Viikkotiedote 09

0

 

Meitä on siunattu Otaniemen paraatipaikalla sijaitsevalla kiltahuoneella, kuinka sinä lisäisit kiltahuoneen viihtyvyyttä? Vaikuta yhteisen tilamme tilaan (:-D) vastaamalla suureen KILTISKYSELYYN.

pssst! Oulun AO-päiville on vielä tilaa Aalto-kiintiössä, ehdit ilmottautua mukaan vielä maanantaina, kun teet sen ennen klo 12.00

Huikean valoisaa viikkoa kaikille!

Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Annihilaatio 2019 lipunmyynti alkaa 25.2.
Naisteekkaripäivät Tampereella ilmoittautuminen aukeaa 25.2.
Masterchef Arkkitehtikilta ilmottautuminen aukeaa 26.2.
AYY: Taidetta, kahvia ja toimintaa 26.2.
Jäynäkilpailun palkintojejn julkistus 27.2.
Valkohaalarisitsit 27.2.
Käpysitsit 1.3.
Gravitaatio 2019 5.3.

II Opiskelua

Information Technology Program- sivuainehaku auki

III Vapaa-ajalla

Vastaa kiltiskyselyyn!
Liikuntatutorhaku 2019

 

 

 

I Tapahtumia

 

 ANNIHILAATIO 2019 LIPUNMYYNTI ALKAA!

 

ANNIHILAATIO 2019 ti 12.3. klo 20-02 @OK20

Kun aine ja antiaine törmäävät, OK20:ssä räjähtää. Pue siis ylle kaasunaamarisi tai raavi kasaan mitä tuhosta on jäänyt jäljelle, ja saavu juhlimaan kuin viimeistä päivää. Lippuja myydään ma 25.2. alkaen Kandikeskuksen aulassa klo 10-15. Kannattaa olla nopea, sillä viime vuonna liput loppuivat jo ennen kuin ovet aukesivat!

 

Fyysikkokillan fuksibileet
Liput: 4€ (+ haalarimerkki 2€)
Otakaari 20, klo 20-02
DC: Maailmanloppu
FB: Annihilaatio 2019 (https://bit.ly/2MTfhAF)

 

  

NAISTEEKKARIPÄIVÄT TAMPEREELLA: ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA!

 

Naisteekkaripäivät 2019:

Naisteekkaripäivät on Tampereella vuosittain järjestettävä tapahtuma teekkarinaisille (ja sen mielisille). Tänä vuonna Naisteekkaripäivät järjestetään jo kahdeksatta kertaa!

Teemana tänä vuonna on Esikuvia ja kuten aiempinakin vuosina, luvassa on sinua teekkarina työelämään valmistavia workshopeja, inspiroivia puhujia sekä verkostoitumisen huipentumana sitsit, jatkot ja sunnuntai aamupäivän upea brunssi!

Tapahtuman ajankohta on maaliskuun viikonloppu 23.-24.3.2019 ja kauempaa tuleville hintaan kuuluu majoitus kahdelle yölle pe-su.

Koko tapahtuman hinta on vain 30€ sisältäen koko ohjelman sekä lauantain ruokailut ja sunnuntain brunssin!

Ilmottautuminen aukeaa maanantaina 25.2. ja päättyy keskiviikkona 13.3. Linkki ilmottautumiseen julkaistaan Facebook -tapahtumassa ja nettisivuilla helmikuun aikana. Tervetulleita mukaan ovat kaikki teekkarihenkiset ikään katsomatta!

Nyt on loistava mahdollisuus osallistua ultimaattiseen teekkarinaisten viikonloppuun!

Lisätietoa Naisteekkaripäivistä löydät sivuiltamme: https://naisteekkaripaivat.net/

Ja Facebook -tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/549621378874583/

 

MASTERCHEF ARKKITEHTIKILTA: ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA!

 

Huippusuosittu Masterchef Arkkitehtikilta tekee paluun! Laita siis essu päällesi, pakkaa veitsesi (kuvaannollisesti) ja lähde mukaan leikkimieliseen kilpailuun tiistaina 19.3.2019 klo 18!

Tapahtuma on viime vuoden tapaan jaettu kolmeen eri tehtävään, joissa testataan kilpailijoiden ruokatietämystä ja kokkaustaitoja mitä erilaisimmilla tavoilla. Pystytkö sinä selättämään pelätyn Mysteerilaatikon? Tehtävät on mahdollista suorittaa yksin tai max. neljän henkilön porukassa. Tehtävistä annetaan pisteet (jotka jäävät vain tuomariston tietoon) ja illan päätteeksi eniten pisteitä kerännyt henkilö/ryhmä palkitaan pienellä ruoanlaittoaiheisella palkinnolla.

Kilpailu järjestetään Otarannan kerhotilassa, jonne tuodaan kilpailijoiden käyttöön keittolevyjä ja keittiön uuni on yhtieskäytössä. Tilasta löytyy peruskokkausvälineet, mutta oman meloniraudan ja sous vide -laitteen voi ottaa mukaan jos haluaa.

Tapahtuma maksaa 8€ ja se maksetaan paikan päällä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 26.2. klo 12:00, jolloin linkki ilmoittautumiseen julkaistaan Facebook-tapahtumassa.

MITÄ: Masterchef Arkkitehtikilta
MISSÄ: Otarannan kerhotila (Otaranta 8 B kellarikerros)
MILLOIN: 19.3.2019 klo 18.00
MIKSI: Koska Masterchef Australia on paras

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/615828802162079/

 

AYY: TAIDETTA. KAHVIA JA TOIMINTAA

 

Mitä jos Otaniemeen tehtäisiin Arabian piippua esittävä taideteos? Voisiko metroasemaa hyödyntää opiskelijatöiden esittelyyn? Tulisiko AYY:n t-paitojen design vetää kokonaan uusiksi? Miltä Otaniemen yö voisi näyttää tänä vuonna?

Mitä sinun mielestäsi ylioppilaskunnan toiminta taiteen saralla voisi olla? Tule juomaan kuppi kahvia, ideoimaan ja keskustelemaan aiheesta. Parhaat ideat voivat päätyä toteutettaviksi projekteiksi ja osallistua voi täysin oman mielenkiinnon ja ehtimisen mukaan. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Aallon opiskelijat ja se pidetään tiistaina 26.2. klo 17-> Väreessä, Aalto University Shoppia vastapäätä olevassa Working Cafeessa Väreen M- ja L-blokkien välissä. Tervetuloa!

 

JÄYNÄKILPAILUN PALKINTOJEN JULKISTUS

 

Jäynäkilpailun palkintojen julkistus Kandidaattikeskuksen aulassa ke 27.2.

32. Jäynäkilpailu on käynnissä ja vauhti sen kuin kiihtyy! Suuntaa siis Kandidaattikeskuksen aulaan keskiviikkona 27.2. klo 10-14 kuulemaan, mitkä ovat Jäynäkilpailun timantinkovat palkinnot vuosimallia 2019! Paikan päällä on mahdollista saada opastusta oman jäynän ideointiin sekä parhaimmat vinkit sen toteuttamiseen. Lisäksi tarjolla mahdollisuus napata uudenkarhea CV-kuva / kaverikuva täysin ilmaiseksi kuvauspisteellämme.

MITÄ: Jäynäkilpailun palkintojen julkistus
MISSÄ: Kandidaattikeskus, Y-aula, Otakaari 1
MILLOIN: 27.2.2019 klo 10-14
MIKSI: Koska juuri SINÄ voit olla tämän kevään kovin jäynääjä
AI KUKA: SINÄ!

Lisätietoja Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/events/391726634971398/ tai sähköpostitse ylituomari[ät]jayna.fi.

 

VALKOHAALARISITSIT

 

Jo perinteeksi muodostuneet valkohaalarisitsit ovat taas täällä, joten maastoudu helmikuiseen lumihankeen ja säädä RGB-värimalli arvoihin 255, 255 ja 255.

Eräs viisas henkilö sanoi kerran: ”Menkää töihin”. Tämän viisauden johdattelemana, tulemme SIK:n, AK:n, FK:n, Prodekon ja LKS:n kanssa muuttamaan meidän haalariemme värimaailmaa häikäisevän valkoisesta, enemmän elämää ja työtä nähneeseen työmaan väriin. Ota siis työmaakypäräsi, työhanskat, työtakkisi, maalaripensselit, kalastustarvikkeet taikka kuorintapihdit mukaan ja tule nauttimaan tämän vuoden Duunari valkohaalarisitseistä 27.2 Smökkiin, jossa Cocktail tilaisuus alkaa klo 18 ja itse sitsit 18.30.

Ilmottautuminen tapahtuu linkistä https://ilmo.prodeko.org/fi/740.

Ilmoittautuminen aukeaa 13.2. klo 12.00 ja sulkeutuu 20.2. klo 23.59, minkä jälkeen se on sitova. Jokaiselle killalle on varattu paikkakiintiö. Sitsit maksavat 15€.

”Ei sen tartte suorassa olla, riittää että se näyttää suoralta”

MITÄ: Valkohaalarisitsit eli AK, FK, SIK, Prodeko ja Lääkis
MISSÄ: Smökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: 27.2 Kokkarit klo 18:00, sitsit klo 18:30
MITÄ MAKSAA: 15 €
PUKUKOODI: Valkoinen haalari ja työmaailman värejä.
JATKOT: Työpäivän jälkeen tekee hyvää käydä saunassa @Rantsu, n. klo 23
ILMO: https://ilmo.prodeko.org/fi/740

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/231959517749525/

 

KÄPYSITSIT

 

Konnichiwa!

Matsukasa-sitsit tulevat taas!

Kaikki killan kallisarvoiset matsukasat eli kävyt ovat tervetulleita juhlimaan Tokyon elämään sukeltavia käpysitsejä perjantaina 1.3. Otarannan kerhotilaan. Sitsit ovat tarkoitettu 4. ja sitä vanhempien vuosikurssien arkkari-saneille. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen aukeaa 13.2. klo 12:00 tapahtuman facebook-sivuilla.

Tapahtuma Facebookissa: https://web.facebook.com/events/777368039287468/

 

GRAVITAATIO 2019

 

Laskiaisrieha päättyy Gravitaatioon

Gravitaatio järkyttää jälleen painovoimaa Apollossa Ullanlinnanmäen Laskiaisriehan virallisten jatkojen merkeissä. Sukella mustaan aukkoon ja herätä syvänmeren haudassa talviunta uinunut petosi maaliskuun pimeimmissä bileissä!

Saavuttaakseen optimaalisen putoamiskiihtyvyyden, kannattaa vauhtia iltaan hakea Laskiaisapprosta, josta painovoima vetää sinut Gravitaation pimeää ydintä kohti!

Mitä: Gravitaatio 2019
Missä: Apollo Live Club
Milloin: Laskiaistiistaina 5.3.
Miten: Lippu etukäteen 11 €. kide.app<https://bailataan.fi/> 11€ + palvelumaksut. Ovelta 13 € + eteispalvelumaksu 3 €

Miksi: Alkuvuoden suurimmat poikkitieteelliset opiskelijabileet, huikeat esiintyjät ja Laskiaistiistain meininkien viralliset jatkot. Tätä et halua missata!

Yhteistyössä kanssamme VT, Äpy, Radiodiodi ja RWBK!

Lipunmyyntiajat ja -paikat löytyvät tapahtuman Facebookissa sekä nettisivuilta.

HUOM! Tapahtuma on K-18

Lisätietoa:

www.gravitaatio.fi

www.laskiaisrieha.fi

https://www.facebook.com/events/2296143920450164/

 

Lipunmyyntiajat ja -paikat löytyvät tapahtuman Facebookissa sekä nettisivuilta.

 

 

 

II Opiskelua

 

INFORMATION TECHNOLOGY PROGRAM- SIVUAINEHAKU AUKI

 

Oletko varustautunut tulevaisuutta varten? Aalto-yliopiston Information Technology Program (ITP) tuo joka kesä yhteen opiskelijoita erilaisista taustoista ja ympäri maailmaa ratkomaan digitaalisia liiketoiminnan haasteita. Erikoistu informaatioteknologioihin, alustoihin ja digitaaliseen markkinointiin tai palvelumuotoiluun. Samalla kun suoritat sivuaineopintosi, saat arvokasta kokemusta tosielämän yritysprojekteista. Lue lisää ja hae ohjelmaan viimeistään 5. huhtikuuta osoitteessa itp.aalto.fi

 

 

III Vapaa-ajalla

 

VASTAA KILTISKYSELYYN!

 

Kiltis-kysely 🏠🏢

Vastaa ja vaikuta kiltiksen ilmeeseen ja viihtyvyyteen!

VASTAA KILTISKYSELYYN TÄSTÄ!

Skissaa uusi ilme kiltikselle! Kiltiksen pohjapiirroksia löydät paperisena kiltikseltä.

 

LIIKUNTATUTORHAKU 2019

 

Liikuntatutorin tehtävänä on innostaa uusia opiskelijoita liikunnan pariin. Liikuntatutorin ei tarvitse olla ISO/tutor, vaan kuka tahansa vuosikurssista riippumatta voi hakea liikuntatutoriksi!

Liikuntatutoriksi etsitään reippaita tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneita liikkumisesta ja hyvinvoinnista sekä liikuntatapahtumien järkkäilystä. Liikuntatutoreita valitaan kahdesta kuuteen per erityisasemayhdistys riippuen uusien opiskelijoiden määrästä. Nyt juuri sinulla on mahdollisuus päästä mukaan mahtavaan porukkaamme! Liikuntatutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, tärkeintä on kiinnostus liikuntaa kohtaan ja halu toimia yhdessä uusien opiskelijoiden kanssa.

Ensi syksynä lanseerataan ensimmäistä kertaa uudenlainen liikuntakonsepti, jossa eri urheiluyhdistykset järjestävät viikottaisia lajikokeiluja ja ideana olisi, että liikuntatutorit toimisivat tämän konseptin tukena. Heidän tarkoituksensa olisi siis pyrkiä auttamaan urheiluyhdistyksiä järjestämään lajikokeiluja ja tuomaan uusia opiskelijoita näihin kokeiluihin. Liikuntatutor ei siis tule toimimaan yksin, vaan tukena on poikkitieteellinen tutorporukka sekä muut liikuntavastaavat. Kavereiden kanssa on aina hauskempaa!

Liikuntatutortoiminnasta SINÄ saat:

  • Mahdollisuuden päästä mukaan järjestämään monipuolista liikuntatoimintaa uusille opiskelijoille
  • 4kk Unisport-jäsenyyden ilmaiseksi
  • Vaatimuksena läsnäolo liikuntatutorkoulutuksissa ja aktiivisuus lajikokeilussa
  • Toisen 4kk Unisport jäsenyyden jos olet aktiivinen koko syksyn ajan
  • Aktiivisuuden arviointi kartoitetaan myöhemmin
  • On siis mahdollista saada yhteensä 8kk ilmaista Unisport jäsenyyttä!
  • Liikuntatutor-haalarimerkin
  • Poikkitieteellisen tutorporukan ja kivoja tapahtumia yhdessä muiden liikuntatutoreiden kanssa

Haku on auki nyt osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/aava/liikuntatutorhakemus-2019/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ