Viikkotiedote – vko 40

0

Lakit on nyt laskettu ja syyskuu vaihtui lokakuuksi. Ensi viikolla vietetään Aallossa Wellbeing Weekiä, johon liittyen järjestetään tiistaina kandidaattikeskuksen aulassa kampuskarkelot. Tiistain lounastunnilla kannattaa myös käväistä kiltiksellä tapahtumakiltakahveilla. Torstaina taas on luvassa toinen ARK’16:n järjestämä KIIMA, jossa on tällä kertaa teemana helvetti!


Ensi viikolla tapahtuu:
ti 3.10. Kampuskarkelot
ti 3.10. Kiltakahvit
ke 4.10. KeskiviikkoLENKKI
to 5.10. Helvetin KIIMA

ti 3.10. Kampuskarkelot
Tiistaina Otakaari 1:n ensimmäinen kerros täyttyy hyvinvointiin liittyvistä ständeistä ja yhdistyksistä. Saavu paikalle moikkaamaan yhdistyksiä sekä kuuntelemaan mitä yrityksillä on sanottavana hyvinvoinnista! Kampuskarkelot järjestetään tänä vuonna sopivasti Aallon Wellbeing Weekillä, joten tarkista ihmeessä myös mitä muuta viikon aikana tapahtuu! Lisätietoa Aalto Wellbeing Weekistä löytyy täältä.
Tapahtuma Facebookissa

ke 4.10. KeskiviikkoLENKKI
Noniin syssy on täällä ja on aika avata Arkkitehtikillan liikuntatapahtumat lenkillä! Paikkana toimii Otaniemi ja sen lähiympäristöt. Lähdetään kiltiksen edestä klo 18.00 ja vedetään semmoinen 45-60 min. lenkki. Kaikki mukaan! =)
Tapahtuma Facebookissa

ti 3.10. Kiltakahvit
Tiistaina kahvitellaan taas! Tule kuulemaan lokakuun tapahtumatärpit, tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja kiltalaisia ja tietenkin nauttimaan Kirkkoherramme Nikon keittämästä kahvista, teestä ja naposteltavasta! Tällä kertaa kahvit poikkeuksellisesti KILTIKSELLÄ KLO 12.30! Nähdään siellä!
Tapahtuma Facebookissa

to 5.10. Helvetin KIIMA
Kaipaatko lisää lämpöä viileneviin iltoihin? Eivätkö kahvi ja villasukat enää riitä? Ei hätää! Lokakuussa voit painua suoraan helvettiin, sillä arkkareiden KIIMA tulee taas, tällä kertaa kuumempana kuin koskaan! 5.10. on aika pukea syntisimmät vaatteesi ja laskeutua Smökin manalaan. Musiikista vastaa jo Eden-KIIMAsta tuttu DJ Antonio Finn, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Tuttuun tapaan mukana myös arkkareiden oma #SWAGSWAGNAMNAM! Liput saatavissa kandiaulasta 28.9. alkaen, klo 10-14!
Tapahtuma Facebookissa


Tulevia tapahtumia:

3.-5.11. DASH Design Hackathon
Dash is a design hackathon like no other! This weekend-long gathering of the brightest young talents is the largest design-focused hackathon ever organized in Europe. At Dash we will focus on the design process at its purest, and pay extra attention to the research needed to create innovative and working solutions to the problems of today. Interested? Find more information and the application form here!
Tapahtuma Facebookissa

10.11. Teekkarius 145-juhla Dipolissa
Teekkarius täyttää tänä vuonna kunniakkaat 145 vuotta ja juhlaviikon huipentuman – Teekkariperinnejuhlan ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 8.10. klo 23.45 asti. Ehdit siis vielä mukaan päräyttävään Teekkariperinnejuhlaan, jossa korkataan Dipoli vuosijuhlakäyttöön. Tule nauttimaan laulusta, naurusta ja juhlahumusta! Ilmoittautua voit täällä. Seuraa Teekkarius 145-sivua Facebookissa pysyäksesi perillä juhlavuoden tapahtumista.

TF:s Jubileumsspex Apollo 11
Tervetuloa tämän vuosikymmenen järisyttävimmille speksijuhlille, jotka järjestetään vain joka 5. vuosi! Speksin aikana saat seurata mitä oikeasti tapahtui, kun Yhdysvallat lähettivät rakettinsa Apollo 11 kuuhun. Kiinnitä turvavyösi, tätä esitystä et halua jättää väliin! Lisää infoa löydät osoitteesta spexet.fi ja pysyt parhaiten mukana meiningissä seuraamalla meitä Facebook:ssa. Hinta aikuisille on 25€ ja opiskelijoille 15 €, nachspeksit (14.10 & 21.10) kustantavat 15€. Esitykset Suomessa:
14.10 klo 16 Hki, Konservatorio, Ruoholahti
20.10 klo 18 Espoo, Louhisali
21.10 klo 16 Espoo, Louhisali
4.11 klo 16 Vaasa, Ritz

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ