AK 110 juhlavuoden grafiikkakilpailu

0

Grafiikkakilpailu ensi vuoden killamme juhlavuoden ilmettä varten jatkuu yhä 10.9 asti! Kilpailuun voi osallistua kuka vain, niin fuksi kuin käpy, kunhan löytyy näkemystä ja halua saada mainetta ja kunniaa. Kilpailuehdotuksen voi palauttaa määräaikaan mennessä kiltiksen ulko-ovesta sisään tultaessa heti vasemmalla (käpykongin vieressä) olevaan mustaksi maalattuun pahvilaatikkoon. Alla vielä kerran kilpailun speksit. Tämä on oiva mahdollisuus osallistua juhlavuoden valmisteluihin jo alkuvaiheissa!


Etsimme 110-juhlavuodelle graafista ilmettä, jota voi käyttää juhlavuoteen liittyvissä materiaaleissa, kuten mediakorteissa, julisteissa ja sosiaalisessa mediassa, yhdistävänä seikkana.
Ilmeeseen (joka voi olla luonnosmainen) pitäisi sisältyä:
– logoehdotus (juhlavuodelle)
– värit (väh. 2 pääväriä)
– fonttikartta
– mahdolliset muut graafiset elementit
Ehdotuksen tulee mahtua yhdelle, enintään A3-kokoiselle arkille ja se tulee palauttaa kiltahuoneelle ehdotuksille varattuun laatikkoon 10.9 mennessä. Kilpailu on anonyymi. Kilpailuehdotus on luovutettava nimettömänä suljetussa kirjekuoressa ja varustettava nimimerkillä. Kilpailuehdotuksiin tulee liittää toinen, nimimerkillä varustettu kirjekuori, joka sisältää tiedot ehdotuksen tekijästä / tekijöistä (nimi, vuosikurssi, puhelinnumero, sähköpostiosoite).
Deadlinen jälkeen suoritetaan tarvittaessa esikarsinta, jonka jälkeen pidetään tarpeen mukaan yleisöäänestys. Kysymyksiä kilpailusta voi esittää Arkkitehtikillan hallitukselle (ak-hallitus(at)list.ayy.fi).
Kilpailun voittajalle tarjotaan ilmainen illalliskortti 109. Wähäjouluun, jota vietetään 5.12.2017.
Arkkitehtikilta pidättää oikeudet muutoksiin, sekä oikeuden muokata voittajaehdotusta.

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ