestetään 26.7. – 11.8.2019 Sveitsin vuoristossa, Villars-sur-Ollonissa teemalla Tourist. Participant-haku on auki 7.-31.3.2019. Olit sitten maisu, sissari tai arkkari, olet tervetullut hakemaan EASAan!

Seuraa EASA Finlandia Facebookissa ja pysy kärryillä EASAan liittyvistä asioista:
https://www.facebook.com/EASAFinland/
Lisää informaatiota Sveitsin EASAsta osoitteessa
https://easaswitzerland.ch/easa#what
ja Facebooksivulla:
https://www.facebook.com/easaswitzerland/

MITÄ: EASA-kiltapäiväkerho, infopläjäys EASAsta
MISSÄ: Kiltahuone, Otakaari 1 X, K-siipi
MILLOIN: 11.3. Klo 18:00

 

ROYAL DANISH AFTERWORKS 2019

 

Haluatko tavata tanskalaisia arkkitehtiopiskelijoita?

Kilta isännöi tiistaina 12.3  kolleegojamme Kööpenhaminan Royal Danish Academy of Fine Arts -koulusta. KADKin Urban Design and Societal Change maisteriohjelman opiskelijat ovat vierailemassa Helsingissä ja kokoonnumme tiistai iltana afterworkeille Siltaseen.

Siltasessa järjestetään myös kahdeksasta eteenpäin Kino Sherylin synttäreiden jatkot. Tämä Aalto ARTSin opiskelijoiden oma teatteri järjestää synttärinäytöksen kuudelta naapurissa. Voit käydä ensin katsomassa leffan Kino Sherylissä tai tulla suoraan Siltaseen aftereille: https://www.facebook.com/events/1468053846664742/?ti=cl

Nähdään tiistaina! 🍻

 

ANNIHILAATIO 2019

 

ANNIHILAATIO 2019 ti 12.3. klo 20-02 @OK20

Kun aine ja antiaine törmäävät, OK20:ssä räjähtää. Pue siis ylle kaasunaamarisi tai raavi kasaan mitä tuhosta on jäänyt jäljelle, ja saavu juhlimaan kuin viimeistä päivää. Lippuja myydään ma 25.2. alkaen Kandikeskuksen aulassa klo 10-15. Kannattaa olla nopea, sillä viime vuonna liput loppuivat jo ennen kuin ovet aukesivat!

 

Fyysikkokillan fuksibileet
Liput: 4€ (+ haalarimerkki 2€)
Otakaari 20, klo 20-02
DC: Maailmanloppu
FB: Annihilaatio 2019 (https://bit.ly/2MTfhAF)

 

KILTAPÄIVÄKERHO: KILTANAUHA WORKSHOP

 

Täytyykö kiltanauha välttämättä pukea samoin kuin muidenkin? Kiltanauha-workshopissa pääset suunnittelemaan oman solmimistyylisi uuden kiltanauhan viralliseksi pukemisohjeeksi. Lopullinen linjaus tehdään vuosikokouksessa 27.3.2019.

MITÄ: Kiltanauha workshop
MISSÄ: Kiltahuone, Otakaari 1 K
MILLOIN: 13.3. klo 18:00

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2272096476449828/

 

PERJANTAIVOIMISTELU

 

AK Sportklubb vie tällä kertaa kiltalaiset Tuulimäen pommisuojaan kokeilemaan temppuilua EsTT:n voimistelusaliin! Salilla pääset kokeilemaan kisatrampoliinia, hyppimään trampoliinilta monttuun, hyppimään korkealta hyllyltä monttuun, pyörimään rekkitangolla, temppuilemaan permannolla, heilumaan renkaille ja mitä ikinä keksitkään!

Yhteislähtö kiltikseltä klo 17:30, tapahtuma on ilmainen!

MITÄ: Voimistelukokeilu
MISSÄ: Tuulimäen pommisuoja (google mapsissa ”Tuulimäki”, alakerran aulasta
ensimmäinen ovi oikealle, käytävän päässä), Tapiola
MILLOIN: Perjantai 15.3. klo 18-20
MIKSI: Koska ei muuten pääse voimistelusaliin hyppimään juustomereen 😝

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/675484079575360/

 

MASTERCHEF ARKKITEHTIKILTA

 

Huippusuosittu Masterchef Arkkitehtikilta tekee paluun! Laita siis essu päällesi, pakkaa veitsesi (kuvaannollisesti) ja lähde mukaan leikkimieliseen kilpailuun tiistaina 19.3.2019 klo 18!

Tapahtuma on viime vuoden tapaan jaettu kolmeen eri tehtävään, joissa testataan kilpailijoiden ruokatietämystä ja kokkaustaitoja mitä erilaisimmilla tavoilla. Pystytkö sinä selättämään pelätyn Mysteerilaatikon? Tehtävät on mahdollista suorittaa yksin tai max. neljän henkilön porukassa. Tehtävistä annetaan pisteet (jotka jäävät vain tuomariston tietoon) ja illan päätteeksi eniten pisteitä kerännyt henkilö/ryhmä palkitaan pienellä ruoanlaittoaiheisella palkinnolla.

Kilpailu järjestetään Otarannan kerhotilassa, jonne tuodaan kilpailijoiden käyttöön keittolevyjä ja keittiön uuni on yhtieskäytössä. Tilasta löytyy peruskokkausvälineet, mutta oman meloniraudan ja sous vide -laitteen voi ottaa mukaan jos haluaa.

Tapahtuma maksaa 8€ ja se maksetaan paikan päällä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 26.2. klo 12:00, jolloin linkki ilmoittautumiseen julkaistaan Facebook-tapahtumassa.

MITÄ: Masterchef Arkkitehtikilta
MISSÄ: Otarannan kerhotila (Otaranta 8 B kellarikerros)
MILLOIN: 19.3.2019 klo 18.00
MIKSI: Koska Masterchef Australia on paras

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/615828802162079/

 

 

AQUAKIIMA

 

Liput maksavat ennakkoon 5€ / Ovelta & kide.app 6€ / Haalarimerkki 2€

Lipunmyyntipäivät ja ajat:

ma 11.3. 11.00-13.00 Kandiaula
ti 12.3. 11.00-13.00 Väreen aula
pe 5.3. 11.00-13.00 Kandiaula
ma 18.3. 11.00-13.00 Kandiaula
ti 19.3. 11.00-13.00 Kandiaula
ke 20.3. 11.00-13.00 Kandiaula
to 21.3. 11.00-13.00 Kandiaula

**

MOLSKISTA!

Kaamos on ohi: ota varaslähtö uimakeleihin ja sukella turkoosiin veteen arkkarityyliin!

Smökistä kantautuu jytke, joka houkuttelee delfiinit, syvänmerenkalat ja muinaiset trilobiitit koralliriuttojen piirittämään Otaniemeen. ARK’18 tarjoilee sukellusmatkan, jollaista näillä murtovesillä ei olla koskaan nähty. 21.3 ei siis tarvitse merenneidonpyrstöä piilotella tai rantakunnosta huolehtia. Illan aikana trooppisista saundeista vastaavat DJ WET X TINYPOPE, DJ KUUKKELI ja JUSTUS VALTANEN, lisäksi rantalavalle nousee Arkkitehtikillan oma #SWAGSWAGNAMNAM!

Muista lisähappi ja varo meduusoita!

MITÄ? AquaKIIMA by ARK’18
MISSÄ? Servin mökki – Jämeräntaival 4, 02150 Espoo
MILLOIN? 21.3. klo 20–
MITÄ MAKSAA? Ennakkoon 5€ / Ovelta & kide.app 6€ / Haalarimerkki 2€

DRESSCODE? Underwater!
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/379460129272523/

 

 

II Opiskelua

 

WORKSHOP: INTRODUCTION TO DESIGN THINKING

 

This March ME310 Aalto is organising a hands-on workshop on:

Introduction to Design Thinking

Date: Thursday 14th of March, 2019
When: 14:00h – 16:30h
Where: ME310 Loft – Aalto Design Factory

This will be a fast-paced workshop, based on Stanford University way of teaching, where participants will be taken through a full design cycle, in order to learn about the principles of design thinking and see how you can apply it in complex real world challenges. Through this experience we hope you will start to adapt them into your routines.

Sign up for free through this following link: https://goo.gl/forms/xvk1YsFZDaWUs1oC2
Registration is mandatory until 11th of March.

*No previous design experience required.
*This workshop is for Aalto students only.

Please do not hesitate to get in touch should you have any questions. We hope to see you there!

Best,

ME310 Aalto – http://me310.aalto.fi/

 

 

III Vapaa-ajalla

 

VISTA 30: KILPAILU

 

Vista järjestää 30. juhlavuoden kunniaksi haalari- ja rintamerkkikilpailut.

Kilpailu julkistetaan Vistan nettisivuilla maanantaina 4.3.2019 klo 9.00. Kilpailun ajankohta on 4.3.-30.4. Rintamerkkikilpailun voittajalle on luvassa 100€ palkinto!
Lue lisää: https://vista.ayy.fi/?page_id=1434

Saavu Vista 30 -workshopiin keskiviikkona 13.3. klo 16.00 kuulemaan kilpailuohjeista sekä suunnittelemaan juhlavuoden tapahtumia.

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1038153939701478/

 

ILMOITTAUDU OHJELMANTEKIJÄKSI RADIODIODIIN!

 

SEURAA TÄRKEÄ TIEDOTE 🔥

Etelän ketterimmän wappuradion eli Radiodiodin ohjelmantekijäilmoittautuminen on avoinna! Navigoi osoitteeseen https://radiodiodi.fi/ilmo ja ilmianna itsesi ja kaverisi piristämään wapunajan tunnelmaa tekemällä juuri teidän näköistänne radio-ohjelmaa Radiodiodin studiolla. Ilmoittautumisia on kertynyt jo yli 70 — toimi nopeasti!

Mikä Radiodiodi? Radiodiodi on jokavuotinen wappuprojekti, jossa opiskelijat pääsevät tekemään omannäköistänsä radio-ohjelmaa Otaniemessä. Toiminta on opiskelijoille ilmaista eikä edellytä aiempaa kokemusta. Radiolähetystä kuunnellaan lähetyskauden aikana sekä verkossa että FM-aalloilla. Lue lisää: https://radiodiodi.fi !

Liity Radiodiodin kanaville Telegramissa: https://t.me/radiodiodichat (Keskustelu) ja https://t.me/radiodiodi (Tiedotus).

PS. Ohjelmantekijöiden lisäksi Radiodiodi etsii jatkuvasti innokkaita visionäärejä projektin toimitukseen ja taustatiimiin! Laita viestiä osoitteeseen rekry@radiodiodi.fi tai Telegramissa.

Korkea taajuus, matala laatu. Radiodiodi!

 

AYY ETSII SUUNNITTELIJAA JA TEKIJÄÄ SEREMONIAMESTARIN SAUVALLE

 

AYY täyttää jo yhdeksän vuotta, mutta jotain AYY:ltä yhä puuttuu. Nimittäin seremoniamestarin sauva!

Seremoniamestarin sauvaa käytetään yhdistyksen, tai AYY:n tapauksessa ylioppilaskunnan, vuosijuhlissa sekä mahdollisesti muissa juhlavissa tilaisuuksissa. Seremoniamestari lyö sauvaa maahan juhlissa saadakseen juhlaväen huomion esimerkiksi ennen juhlapuhetta. Seremoniamestarin sauva on yleensä noin kaksi metriä pitkä ja sen päässä on yhdistystä kuvaava logo, tunnus tai muu symboli. Sauvalla on yleensä jalusta, joka voi olla joko koristeellinen tai yksinkertainen.

AYY:n vuosijuhlien jälleen lähestyessä tulee seremoniamestarin sauvankin tarve hyvin todelliseksi. AYY haluaa sauvan, joka kuvastaa yhteisöämme. Näin ollen etsimme suunnittelijaa ja tekijää sauvallemme! Tämä sauva tulee olemaan ylioppilaskuntamme käytössä todennäköisesti vuosikymmeniä kaikissa juhlallisimmissa tilaisuuksissa, ja toimii tärkeänä, arvokkaana symbolina AYY:lle. Tekijän kanssa sovitaan palkkio. Jätä siis kädenjälkesi AYY:n historiaan ja jätä suunnitelmasi tällä lomakkeella 24.3. mennessä: https://lomake.ayy.fi/taide/ayys-master-of-ceremonies-staff/

Kuvia yhdistysten olemassa olevista sauvoista sekä AYY:n olemassa olevista tunnuksista löytyy täältä: https://ayyfi.sharepoint.com/:f:/s/Taidetoiminta/EjX0eIqzIzFOjxpMhCG3ipIBQKutOvNBzAqvQeyvxQv51g?e=vp3DLu

Sekä sauva, sen nuppi että jalusta on mahdollista, ja toivottavaa, suunnitella ja tehdä omaa luovuutta käyttäen. Kuvia voi käyttää apuna sauvan käytön hahmottamiseksi. AYY:n tunnuksia saa käyttää joko sellaisenaan, tai niistä saa poimia yksittäisiä elementtejä osaksi sauvan muotoa. Tärkeää on, että sauva kuvastaa jollain tapaa AYY:tä!

Tarpeen mukaan osia voidaan tilata ulkopuoliselta tekijältä, mutta eniten toivomme tekemistä itse! Aalto Infrastructures on luvannut Aallon pajat sauvan tekijän käyttöön ja tarjoaa sauvan tekoon lisäksi tarvittavia materiaaleja.

Kaikkiin kysymyksiin vastaa & lisätietoa antaa Marianne Honkasaari
(marianne.honkasaari@ayy.fi, 0409645608)

 

3A TALKS: UUSI MRL

 

Maaliskuisessa 3A Talks -tapaamisessa pohditaan mitä säilyttämisen arvoista on vanhassa maankäyttö- ja rakennuslaissa: Mistä periaatteista olisi pidettävä kiinni ja mitkä ovat hyviä ja toimivia käytäntöjä.

Keskustelua alustavat Lappeenrannan kaupunginarkkitehti Maarit Pimiä ja kuntaliiton lakimies Minna Mättö. Kommentaattorina toimii ympäristöministeriön erityisasiantuntija Lauri Jääskeläinen.

Tervetuloa mukaan!

Keskustelu on osa 3A Talks -tapahtumasarjaa, jossa joka kuukauden 2. tiistaina Malminkatu 30:n viidennessä kerroksessa on avoimet ovet. Tapahtumasarjaa tuottavat yhdessä Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/334375077172548/

 

FULBRIGHT FORUM SEMINAARI

 

March 12, Aalto University, Dipoli, Auditorium Lumituuli

Fulbright Forum on Education, Innovation, Science and Art Explores Socially Conscious Engineering, Finnish Glass Art, the Eco-Apocalypse and other current themes!

Fulbright Forum seminar provides a unique opportunity to hear about the research and projects that the current American Fulbright scholars, teachers, and graduate students are doing in Finland. The first seminar day at the University of Helsinki focuses on Education. The second seminar day at Aalto University is multidisciplinary and it includes a wide array of topics from Health Sciences to Architecture and Engineering.

Check out the program at: www.fulbright.fi/en/fulbright-forum

The seminars are open to the public and free of charge. Join us for the whole seminar or pop in for the presentation of your choice and meet with the Fulbrighters! Welcome also to drop by the Fulbright Finland stand during the breaks to speak about study, research, and funding opportunities in the U.S.

The seminar is organized jointly by Fulbright Finland and the University of Helsinki and Aalto University.

 

CHESS & NETWORKING GAME NIGHT

 

Tervetuloa pelaamaan shakkia 12.3. klo 17-20 Gate A21:seen!

Tapahtuma on avoin kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Tässä linkki Facebook tapahtumaan, josta löytyy enemmän tietoa itse toiminnasta sekä miten pääsee mukaan:
https://www.facebook.com/events/701893986957908/

 

OTANIEMI ILMASTOLAKKO

 

What do we want?

CLIMATE JUSTICE!

When do we want it?

NOW

65 000 nuorta protestoi Brysselissä ilmaston puolesta.
Yli satatuhatta seurasi Greta Thunbergiä marssille Pariisissa.
Tuhannet nuoret ympäri maailmaa skippaavat koulun lakkoillakseen kovempien ilmastotoimien puolesta. Sillä miksi opiskella ja valmistua, jos koko sukupolvemme tulevaisuus on vaarassa?

Tule mukaan ottamaan osaa kansainväliseen ilmastoliikkeeseen, sillä #NytOnPakko!

Riittää että tuot paikalle itsesi, mutta esimerkiksi erilaiset kyltit ovat myös loistava keino välittää viestiämme!

Mitä: Ilmastolakko
Missä: Ainon aukio metroaseman vieressä
Milloin: pe 15.3. globaali ilmastolakko 12.00-16.00 ja pe 5.4. Opiskelijoiden ilmastolakko 12.00-16.00
Miten osallistua: Skippaa luennot ja saavu Ainon aukiolle osoittamaan tukesi ilmastolakkoliikkeelle!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1155497034617449/

 

VANTAAN ARKKITEHTUURIPÄIVÄ

 

Tervetuloa Vantaan arkkitehtuuripäivään!

Vantaan kaupunki järjestää vuosittain arkkitehtuuripäivän, jota juhlistetaan arkkitehtuuriseminaarilla. Seminaarissa jaetaan Vantaan arkkitehtuuripalkinto Kehäkukka. Tänä vuonna seminaari järjestetään Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Aviapoliksessa 22.3. klo 9-12 teemalla lentokenttäkaupunki. Lentoaseman myötä Aviapolis on näyteikkunana koko Suomelle. Aviapoliksessa saavutaan keskelle laadukasta arkkitehtuuria, joka esittelee Suomen teknologisesti edistyksellisenä, mutta myös vahvan luontosuhteen omaavana maana.

Seminaarissa kuulemme Aviapoliksen arkkitehtuurista eri näkökulmista ja eri mittakaavoissa.  PES-Arkkitehdit ovat suunnitelleet Helsinki-Vantaan non-schengen-liikennettä palvelevan laajennuksen, josta seminaarissa kertoo pääsuunnittelija Tuomas Silvennoinen. Laajennuksen näyttävin osa on helmikuun alussa terminaalin sisälle avattu Aukio, joka tarjoaa immersiivisen 360-luontokokemuksen keskellä lentoasemaa. Aukion suunnitelma perustuu Davidson & Tarkelan ja Rune & Bergin kilpailuehdotukseen “Metsäaukio”. ALA-Arkkitehtien työ käsittää puolestaan lentoaseman uuden sisäänkäynnin ja sen tulo- ja lähtöaulojen suunnittelun, jota seminaarissa esittelee pääsuunnittelija Juho Grönholm. Sisäänkäynnin edustan urbaaneissa ulkotiloissa on istuskeluportaita ja sadevedet käsitellään osana suunnitelmaa. Seminaarissa kuulemme myös laajempaa aluetta koskevasta Aviapolis Core –suunnitelmasta, joka liittää lentoaseman luontevaksi osaksi Aviapoliksen kaupunkirakennetta. Suunnitelmasta kertoo tukholmalainen Danyal Taylan kansainväliseltä tanskalaistoimisto C.F.Møllerilta. Suunnitelman keskiössä on tavoite houkutella vierailijoita ulos lentoasemalta eri keinoin ja luoda metsäinen vaikutelma puustoisella kasvillisuudella.

Seminaarissa julkistetaan Kehäkukka-arkkitehtuuripalkinnon voittaja. Palkintolautakunnan vuoden 2019 vierailevana tähtenä toimii Aalto-yliopiston rakennussuunnittelun professori Pirjo Sanaksenaho, jonka puhe alustaa palkinnonjakoa. Arkkitehtuuripalkinto on kunniakirja, joka myönnetään tunnustuksena hankkeelle, tapahtumalle, henkilölle tai yhteisölle, joka on esimerkillisellä tavalla tuonut näkyväksi laadukkaan arkkitehtuurin toteutumista Vantaalla. Kehäkukka-palkinto jaetaan vuosittain edellisen kalenterivuoden aikana ehdotettujen arkkitehtuurikohteiden ja -tekojen joukosta.

Ammattilaisille suunnattu arkkitehtuuriseminaari järjestetään 22.3. klo 9-12 Helsinki-Vantaan lentoaseman kongressikeskuksen Pohjanmaa-tilassa. Kongressikeskus sijaitsee terminaali 2:n lähtöselvitysaulan kolmannessa kerroksessa.

Ohjelman ohessa voi tarkkailla ikkunasta kiitotiellä nousevia ja laskeutuvia lentokoneita.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus tutustua non-schengen-alueella sijaitsevaan Aukioon. Ilmoittautuminen seminaariin ja kohdekäynnille käy oheisesta linkistä 14.3. mennessä (ilmoittautumisaikaa pidennetty).

https://link.webropolsurveys.com/S/239ADF264D206230

Seminaarissa ja kohdekäynnillä on paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli osallistut kohdekäynnille, otathan mukaasi passin tai virallisen henkilötodistuksen (ajokortti ei riitä).

Vantaan arkkitehtuuripäivä on tapahtumana Facebookissa, jossa julkaisemme tapahtuman ohjelman ja puhujaesittelyt.

https://www.facebook.com/events/250356365845478/

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ