Viikkotiedote – vko 21

0
(kuvalähde)

Kesä on jo melkein ovella ja killan toiminta jää pikkuhiljaa kesätauolle. Ensi viikolla kuitenkin vielä saatetaan päätökseen koko kevään jatkunut AK International Film Festival. Tässä vaiheessa kannattaa myös varata jo kalenterista kesän tärkeitä päivämääriä, kuten Killan kesäpäivät ja arkkitehtiopiskelijoiden Kesä-Kiljava.

Viikkotiedote jää niin ikään tämän tiedotteen mukaan tauolle ja ilmestyy seuraavan kerran syksyllä. Aurinkoista kesää kaikille, nauttikaa lomasta!


Tulevia tapahtumia:
to 25.5 AK International Movie Night
16.6.-18.6. Killan kesäpäivät
14.7.-15.7. Arkkitehtiopiskelijoiden Kesä-Kiljava
25.8.-26.8. MAIK-varaslähtö

to 25.5 AK International Movie Night
AK International Film Festival has during this Spring seen movies from Brazil to Taiwan and from Japan to Sweden. Everything good comes to an end and so does this film festival. A last movie from Britain will be shown on Thursday and after the movie there will be an ending special. Thank you to all the participants!
Tapahtuma Facebookissa

16.6.-18.6. Killan kesäpäivät
Kesä alkaa eikä rakkaita arkkitehtikiltalaisia näe enää missään? Ei hätää! Onneksi on killan kesäpäivät!

Tervetuloa mökkeilemään Majalle (Metsäkalliontie 46) 16.-18.6.! Perjantaina paikalle saavutaan klo 18.00 alkaen, luvassa saunomista, palju (!!!), grillailua, pelailua, beer pongia ja varsinkin mahtavaa seuraa! Lauantaina meininki jatkuu rennoissa merkeissä ja klo 18.00 sitsikattila soi! Klo 20.00 julkistetaan AK 110 Graafinen ilme -kilpailun voittaja (joka voi olla vaikka sinä, vielä ehdit osallistua!) juhlallisin menoin, muistakaa osallistua kilpailuun! Lauantaiyönä klo 23.59 Majasäätiö järjestää jymy-yllätyksen! Sunnuntaina aamiaisen jälkeen kaikki luonnollisesti auttavat siivoamisessa, jonka jälkeen suunnataan viikonlopusta virkistäytyneinä kotia kohti.

Paikalle kannattaa tulla koko viikonlopuksi, mutta voi toki tulla vaikka vain hetkeksi jos viikonlopun aikataulu on tiukka. Nukkumapaikkoja on kaikille, sillä sopu antaa sijaa. Kilta tarjoaa aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina, sekä naposteltavaa pitkin viikonloppua. Muistakaa ottaa tarpeeksi syötävää mukaan. Lauantain sitsiruoat jokainen saa toteuttaa itselleen esimerkiksi grillaten, joten kannattaa varata makoisaa syötävää itselleen! Viikonlopussa mukana IE virvokkeineen.

MITÄ? Mökkiviikonloppu arkkitehtikiltalaisten kanssa aka Kesäpäivät
MISSÄ? Majalla, Metsäkalliontie 46
MILLOIN? 16.-18.6.
MITÄ MUKAAN? Saunakamat, makuupussi, mökkivaatteet, villasukat, omat ruoat (ja juomaa halutessaan)
MIKSI? Koska AK + kesä
Tapahtuma Facebookissa

14.7.-15.7. Arkkitehtiopiskelijoiden Kesä-Kiljava
Heinäkuussa kokoonnutaan taas Kiljavalle Tampereen ja Oulun arkkitehtiopiskelijoiden kanssa nauttimaan kesästä ja hyvästä seurasta, merkkaa päivämäärät kalenteriisi!

25.8.-26.8. MAIK-varaslähtö
Perinteinen MAIK-varaslähtö kokoaa kesän lopussa jälleen yhteen Arkkitehtikillan, Maanmittarikillan ja Insinöörikillan fuksit ja fuksinmieliset. Luvassa uusia tuttavuuksia ja mahtavaa meininkiä!

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ