Viikkotiedote 04

0

 

Moi taas! Lähiaikoina kiltalaisia hemmotellaan upeilla tilaisuuksilla ja tapahtumilla, luvassa on mm. vuosijuhlaedustusta, killan omat sitsit ja vuoden ensimmäinen kiltapäiväkerho! Uhanalaisten kiltasitsien ilmo on enää tämän päivän auki, joten kannattaa toimia nopeasti.

Aurinkoista viikkoa!
Netta

 

SISÄLTÖ

I Tapahtumia

FK&AK Kaukkarit 22.1.
Uhanalaiset kiltasitsit 25.1.
Kallion Baarikierros 2.0 25.1.
Ilmastovalmennus 28.1.
Kiltapäiväkerho: Raadin koulutus 30.1.

II Vapaa-ajalla

Tervetuloa Polijazzin tanssitunneille! 22.1.
Hae arkkitehtikillan hyvinvointitiimiin! haun DL 31.1.
Swagien treenit jatkuvat taas!
Hae AYY10-juhlavuosijaostoon! haun DL 27.1.

 

I Tapahtumia

 

FK&AK Kaukkarit 22.1.

Tiistaina 22.1.2019 potkaistaan vuosi käyntiin Fyysikkokillan ja Arkkitehtikillan voimin kauden avajaisten merkeissä OK20 isolla puolella. Paikalle voi saapua klo 18 alkaen.

Sauna on lämpimänä koko illan, ja pientä kisailua sekä ohjelmaa on luvassa!
Virvokkeita saa pientä korvausta vastaan ja ruokaa on myös tarjolla.
Vedä siis haalarit päälle ja tuu tutustumaan uusiin tyyppeihin ja hengailemaan yhdessä muiden valkohaalareiden kanssa!
MITÄ: FK&AK Kaukkarit
MISSÄ: Otakaari 20, iso puoli
MILLOIN: 22.1.2019 klo 18 eteenpäin
DC: Haalarit
MIKSI: Koska uusi vuosi, valkohaalarit, sauna ja mahdollisuus hengata ihanien fyysikoiden ja arkkareiden kanssa!

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/402917850480510/

Uhanalaiset kiltasitsit 25.1.

Rinkan hihna hiertää hartiaani. Olen juuri saapunut ihmiskunnalle toistaiseksi tuntemattomalle alueelle. Kun lähdin rakkaasta Otaniemestä, en todellakaan uskonut joutuvani tänne. Toivon hartaasti, että matkani ei ole ollut turha…

USKOMATONTA! Olen löytänyt sen! Ensimmäisen todisteen siitä, että ihmiskunta ei ole vielä tuhonnut kaikkea. Uhanalaisen kasvin. Tämän ensimmäisen jälkeen uhanalaisia eliöitä alkaa suorastaan tulvia ympärilläni. Voimmeko vielä pelastaa kaiken?

Ilmoittautuminen aukeaa ma 14.1. klo 12:00
ja päättyy 21.1. klo 23:55, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.
ILMOITTAUTUMISLINKKI https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLyIsMNw4YhnJvEUVQumAHKUcMrQSBH44HKx_LjSU5QWMyWw/viewform

Sitsit ovat K-18!

MITÄ: Arkkitehtikillan kiltasitsit
TEEMA: Kaikki uhanalainen
MILLOIN: 25.1.2019 cocktailtilaisuus klo 17:30, sitsit alkavat klo 18:00
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8B (kellarikerros)
HINTA: 11€
DC: Tule sellaisena kuin olet tai vapaudu sisäisestä uhanalaisesta eliöstäsi!
MIKSI: Biodiversiteettimme tarvitsee game changereita!!!!!

Tapahtuma Facebookissa:
https://web.facebook.com/events/317199638899914/

Kallion Baarikierros 2.0 25.1.

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin baarikierroksella Kallion sydamessä parhaiden ihmisten kanssa. Tällä kertaa tiedossa on kuitenkin Kallion baarikierros 2.0 sillä kiltalaisten lisäksi seuraamme liittyy kollegojamme Ruotsin puolelta. Ruotsin arkkitehtiliiton opiskelijasiipi (oman O-SAFAmme vastine) on kokoontumassa tammikuussa Helsingissä joten tutustutamme heidät Helsingin parhaisiin kuppiloihin. Tule siis tapaamaan kavereita lomien jälkeen ja tutustumaan ruotsin arkkareihin.

Lähdetään liikkeelle 19.00 Tenhosta. Voit kiertää vapaasti haluamassasi porukassa ja noutaa Tenhosta kartan suositelluista baareista Kallion hoodseilla 20.00 asti. Illan päätteeksi 23.00 kokoonnumme kaikki Siltaseen jatkoille.

Mitä: Kallion baarikierros 2.0 ruotsalaisten arkkarien kanssa
Missä: Kalliossa: lähtö Tenhosta ja jatkot Siltasessa
Milloin: perjantaina 25.1. 19.00 eteenpäin
Miksi: koska parhaat ihmiset ja uusia tuttuja Pohjoismaista

Tapahtuma Facebookissa:
https://web.facebook.com/events/295034694530253/

Ilmastovalmennus 28.1.

Ilmastoahdistaako?

Mitä sinä voisit tehdä omassa arjessasi hidastaaksesi ilmastonmuutosta?

Kuinka ilmastonmuutoksen voisi ottaa huomioon työelämässä?

Arkkitehtikilta on kutsunut ympäristöasiantuntija Leo Straniuksen 28.1. klo 16:00 Kandikeskuksen saliin A2 ilmastovalmentamaan kaikkia aiheesta kiinnostuneita. Leolla on pitkä tausta työstä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi ilmastovalmentajana, hän on Helsingin kaupunginvaltuutettu, Kansalaisareenan toiminnanjohtaja, sekä työskennellyt Suomen luonnonsuojeluliitossa ja Luonto-liitossa.

Tervetuloa ilmastovalmennukseen!

Tapahtuma Facebookissa:
https://web.facebook.com/events/589356351546041/

Kiltapäiväkerho: Raadin koulutus 30.1.

Killan vuoden 2019 toimijat on valittu, ja he ovat käynnistäneet toimintansa, mutta vielä monet käytännön asiat saattavat olla epäselviä. Raadille järjestetään koulutus, jossa perehdytään mm. killan viestimiseen, internetin ihmeelliseen maailmaan ja tapahtumien jälkipyykin selvittämiseen. Koulutus on avoin koko raadille, mutta se on erityisen suositeltava kaikille tapahtumia järjestäville tahoille. Koulutuksessa on tarjolla pientä naposteltavaa!

MITÄ: Koulutus killan toimihenkilöille
MISSÄ: Kiltahuone, Otakaari 1, K-siipi
MILLOIN: ke 30.1. klo 18

 

II Vapaa-ajalla

 

Tervetuloa Polijazzin tanssitunnille!

Tervetuloa Polijazzin tanssitunneille! Tunnit alkavat ti 22.1. ja ne pidetään Yhdistystilassa osoitteessa Jämeräntaival 1 (pohjakerros sisäpihalla).
Schedule:Tuesday
Break dance (open level) 20.30-21.30Wednesday
Modern dance (intermediate) 17.45-19Friday
Oriental dance (open level) 16-17

Hae Arkkitehtikillan hyvinvointitiimiin!

Uusi vuosi, uudet kujeet! Hae osaksi killan hyvinvointitiimiä! Hyvinvointivastaava etsii tiimiä ympärilleen ideoimaan ja kehittämään hyvinvointiin liittyviä teemoja vuonna 2019! Tiimin toiminta on melko vapaamuotoista ja antaa mahdollisuuden toteuttaa omia ideoitaan aiheeseen liittyen. Tiimiin haetaan noin neljää henkilöä.

Haun DL 31.1.2019.

Lisäinfoa ja hakulomake löytyy täältä: https://arkkitehtikilta.fi/?p=12376

Swagien treenit jatkuvat taas!

Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam treenailee tätä nykyä JMT1:n Yhdistystilassa joka maanantai ja keskiviikko klo 20 alkaen. Kaikki tanssista kiinnostuneet kiltalaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Treenit sisältävät koreografioiden harjoittelun ohella monipuolisesti myös kaikkea lihaskunnosta ja improvisaatiosta eri tanssilajien tekniikoihin. Kiinnosti siis tanssitaitojen hiominen ja esiintyminen tai ihan vaan jumppa, jooga ja joraaminen hyvässä seurassa – kannattaa tulla kääntymään! Swagien treeneistä löytyy jokaiselle jotakin.
Lisätietoja voi kysyä Maisalta (telegram: @tirkkonen)

Hae AYY10-juhlavuosijaostoon!

Rakas ylioppilaskuntamme on porskuttanut eteenpäin jo monta vuotta ja pian juhlitaankin jo ensimmäisiä pyöreitä. Nyt on viimein tullut aika avata haku monien odottamaan jaostoon: AYY10-juhlavuosijaostoon!
Juhlavuosijaostossa pääset ideoimaan ja toteuttamaan juhlavuotta ja 10-vuosijuhlia. Järjestetäänkö juhlavuoden aikana erillisiä juhlavuosispektaakkeleita vai tehdäänkö tutut tapahtumat isommin, mutta AYY10-twistillä? Miten koko yhteisö saadaan mukaan juhlavuoteen? Ja ennen kaikkea, tietysti: missä ja miten järjestetään itse huipentuma, juhlavuoden päättävä vuosijuhlakokonaisuus? Sinä voit olla mukana varmistamassa, että näistä bileistä puhutaan Aalto-yhteisössä vielä pitkään!Jaostoon valitaan noin 6-10 henkilöä, joille jaetaan vastuualueet hakijoiden toiveiden ja kiinnostuksen perusteella. Luvassa on kaikkea tapahtumajärjestämisestä yrityssuhteisiin ja viestintään. Tästä jaostosta tulee juuri jäsentensä näköinen, joten hae rohkeasti mukaan! Jaostolaiset valitaan hakemusten ja haastattelun perusteella.Terveiset jaoston puheenjohtajalta Titta Saarelta:“Tavoitteeni on saada koottua kaikkia aaltolaisia edustava jaosto, jonka kanssa voidaan tehdä unohtumaton juhlavuosi. Tehtäviä löytyy tapahtumajärjestämisen lisäksi esimerkiksi yrityssuhteiden ja viestinnän parista. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on into ja kiinnostus tehdä yhdessä asioita juhlavuoden eteen. Kannattaa rohkeasti hakea mukaan!”

Haku päättyy sunnuntaina 27.1.2019. Hae tekemään AYY:n historiaa osoitteessa https://ayy.fi/stop/ayy10/ !

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja saa AYY10-juhlavuosijaoston puheenjohtajalta Titta Saarelta  ja tapahtuman tuottajalta Niina Palmilta (etu.suku@ayy.fi).

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ