Hae hyvinvointitiimiin!

0

Uusi vuosi, uudet kujeet – hae osaksi killan hyvinvointitiimiä!

 

Hyvinvointivastaava on uusi lisäys killan toimihenkilöpesteihin. Arkkitehtuurin laitoksen opiskelijoiden hyvinvointi on puhuttanut enemmän tai vähemmän viimeisen 10 vuoden ajan, mutta konkreettisia toimia asian parantamiseen on pystytty tekemään vain vähän. Tähän tarpeeseen vastaamaan perustettiin killalle hyvinvointivastaavan pesti, jonka tehtävänä on pureutua hyvinvointiteemoihin eri tasoilla (mm. oma jaksaminen, opintojen kuormittuneisuus, työskentelytavat, ammatti-identiteetti ja urapolut).

Hyvinvointiin liittyvissä asioissa tekemistä on paljon ja vuoden aikana tehtävän työn tavoitteena ei ole ratkaista kaikkea, vaan tarjota joitain mahdollisia keinoja asioiden käsittelyyn sekä toimia alkusysäyksenä hyvinvointiasioiden pohtimiseen. Pienin askelin ja konkreettisin toimenpitein on mahdollista saada pitkän tähtäimen muutosta aikaiseksi.

Hyvinvointivastaava etsii tiimiä ympärilleen ideoimaan ja kehittämään hyvinvointiin liittyviä teemoja vuonna 2019. Tiimin toiminta on melko vapaamuotoista ja antaa mahdollisuuden toteuttaa omia ideoitaan aiheeseen liittyen. Tiimiin haetaan noin neljää henkilöä.

Mitä hyvinvointitiimin toimenkuvaan (esimerkiksi) voi sisältyä:

  • selvittää, millaista hyvinvointityötä muissa yhdistyksissä tehdään (esim. Prodekon hyvinvointivalmennus)
  • järjestää hyvinvointiin ja työskentelytaitoihin liittyviä tapahtumia (esim. yhteistyössä opintopsykologien kanssa)
  • laitoksen kanssa yhteistyössä selvittää, miten hyvinvointiteemoja saataisiin paremmin integroitua osaksi perusopetusta
  • you name it! Tiimi päättää itse järjestäytyessään, mistä tarkalleen haluavat lähteä liikkeelle

Hae mukaan täältä!

Lisätietoja:

Emma Savela / Hyvinvointivastaava 2019
emma.savela(ät)aalto.fi
TG: @emsavela


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ