Hae vuoden 2019 toimijaksi!

0

Killan toimikuntahaku on auki!

Killalla on seitsemän toimikuntaa ensi vuonna, joissa voi tehdä vähän kaikenlaista maan ja taivaan välillä. Haku on auki 20.12. asti, ja haettavat toimikunnat ovat (ja suluissa toimikuntavaastaavat): AK Sportklubb (Anttoni Niskanen), Hupikonnat (Maija Moberg & Kitty Zheng), Kiltahuonetoimikunta (Julia Hermans), Kiltalehden toimitus (Maria Karjalainen & Petra Minkkinen), Kulttuuritoimikunta (Sofia Juntunen), Lukkaritoimikunta (Niko Santanen), Panotoimikunta (Kaapo Lipasti).

Toimikuntia siis johtaa toimikuntavastaavat, joten ei tarvitse välttämättä olla mitään suurta visiota tai kokemusta osallistuakseen omalla panoksellaan. Toimikuntiin voi myös liittyä puoleksi vuodeksi.

Hae täältä: https://goo.gl/forms/ImR1T5xfOieS0S933


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ