VIIKKOTIEDOTE 7/2020

0

VIIKKOTIEDOTE 7/2020

 

Tiedottajan terveiset

Moiccu, keskiviikkona kannattaa päivystää kiltiksellä sillä….ISOjen rekry järjestetään puoliltapäivin ja myöhemmin Kiltapäiväkerhossa käsitellään Killan vuoden 2020 budjettia. Tule paikalle, kuule ja osallistu.

Muita asioita! 14.2 eli tämän viikon perjantaina vietetään ystävänpäivää. ”Ystävänpäivän juuret ovat muinaisessa Roomassa. Tuolloin roomalaiset juhlivat keväistä hedelmällisyysjuhlaa lupercaliaa. Kristillisessä kirkossa samaan aikaan oli marttyyri Valentinuksen päivä, johon tavat siirtyivät. Kalentereissa ystävänpäivä on ollut vuodesta 1996 lähtien, vaikka se oli erehdyksessä merkitty ilman virallista päätöstä vuosina 1989, 1990 ja 1991… hups

Ja teille muille joita suklaa ja kukat ei liikuta, tiistaina 11.2 vietetään tyytyväisten sinkkujen päivä. Win win

https://www.daysoftheyear.com/days/satisfied-staying-single-day/

Sit vielä viikkis, olkaat hyvät:

I Tapahtumia

ISOrekry-info 12.2
Budjettiriihi 12.2

II Vapaa-ajalla

International Sitsit 21.2
Replay 22.2
All to X
Pikkulaskiainen 2020 13.2
Kuka tahansa meistä – Valtsikan speksi

III Työtarjouksia

Cereerwebin työtarjoukset

I Tapahtumia

ISOrekry-info  

ISOrekry-info

Lähde toteuttamaan fukseille ja/tai uusille maisteriopiskelijoilla parasta ensimmäistä opiskeluvuotta mahtavan tiimin kanssa!

ISOhaku on aivan pian käsillä, mutta sitä ennen on tärkeää tietää mitä ISOtoiminta oikeastaan pitää sisällään ja mitä kaikkea mahtavaa ISOilun kautta voi päästä tekemään seuraavan lukuvuoden aikana! Tule siis ISOrekrytilaisuuteen kiltahuoneelle keskiviikkona 12.2. klo. 12:30 kuulemaan ISOilusta ja kysymään mieltä askarruttavia asioita vanhoilta ISOilta ja meiltä muilta paikalla olevilta!

MITÄ: ISOrekry-infotilaisuus

MISSÄ: Kiltahuone

MILLOIN: 12.2. klo 12:30

 

 

Budjettiriihi

 

Kiltapäiväkerhossa käsitellään Killan vuoden 2020 budjettia. Tervetuloa kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä ja toiveita!

MITÄ: Budjettiriihi
MISSÄ: Kiltahuone, Otakaari 1 K
MILLOIN: 12.2. klo 17:00


II Vapaa-ajalla

International Sitsit – Suomi / Vinlantia

Oh behold, all you internationally minded people of Aalto, your Sitsit is now dawning!

The International Committee warmly welcomes you to Servin Mökki for an evening full of Finnish culture, food, drinks and singing.

The International Sitsit is definitely for you, if you feel the desire to answer the call of the wilderness, want to get to know the Finnish student party culture in more depth or if you just need a bit more steam (a.k.a löyly) in your life. Or do you think that you already know all there is to know about the Finnish way of life? Come find out!

The Sitsit consists of a three-course meal, traditional Finnish drinks, singing and some performances.

And remember that if the birds wake you up with early lights of the morning and the threat of morning sickness needs to be driven away, we do have a solution. Aim your steps towards Rantasauna for the classic International Sillis, where we will revive your spirits with even more food, sauna and hot-tub.

Both events are for all Aalto students and they will be held completely in English. The allergies and food restrictions (vegetarian, vegan, etc.) will be taken care of. It is also possible to participate with a non-alcoholic drink menu.

Tickets will be sold on 10.02-12.02. (or as long as they last) in the lobby of the Undergraduate Center (Otakaari 1) for 15€ each for the Sitsit. For an additional 7€ you can reclaim a ticket for the Sillis as well. Please have your dietary requirements and cash ready with you when signing up. Seats are limited so be fast!
You can buy three (3) tickets per person.

The after party will start at Smökki when the sitsit is over and is open for everybody.

WHAT? – International Suomi-Finland themed Sitsit and Sillis
WHERE? – Sitsit it at Smökki & Sillis at Rantasauna
WHEN? – 21.2. Cocktails at 18.00, sitsit begins at 19.00 & Sillis 22.2. 12.00-18.00
WHY? – To get to know better the international students, Finland and enjoy the atmosphere
DC: According to the theme
TICKET SALES: 10.02-12.02. 12.00-16:00 at Otakaari 1 Main lobby.
PRICE: 15€ for sitsit and 7€ for Sillis next morning (10€ at the door) CASH ONLY

https://www.facebook.com/events/214982029537437/

Replay

Koe uudestaan Aallon 10-vuotisen historian päräyttävimmät opiskelijatapahtumat! Maksuttomassa Replay-tapahtumassa pääset kokemaan eri yhdistyksien sekä AYY:n historiaa videoiden, tarinoiden ja simulaatioiden kautta. Tapahtumassa pääset virittäytymään esimerkiksi Wiikon Wappusaunan sekä Tempauksien tunnelmiin. Simulaatioita ovat järjestämässä alkuperäisten tapahtumien takana olleet yhdistykset ja tahot. Replay on yksi AYY10-juhlavuoden suurista tapahtumista, ja on avoin jokaiselle aaltolaiselle opiskelijalle.

Tapahtuma järjestetään lauantai-iltapäivänä 22.2.2020 klo 14-19 Dipolissa, josta illan hämärtyessä lähtevät bussit jatkoille kohti paikkaa X….

Lisätietoa ja aikamatkan ohjelma julkaistaan myöhemmin, pysy siis kuulolla!

Tervetuloa Replayhin!

All to X  

 AYY10-juhlavuoden kunniaksi on kevään ajaksi julkaistu All to X-sovellus kaikille aaltolaisille! All to X:ssä pääset päivittämään omaa aaltofiilistäsi, löydät yhdistysten ja ylioppilaskunnan tapahtumat samasta paikasta ja pääset keräämään All to X-pisteitä! Pisteitä keräämällä kerrytetään samalla hyväntekeväisyyspottia, joka lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa http://alltox.ayy.fi ja halutessasi tallenna kotinäytöllesi sovellusikoniksi.

Pikkulaskiainen 2020

Pikkulaskiainen laskeutuu Turun ytimeen 29. kerran ja valloittaa jälleen jokaisen kävijän sydämen Suomen suurimpana talvifestivaalina.
Tapahtuma koostuu tänäkin vuonna mäkitapahtumasta, approkierroksesta sekä jatkoista, joissa eturivin artistit viihdyttävät teitä yön pikkutunneilla.
Mäkitapahtuma, tuo Pikkulaskiaisen helmi, avaa tuttuun tapaan tämän säihkyvän kauniin shown. Mäkitapahtumaan on jälleen mahdollista osallistua oman silmiä hivelevän laskuvälineen kanssa tai voit muuten vain kaakaon virratessa suoniisi nauttia mäestä ja fiiliksestä kavereiden kanssa!
Approkierroksella voit tutustua Turun ravintola- ja kulttuurimaailmaan, kun lukuisat ruoka- ja juomapaikat ovat mukana kierroksella. Kerää hyvä jengi itsellesi kasaan ja ota Turku haltuun!
Jatkot tampataan jälleen useammassa jatkopaikassa. Jatkoilla voit vielä ottaa viimeisetkin ilonrippeet irti sekä nauttia porukkasi seurasta ja tanssijalkaa vipattavasta artistista!

MITÄ: Pikkulaskiainen 2020 – We All Need Winter
MISSÄ: Turku
MILLOIN: 13.2.2020

Valtsikan speksi

20. Valtsikan speksi kuljettaa katsojat keskelle Hollywoodin kultakauden loistoa, savuista tunnelmaa ja kutkuttavaa mysteeriä – luvassa on koko illan interaktiivinen musiikkiteatterielämys, jossa syyllinen voi olla kuka tahansa meistä

Tervetuloa!

NÄYTÖKSET

Arabia-sali, Pop&Jazz Konservatorio, Arabiankatu 2
ti 18.2. klo 19 (ensi-ilta)
to 20.2. klo 19
pe 21.2. klo 19
la 22.2. klo 14 & 19
su 23.2. klo 18

Esityksen kesto vaihtelee paljon riippuen omstartien määrästä. Varauduthan siis 2-3 tunnin pituiseen esitykseen väliajan kanssa.

https://www.facebook.com/events/479696399366613/

III Työtarjouksia

 

 

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?

Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi