Viikkotiedote – vko 15

0

Lukuvuoden viimeinen periodi alkaa maanantaina: tässä taas kooste siitä, mitä killassa tapahtuu ensi viikolla. Hyvää pääsiäistä kaikille!


Ensi viikolla tapahtuu:
ma 10.4. Kiltapäiväkerho: AK goes Sitsikilpailut
ke 12.4. Wienerbergerin haalarikahvit
ke 12.4. KeskiviikkoUINTI
to 13.4. AK International Movie Night

ma 10.4. Kiltapäiväkerho: AK goes Sitsikilpailut
Wappu lähestyy hurjaa vauhtia ja niin myös jokavuotiset sitsikilpailut. Toteutetaan tänäkin vuonna häikäisevän hauskat sitsit alvarille joille muut ei vedä vertoja! Tervetuloa suunnittelemaan Arkkitehtikillan sitsikilpailusitsejä!
Tapahtuma Facebookissa

ke 12.4. Wienerbergerin haalarikahvit
Haalarisponsorimme Wienerberger esittäytyy fukseille (ja muillekin kiinnostuineille) keskiviikkona 12.4. klo 13-14 Miestentien luokassa 117. Luvassa yritysesittely sekä kahvia ja pullaa. Tule ja ota selvää, millainen yritys oikein koristaa maalarinvalkoistesi reittä! Pukukoodi: haalarit
Tapahtuma Facebookissa

ke 12.4. KeskiviikkoUINTI
Kellujat, kauhojat, hyppijät, saunojat, kaikki mukaan! Mennään nauttimaan veden iloista ja tsekkaamaan uudistunut Leppävaaran uimahalli. Yhteislähtö Kiltiksen viereiseltä Kemistin pysäkiltä bussilla 510 klo 18:15. Tavataan uimahallin aulassa klo 18.40 ja lähdetään siitä valtaamaan rataa. Allasaikaa hallissa on 20.30 asti. Sisäänpääsymaksu maksetaan itsenäisesti kassalla (opiskelijoille 2,5 e).
Tapahtuma Facebookissa

to 13.4. AK International Movie Night
Movie Night strikes once again, this time with a movie from Armenia! Welcome!
Tapahtuma Facebookissa


Wappubileisiin kaivataan edelleen työntekijöitä! Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua täällä.

Killan kalenteri

Ei tulevia tapahtumia.

Killan instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ