VIIKKOTIEDOTE viikko 19

0

Wabu ei lobu ja tapahtumat vain jatkuvat. Tällä viikolla killan tanssiryhmä #swagswagnamnam juhlii viidettä toimintavuottaan, sitä iltaa et halua missata!

Sisällys:

I TAPAHTUMAT

Five Years of #swagswagnamnam 9.5

Humans vs Zombies Otaniemi 10.-12.5.

Kukanpäivä 13.5

AYY:n 8. vuosijuhla 19.5

Opiskelijat Lintsillä 5.10

II OPISKELU

Summer course in co-operative values and principles I, 2.7. – 12.8.2018

SUMMER SCHOOL PROGRAMS IN ASIA – STUDY & TRAVEL IN SUMMER 2018

III ILMOITUKSET

AYY:n pisteen löytötavarat

Vapaaehtoishaku Maailma kylässä -festivaalille on käynnissä!

IV TYÖTARJOUKSET

Arkkigraf Oy

 

I Tapahtumat


Five Years of #swagswagnamnam 9.5

Tule juhlimaan Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam:in viisivuotista taivalta Design Factorylle keskiviikkona 9.5. klo 19:30 alkaen. Tapahtuma on osa killan 110-juhlavuoden ohjelmistoa.

Rennon ja cocktail-tyyppisen juhlan aikana vieraat saavat nauttia musiikista, tarjoiluista, toistensa seurasta sekä tietysti ennennäkemättömästä esitystarjonnasta.

Ilta huipentuu kaikkien aikojen SWAG-showhun, joka sisältää sykähdyttäviä paloja koreografioista vuosien varrelta. Tätä ainutlaatuista esitystä et halua missata!

Välittömästi shown jälkeen alkavat DJ-Duo Nu Blackin tahdittamat jatkobileet. Juhlatila muuntuu yhdeksi valtavaksi tanssilattiaksi, jolla jokainen saa vapauttaa sisäisen SWAGinsä.

Aikataulun tärkeimmät tärpit:

19:30 OVET AUKEAVAT

20:15 ALKUSPEKTAAKKELI

20:20 VAPAATA SEURUSTELUA

21:00 SHOWTIME

MITÄ: Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam:in 5. vuosijuhla

MISSÄ: Design Factory, Otaniemi

MILLOIN: ke 9.5.2018 klo 19:30

MIKSI: koska swagit ♥

MITÄ MAKSAA: ei mitään ♥

DRESSCODE: smart casual + lakki halutessaan

https://www.facebook.com/events/1243796479090720/


Human vs Zombies Otaniemi 10.-12.5.

Kuvauspaikka: valmis, rekvisiitta: paikallaan, vain tärkein puuttuu… Etsimme tuoreita kykyjä mukaan tekemään kokoillan zombieleffaspektaakkelia! Oletko juuri sinä selviytyjien uusi toivo tai zombilauman keskeisin katseenkääntäjä? Valot, kamera, toimintaa! (Vastuuvapauslauseke: Tuotantoyhtiö ei kanna vastuuta tosielämän elävästä kuolemasta.)

Humans vs Zombies on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Ihmiset voivat puolustautua piiloutumalla, pakenemalla tai taistelemalla käyttäen sukkia tai nerf-pyssyjä zombeja vastaan. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin. Peli on alunperin luotu Otaniemen kaltaisille kampuksille, joten pääsemme pelaamaan tätä peliä Suomen parhaimmassa paikassa!

Osallistuminen on täysin ilmaista. Pelissä tarvittavan huivin ja erityishärpäkkeet saa järjestäjiltä. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, tulla paikalle ja pelata.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/aava/hvz/


Kukanpäivä 13.5.

AYY:n Kampusjaosto toivottaa teidät tervetulleeksi juhlistamaan perinteistä ylioppilaiden juhlapäivää ja Teekkarikylän 66. syntymäpäivää Kukanpäivänä sunnuntaina 13.5. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Teekkarikylän sydämessä Servin Mökissä klo 18:00 alkaen. Paikan päällä voi nauttia maukkaasta tarjoilusta ja keväisestä ohjelmasta. Tapahtuman kohokohtana on Kukanpäivän viestin juhlallinen luovutustilaisuus.

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta julkaistaan myöhemmin.

MITÄ? Kukanpäivä

MISSÄ? Smökki, Otaniemi

MILLOIN? Su 13.5. klo 18

HINTA? Ilmainen

FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/768441560027114/


AYY:n 8. vuosijuhla 19.5.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 8. vuosijuhlaa juhlistetaan 19.5.2018. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella Sahalla osoitteessa Konemiehentie 1 klo 15.00. Itse vuosijuhlat pidetään Helsingissä sijaitsevassa Ravintola Koskenrannassa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatkojen sijainti selviää vieraille myöhemmin.

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €.

Lisätietoja: https://www.vuosijuhlat.fi/

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.


Opiskelijat Lintsillä 5.10

Linnanmäki varattuna vain opiskelijoille? Check!

Automaatio- ja systeemitekniikan kilta juhlii 20. vuottaan päräyttävin menoin! Juhlavuoden kunniaksi AS yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä viettämään päivää Linnanmäelle. Rajoitettu määrä lippuja yksityistilaisuuteen mahdollistaa unohtumattoman tilaisuuden nauttia Lintsistä ilman tuntien jonoja!

Merkitse kalenteriin 5.10.2018, osta lippu, ota parhaat opiskelijakaverisi mukaan ja jää innolla odottamaan vuoden huvittavinta päivää, jolloin koko Linnanmäki aukeaa yhdeksi illaksi vain opiskelijoiden käyttöön.

Tapahtumaa tukemassa TTER.

Liput myynnissä bailataan.fi ( https://bailataan.fi/events/b71e9e0b-84d1-45a0-95f8-bb985f720b2c) sekä sivulla myöhemmin ilmoitettavissa tapahtumissa.

Mitä: Lintsi vain opiskelijoille!

Missä: Linnanmäellä

Milloin: 5.10.2018 klo 16-20

Mistä tietoa: as20.fi/linnanmaki

Liput vaihdetaan rannekkeisiin syksyllä ennen tapahtumaa ja lippua vaihdettaessa tulee esittää opiskelijakortti. Vain lipun ostaneilla on pääsy Linnanmäen alueelle tapahtuman aikana. Linnanmäki on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


II Opiskelu


Summer course in co-operative values and principles I, 2.7. – 12.8.2018

Course: CNS-P1 Co-operative values and principles I

Aim: At the end of the course the students have a fair understanding of what co-operative enterprises are and which values and principles they are built on. The students get acquainted with different types of co-operatives and with the ways these apply the co-operative values and principles in practice.

Content: In the course the history of modern cooperatives and their values and principles at both national and international levels are dealt with. The students learn how the cooperative values and principles originated and took shape during the 1900’s, how they evolved during the 2000’s and how they are reshaped to the demands of today’s global world. The study module ends with examples of cooperatives showing that they are not curiosities from the past, but that the challenges of the modern business environment can be answered by them.

Realization and methods: Web course in English (some exercises can be written in Finnish/Itsenäiset opiskelutehtävät voi kirjoittaa halutessaan suomeksi)

Credits: 5 cr

Students at Aalto University School of Economics in Helsinki and at the Lappeenranta University of Technology (LUT) are entitled to six credit points upon completion of additional tasks.

The course is free of charge to the students of the CNS university network.

Further information about the network and enrollment for the course:

https://www.helsinki.fi/en/ruralia-institute/education/co-op-network-studies


SUMMER SCHOOL PROGRAMS IN ASIA – STUDY & TRAVEL IN SUMMER 2018

Studying abroad is once-in-a-lifetime experience, and it’s something that can positively impact both your personal and professional future. Many students who have studied abroad report afterwards that it was one of the best experiences in their whole life.

Maybe you already know this and you’ve dreamed about studying abroad, but committing to a full semester or academic abroad just doesn’t fit your plans.

You might want to graduate quickly and may also have other reasons why setting off to a foreign country for a lengthy period of time just doesn’t seem feasible.

If that is the case for you, there is an option for you that doesn’t require that you set aside your life at home for several months at a time. By joining an international summer school, you get to experience a new country, learn the basics of a new language, gain friends from all over the world and take some interesting courses at the same time, all within just a month.

A summer school is an effective way to combine exploring a new country and studying. It’s more than just sightseeing and lying on a beach, more than just sitting in front of a pile of books the whole summer. You get to take a break from your familiar environment while also feeling that you’re doing something productive:

  • You get to know a new country and culture better than a mere tourist

  • You learn things you wouldn’t be able to learn at home, both in- and outside the classroom

  • You earn academic credits which you can include into your degree back home

  • You get to know people from all over the world

  • A summer school looks good in your CV and showcases to your future employers that you are active and make good use of your time

We can help you join international summer school session in Seoul, South Korea and Bali, Indonesia. Taking place in July and August, these summer school programs introduce you to the local language and culture while giving you the opportunity to learn about many other interesting topics as well.

The International Summer Session at Hankuk University of Foreign Studies introduces you to Korean language and culture. Courses are also offered in the areas of performing arts, culture, economy and business, Asian politics, contemporary society and international relations.

The application deadline for the International Summer Session is on May 31st.

Find out more about the International Summer Session at Hankuk University of Foreign Studies

The Warmadewa International Summer Exchange organized by Warmadewa University in Bali, Indonesia introduces you to Indonesian language, culture, tourism and business. You won’t be just sitting in the classroom either, but will get to take part in many interesting workshops and excursions as well. At the same time you’ll get to make many new friends from all over the world, learn about other cultures and improve your English skills.

The application deadline for the Warmadewa International Summer Exchange is on May 31st.

Find out more about the Warmadewa International Summer Exchange

OTHER APPLICATION DEADLINES FOR STUDY ABROAD PROGRAMS IN AUTUMN 2108

If you do feel like going for a full 4 month study abroad semester abroad this year, the application periods for our partner universities in South Korea, Taiwan, Thailand and Indonesia are still running until the end of May and mid-June.

See all the application deadlines here.

WHO ARE WE?

Asia Exchange is a study abroad organization dedicated to making studying abroad in Asia as easy and affordable as possible, for as many students as possible. For 10 years, we’ve helped 4000+ students just like you have life-changing experiences in some of the most fascinating, dynamic and globally ever-more important destinations in the world. We strongly believe Asia is the continent of the future, and that studying abroad in Asia is therefore one of the best possible investments you can make into your own personal and professional future as well. Find out more about Asia Exchange here.

We wish you a great remaining spring and early summer!


III Ilmoitukset


Vuokraa viljelypalsta!

Waput on wappuiltu ja on aika siirtyä ainoan oikeasti tärkeän asian pariin, eli puutarhanhoidon (t: kiinalainen sananlasku)

Arkkitehtikillan Ossinlammella sijaitsevasta viljelypalstasta on mahdollista lunastaa omaan huomaansa hoidettavaksi pieni pala kesäksi huokeaan hintaan. Lisätietoa ja ilmoittautuminen formissa.☘️

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdu6DewUo9YnyFu6_q1PYS8Y49hxVyxjkOQoc5zOUAjN_MmHQ/viewform


AYY:n pisteen löytötavarat

AYY hoitaa löytötavarat ainoastaan AYY:n omiin tapahtumiin liittyen.

Palvelupisteen muutettua toimiston yläkertaan ei meidän ole enää mahdollista ottaa vastaan muita löytötavaroita työ- ja säilytystilojen muutosten myötä.

AYY:n omien tapahtumien löytötavarat:

Löytötavaroita varten on toimiston alakerrassa erillinen tila. Löytötavarahuoneeseen ei voi valvomatta päästää ulkopuolisia. Yläkerrassa työskentelevien ei ole mahdollista työpäivän aikana poistua työpisteiltään alakertaan löytötavaroiden vuoksi. Tämän vuoksi on tärkeää, että tapahtuman järjestäjä huolehtii itse tapahtumasta tulevista löytötavaroista. Kun jostain järjestämästänne AYY:n tapahtumasta tulee löytötavaroita, voitte itse päättää sekä tiedottaa, milloin olette päivystämässä tavaroiden hakua varten. Muistathan tiedottaa löytötavarapäivystyksen ajankohdasta myös AYY:n työntekijöitä, jotta osaamme tarvittaessa vinkata asiasta kyselijöille. Löytötavaroita voi säilyttää lastauslaiturilla, mutta mielellään ovesta heti oikealle olevissa laatikoissa, jotta siellä voi kulkea vapaasti.

Erillisen löytötavarapäivystyksen jälkeen AYY voi tarvittaessa ottaa yksittäiset hieman arvokkaammatylijääneet löytötavarat lyhyeen säilytykseen yläkerran tiloihin, joissa niitä säilytetään max. 1 kk (porraspäädyn kaappi ikkunaseinällä). Säilytykseen ei oteta esim. pyyhkeitä tai selkeästi rikkinäisiä esineitä.

Muiden kuin AYY:n tapahtumien löytötavaroita AYY ei hoida, eli ohjeistamme järjestäjiä hoitamaan tapahtumansa löytötavara-asiat itse (mm. viemällä arvoesineet poliisille).

Ystävällisin terveisin,

AYY:n jäsenpalvelut


Vapaaehtoishaku Maailma kylässä -festivaalille on käynnissä!

Maailma kylässä -festivaali etsii vapaaehtoisia tekemään upeasta, iloisesta ja värikkäästä festivaalista totta jälleen toukokuun viimeisenä viikonloppuna! Vapaaehtoiset ovat se joukko, joka tekee Maailma kylässä –festivaalista yhden kesän upeimmista elämyksistä eikä tapahtuma toteutuisi ilman satoja vapaaehtoisia. Siksi lähestymme nyt juuri teidän organisaatiotanne ja toivomme, että pystyisitte jakamaan tiedon käynnissä olevasta vapaaehtoishausta eteenpäin.

Vapaaehtoisilta vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Vapaaehtoistyöskentelystä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sillä opastamme jokaiseen työtehtävään. Työpäivän pituus on noin 8-10 tuntia.  Kiitokseksi arvokkaasta työstä festivaali tarjoaa ruoan, t-paidan, työtodistuksen, kutsun kesäkuun alussa järjestettävään loppukaronkkaan sekä mahtavan festaritunnelman!

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä 26.-27.5.2018.

Vapaaehtoisen työtehtäviä ovat mm.:

•         Festarilehden ja esitteiden jakelu

•         Auton kuljettaminen

•         Infopiste ja muu opastustoiminta

•         Kierrätysneuvonta

•         Alueen puhtaanapito

•         Somistus

•         Catering

Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 6.5.2018. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.maailmakylassa.fi/ilmoittautuminen-vapaaehtoiseksi.

Ystävällisin terveisin,

Tuuli Niemelä ja Johanna Vanttaja

Vapaaehtoisvastaavat

Maailma kylässä -festivaali

E-mail. vapaaehtoiset@maailmakylassa.fi


IV Työtarjoukset

Arkkigraf Oy

Haemme toimistoomme Revit-taitoista arkkitehtiopiskelijaa tai vastavalmistunutta arkkitehtiä mukaan kiinnostaviin suunnittelu- ja tietomallinnushankkeisiin.

Työskentelemme tieto- ja inventointimallintamisen saralla, virtuaalimallien sekä pistepilvien parissa. Olemme tällä hetkellä mukana merkittävissä julkisissa sekä asunto- ja hybridirakentamisen hankkeissa. Kaikesta ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta; innokas asenne ja aito kiinnostus oppia uutta riittää.

Työkalumme on pääasiassa Revit, jonka osaamista edellytämme, mutta kokemus ArchiCADistä ja Solibri Model Chekeristä lasketaan myös eduksi.

Työaika on joustavasti sovitettavissa esim. opiskelujen mukaan.

Lähetä työhakemus, CV sekä mahdolliset työnäytteet (max. 10mb) osoitteeseen rekry@arkkigraf.fi

Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työt voi aloittaa jo toukokuun aikana.

Keväisin terveisin,

Tomi Tulamo

toimitusjohtaja

arkkitehti SAFA


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ