Pallomeri

Arkkitehtikillan pallomeri piristää päivää ja jokaista juhlaa!

Pallomeri on mitoiltaan 2 x 2 x 0,5 metriä ja sisältää satoja värikkäitä palloja! Pallomeripallot tulee pestä vuokrauksen jälkeen. Vuokraus tehdään varauslomakkeen kautta. Varauslomakkeen yhteydessä on kalenteri, josta voit tarkistaa pallomeren varaustilanteen. Täytettyäsi varauslomakkeen, saat vielä varausvahvistuksen sähköpostitse.

Pallomeren osat ja koontiohje:
– 4 x kulmapalaa
– kuormaliina
– 4 x reunapalaa
– 2 x aluspatjaa
– päällinen
– pallot pusseissaan

Vuokrausehdot:
Pallomeri noudetaan ja palautetaan osoitteesta Otakaari 1 K, missä sijaitsee Arkkitehtikillan kiltahuone. Vuokraus maksetaan Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry:n tilille FI56 13093 000 111591 viitenumerolla 31503 ennen vuokrauksen alkamista. Vuokra-ajasta on sovittava aina erikseen noudon ja palautuksen osalta. Arkkitehtikilta ei tarjoa kuljetusta, suosittelemme pakettiautoa ja muutama kantajaa pallomeren siirtelyyn.
Pallomeri tulee aina palauttaa samassa kunnossa kuin se vuokrataan. Pallomeret tulee pestä käytön jälkeen, helpoiten pesu tapahtuu pusseissa esimerkiksi suihkussa tai kylpyammeessa. Mikäli vahinkoja palloille, kankaille tai rungolle tapahtuu, arvioidaan korvaus aina tapauskohtaisesti. Pallojen pesemättä jättämisestä peritään suoraan 100 euron suuruinen sakkosumma.

Varauksen voi perua lähettämällä sähköpostia Arkkitehtikillan myyntitykille osoitteeseen rahastonhoitaja(ät)arkkitehtikilta.fi viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Huomaathan, että peruuttamattomasta, käyttämättä jääneestä varauksesta Arkkitehtikillalla on oikeus veloittaa sakkosumma 50 euroa.

Arkkitehtikillan myyntitykki

Eeva Rosenqvist
rahastonhoitaja(ät)arkkitehtikilta.fi

Vuokrahinnat

Pallomeri runkoineen 150 euroa
Pallomeren pallot 100 euroa
HUOM! Pallomerta vuokrataan vain opiskelijayhdistyksille ja kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan.
Linkki Arkkitehtikillan pallomeren varaukseen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_uNszqdPCFYjfQGgwzlr4DC6ct3yx7cdifO6oru23_rEc4A/viewform