Osa-aikainen työntekijä Graviconille!

0

Gravicon on suomalainen tietomallintamisen edelläkävijä: http://www.gravicon.fi

 

Etsimme osa-aikaista tekijää Helsingin-toimistollemme avuksi ja auttamaan projektiluonteisiin tehtäviin. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä tai tekijät löytyvät. Työt jatkuvat toimistotöinä ja projekteittain myös tulevaisuudessa.

 

Työ liittyy ensisijaisesti toimistomme juoksevien asioiden hoitamiseen ja tarjoaa tavan päästä mukaan päivittäiseen tekemiseemme. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan jatkossa tarvitsemme apua muun muassa tietomallien ja kehittämämme Modelspace-ohjelmistoon liittyvien asioiden kanssa.

Tämä ensimmäinen vaihe sopii kaiken tasoisille opiskelijoille ja on työajan kannalta joustavaa. Toimistolla tulee käydä ainakin yhtenä kahtena päivänä viikossa. Projektissa pääsee tutustumaan Modelspace-järjestelmään, hankkeen tilatietojen hallintaan ja Graviconin toimintaan. Näissä tehtävissä on myös mahdollista jatkaa myöhemmin.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Pauli Jantuseen, pauli.jantunen@gravicon.fi, 050 383 3789. Voit esimerkiksi lähettää sähköpostia ja CV:si sen mukana.


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ