Pallomeri

Arkkitehtikillan pallomeri piristää päivää ja jokaista juhlaa!

Pallomeri on mitoiltaan 2 x 2 x 0,5 metriä ja sisältää satoja värikkäitä palloja! Pallomeripallot tulee pestä vuokrauksen jälkeen. Vuokraus tehdään varauslomakkeen kautta. Varauslomakkeen yhteydessä on kalenteri, josta voit tarkistaa pallomeren varaustilanteen. Täytettyäsi varauslomakkeen, saat vielä varausvahvistuksen sähköpostitse.

Pallomeren osat ja koontiohje:
– 4 x kulmapalaa
– kuormaliina
– 4 x reunapalaa
– 2 x aluspatjaa
– päällinen
– pallot pusseissaan

Vuokrausehdot:
Pallomeri noudetaan ja palautetaan osoitteesta Otakaari 1 K, missä sijaitsee Arkkitehtikillan kiltahuone. Vuokraus maksetaan Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry:n tilille FI56 13093 000 111591 viitenumerolla 31503 ennen vuokrauksen alkamista. Vuokra-ajasta on sovittava aina erikseen noudon ja palautuksen osalta. Arkkitehtikilta ei tarjoa kuljetusta, suosittelemme pakettiautoa ja muutama kantajaa pallomeren siirtelyyn.

Pallomeri tulee aina palauttaa samassa kunnossa kuin se vuokrataan. Pallot tulee pestä käytön jälkeen, helpoiten pesu tapahtuu pusseissa esimerkiksi suihkussa tai kylpyammeessa. Mikäli pallomereen kaatuu nesteitä on vuokraaja velvoitettu pesemään ja kuivattamaan pallomerta peittävät ja sen patjoja suojaavat kankaat.  Mikäli vahinkoja palloille, kankaille tai rungolle tapahtuu, arvioidaan korvaus aina tapauskohtaisesti. Pallojen / kankaiden pesemättä jättämisestä peritään suoraan 100 euron suuruinen sakkosumma. Pallomeren palautuksen yhteydessä tulee vuokraajan myös toimittaa 100 kpl uusia palloja. Uusien pallojen toimittamisen voi korvata myös 15 e lisähinnalla pallomeren vuokraan.

Varauksen voi perua lähettämällä sähköpostia Arkkitehtikillan rahastonhoitajalle osoitteeseen rahastonhoitaja(ät)arkkitehtikilta.fi viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Huomaathan, että peruuttamattomasta, käyttämättä jääneestä varauksesta Arkkitehtikillalla on oikeus veloittaa sakkosumma 50 euroa.

Arkkitehtikillan rahastonhoitaja

Mai Multimäki
rahastonhoitaja(ät)arkkitehtikilta.fi

Vuokrahinnat

Pallomeri runkoineen 150 euroa + 100 kpl palloja palautuksen yhteydessä tai 15€ lisähinta
Pallomeren pallot 100 euroa + 100 kpl palloja palautuksen yhteydessä tai 15€ lisähinta
HUOM! Pallomerta vuokrataan vain opiskelijayhdistyksille ja kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan.
Linkki Arkkitehtikillan pallomeren varaukseen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_uNszqdPCFYjfQGgwzlr4DC6ct3yx7cdifO6oru23_rEc4A/viewform