Uudet opiskelijat

Fuksit_2014_Amfilla jalat ylhäällä

Kuvassa Arkkitehtikillan fuksit 2014 amfilla

Arvon uusi opiskelija, fuksi 2016!

Tervetuloa opiskelemaan arkkitehtuuria tai maisema-arkkitehtuuria Otaniemeen! Arkkitehtikillan (eli arkkitehtuurin- ja maisema-arkkitehtuurin opiskelijoiden yhteisjärjestön) yksi tärkeimmistä tehtävistä on vastaanottaa uudet opiskelijat osaksi mahtavaa yhteisöämme. Tästä tehtävästä on vuonna 2016 vastuussa Arkkitehtikillan fuksikapteeni Jaakko Viertiö ja fuksikapteenin adjutantti Petra Minkkinen.

Pyrimme tekemään opiskelujen aloittamisesta ja ensimmäisestä opiskeluvuodestasi mahdollisimman helpon, sujuvan sekä etenkin hauskan ja ikimuistoisen. Ota meihin ennakkoluulottomasti yhteyttä, jos mieleen tulee mitä tahansa kysyttävää. Voit myös halutessasi tutustua näihin Arkkitehtikillan sivuihin, tältä sivulta löytyviin linkkeihin, sekä etenkin fuksioppaaseen, joka löytyy myös alta. Fuksioppaasta löytyy iso kasa tärkeää tietoa opintojen aloitukseen liittyen.

Tälle sivulle päivittyy syksyn lähestyessä uutta sisältöä opintojen aloitukseen liittyen, kannattaa siis seurata aktiivisesti uusia päivityksiä!

Syksyn alkua innolla odottaen,

Fuksikapteeni
Jaakko Viertiö 0503866949
fuksikapteeni (a) arkkitehtikilta.fi
Fuksikapteenin adjutantti
Petra Minkkinen
petra.minkkinen (a) aalto.fi


Muutamia linkkejä:

Arkkitehtuurin laitoksen sivut
Aalto-yliopiston sivut
Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHSn sähköinen asiointi
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYYn sivut
Taiteideen ylioppilaiden, TOKYOn sivut