Viikkotiedote 18

0

 

SE ON TÄÄLLÄ! SE ON WAPPU NYT! NAUTTIKAA! ULLIKSELLA NÄHDÄÄN!
Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Arkkitehtikillan Alumnien Wappukokkarit 29.4.
Walpurin kierros 29.4.
Wappuriehan julistus 30.4.
Arkkitehtikillan Wappulautta 30.4.
AYY:n wappukuljetus 30.4.
Arkkitehtikillan Wappubooli 30.4.
Dipolin Wappu 30.4.
Wiinaton Wappu 30.4.
Arkkitehtikillan Wappuppiknik Ulliksella 1.5.
Waputin 1.5.
Temalin vegebrunssi 9.5.
AK-IK perhe- ja kaverisitsit 10.5.

II Vapaa-ajalla

Dissonanssin kevätkonsertti 7.5.
Sustainability Science days 9.5.-10.5.
Fyysikkospeksin näyttelijä-, tanssija- ja bändihaku on auki

 

 

 

I Tapahtumia

 

 

ARKKITEHTIKILLAN ALUMNIEN WAPPUKOKKARIT

 

Huomio valmistuneet ja kohta valmistuneet opiskelijat – tässä on wapunajan tapahtuma teille! Aalto-yliopiston Arkkitehtikillan vastaperustettu Alumniyhdistys ry eli A-lumni käynnistää toimintansa Wappuna. Tämän kunniaksi järjestetään maanantaina 29.4. Väreen Kipsarissa klo 18.00 alkaen Wappukokkarit. Ohjelmassa kierros Väreessä opiskelijoiden opastuksella, Kipsarin antimista nautiskelua ja tapahtuman päätteksi kokoonnutaan seuraamaan Yöjäynän alkupamausta. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumislinkki löytyy facebookista https://www.facebook.com/events/974369956102532/

Alumniyhdistyksen edustajat voi bongata myös Arkkitehtikillan Wappubooleilla 30.4. Runebergin patsaalla klo xx. Tule kuulemaan lisää alumniyhdistyksestä, esittämään ideoita ja toiveita toiminnasta sekä liittymään jäseneksi!

 

WALPURIN KIERROS

 

Wapun aatonaaton iltana, 29.4. pärähtää käyntiin Walpurin kierros (ent. Hullu Jussi). Kierroksen aloittaa klo 21 Yöjäynän alkupamaus, jossa saatellaan yöjäynäjoukkueet matkaan. Pamauksen jälkeen Walpurin kiertelijät pääsevät aloittamaan oman seikkailunsa. Kiertelijät kiertävät Otaniemeä ja suorittavat eri yhdistysten ja tahojen tehtäviä. Kiertely tapahtuu joukkueissa ja samalla kilpaillaan toisia joukkueita vastaan: parhaat kiertelijät palkitaan!

Kierros päättyy jatkoille Pelmun järjestämille Wappufestareille, eli hauskanpito ei suinkaan pääty itse kierrokseen. Walpurin kierros ja Pelmun Wappufestarit ovat avoimia ja ilmaisia kaikille. Lisää Wappufestareista: https://www.facebook.com/events/321360741884642/

Kerää itsellesi siis 4-10 hengen joukkue ja suuntaa yöjäynän alkupamauksen jälkeen kiertelemään ympäri Otaniemeä railakkaassa wappufiiliksessä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen ja rastikartan voi noutaa samana päivänä Fuksispeksien jälkeen AYY:n keskustoimiston edestä.

Jos rastikiertely on syystä tai toisesta tullut vuosien varrella jo turhankin tutuksi, kannattaa ehdottomasti lähteä rastinpitäjäksi. Mikäli sinulla on siis yhdistys tai vaikkapa kaveriporukka sekä intoa, niin ilmoita rastisi alla olevasta linkistä 22.4. mennessä. Myös kierroksen järjestäjät pääsevät kilvoittelemaan; kierroksen paras rasti valitaan ja voittajia odottavat palkinnot.

http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/walpurin-kierros-2019/

Tule siis nostattamaan wappufiilistäsi ja nauttimaan hauskaakin hauskemmista rasteista! Parhaat kiertelijät ja paras rasti palkitaan hulppealla Wappukorilla! Tämän lisäksi parhaat rastinpitäjät saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajat julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

MITÄ: Walpurin kierros
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4. n. klo 21-01 Yöjäynän alkupamauksen jälkeen
RASTINPITÄJILLE: ilmoittaudu rastinpitäjäksi: http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/walpurin-kierros-2019/
MIKSI: Koska Wappu, hauskanpito ja huikeat palkinnot!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/580838759088639/

 

WAPPURIEHAN JULISTUS

 

On taas tullut aika käynnistää Wappuaaton juhlinta perinteiseen tapaan Servin mökin edustalla!

Kello 12 aikoihin tunnelma lähtee käyntiin erilaisten musiikkiesitysten sekä puheenvuorojen siivittämänä. Iltapäivän ohjelma huipentuu itse julistukseen, joka kajahtaa ilmoille perinteikkään juhlavasti Smökin katolta klo 14. Saavu siis todistamaan Wappuriehaa keväisessä teekkarikylässä ja tuo myös ystäväsi paikalle!

Julistuksen päätteeksi juhlakansalle on järjestetty bussikuljetukset Otaniemestä KY-talolle klo 13:30 – 15:30 välisenä aikana. KY-talolta on puolestaan mahdollista liittyä klo 16:00 alkavaan KY x AYY Wappuparade 2019 Mantalle-kulkueeseen. Tarkemmat tiedot kulkueesta löydät täältä: https://www.facebook.com/events/2353165268060984/

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian tapahtuman yhteydessä. Pysythän siis kuulolla!

MITÄ? Wappuriehan julistus 2019
MISSÄ? Smökin katto (Jämeräntaival 4), Otaniemi
MILLOIN? Ti 30.4. klo 12.00 alkaen
KENELLE? Kaikille Wapusta riehaantuneille
HINTA? Ilmainen
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/381662145755531/

 

 

ARKKITEHTIKILLAN WAPPULAUTTA

 

Pidä kiinni, sillä Wappuaattona Arkkitehtikilta vie sinut vähän märemmälle matkalle! Arkkitehtikilta ja Profin tarjoavat unohtumattoman lauttamatkan Otarannasta Kauppatorille Killan Wappuboolille ja Mantan lakitukseen.

Lähtö tapahtuu noin klo 16 (tarkentuu myöhemmin) Otarannan laiturista, ja matka kestää noin tunnin. Ole paikalla viimeistään 15 min ennen lähtöä. Mukaan tarvitset vain skumppa-/limulasin, sillä lautalla odottaa ilmaista kuohuvaa! Lautalle saa myös ottaa oman pullon mukaan. Kyytiin mahtuu 85 nopeinta kiltalaista, mutta jos tilaa jää, niin viimeisille paikoille otetaan muitakin aaltolaisia. Matkan hinta on vain 4€, joten ole nopea!

Ilmoittautuminen alkaa pääsiäisloman jälkeen tiistaina 23.4. klo 12.00 ja päättyy 29.4. klo 12.00. Lomake julkaistaan Facebookin tapahtumasivulla ja tg:ssä.

Kysymyksiin vastaa telegrammissa: @oliivit ja @kappedi

Loisk!
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/644013639346053/

 

AYY WAPPUKULJETUS

 

AYY järjestää bussikuljetuksia Wappukulkueeseen wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksen jälkeen. Bussit ajavat sukkulana väliä Otakaari 18 – KY-talo klo 13:30-15:30. Kulkue kohti Kauppatoria ja Mantan lakitusta lähtee KY-talon edestä klo 16:00.

Kulkueeseen ovat tervetulelita kaikki Aalto-yhteisön wappukansalaiset. Juhlakansan on hyvä ottaa huomioon, että kulkueessa on mitä todennäköisemmin mukana myös MTV:n toimittaja, joka välittää vapputunnelmaa valtakunnalliselle MTV live -kanavalle.

Lisätietoa kulkueesta: https://www.facebook.com/events/2353165268060984/

Lisätietoa AYY:n wapusta: https://www.facebook.com/events/341190193176027/

Kyydeistä tullaan tiedottamaan vielä viikkotiedottessa sekä AYY:n Facebook-kanavissa ja tapahtumasivuilla.

 

ARKKITEHTIKILLAN WAPPUBOOLI

 

Tervetuloa perinteistäkin perinteikkäämmälle Arkkitehtikillan Hupimestareiden Wappuboolille! Tarjoilemme simaa Runebergin patsaan juurella Helsingin Esplanadilla Mantan lakituksen yhteydessä. Manta lakitetaan klo 18.00, herkkuja tarjolla sen aikana sekä jälkeen. Tule moikkaamaan kiltalaisia olit sitten fuksi, vanhempi opiskelija tai jo valmistunut! Simalla nähdään!

MITÄ: AK:n Wappubooli
MISSÄ: Runebergin patsaan juurella, Esplanadi
MILLOIN: ti 30.4, tarjoilua wappulautan saavuttua ennen Mantan lakitusta sekä sen jälkeen
MIKSI: Se on wabu ny!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/418099052338390/

 

DIPOLIN WAPPU

 

Vuoden odotetuimmat wappubileet ovat taas täällä! Kiidä supernovan lailla Dipoliin 30.04. laittamaan jalalla koreaksi, hurmaamaan kanssakuulijat karaokebravuureillasi ja painamaan lakit yhdessä päähän keskiyön koittaessa. Näitä bileitä et todellakaan halua missata! 🔥

Dipolin katon räjäyttää ja bileet valon nopeuteen kiihdyttää hypernovaakin kirkkaampana loistava ABREU!! 🔥 🔥 Mukana Dipolin lavoja valaisemassa myös TAKO, AaltoDJ, PTNKY, Kyppendales sekä tietysti RWBK!

Lippu etukäteen/ovelta 13/15 € (sis. huvitukset & narikka), merkki 2€.
Huom! Fyysisissä lipunmyynneissa käy vain kortti/mobilepay.

 

Lipunmyynnit:
Kide.app alkaen 17.4. klo 12 (bit.ly/dipolinwappu2019)
Fuksispeksit 29.4. klo 16 →
Wappuriehan julistus 30.4. klo 11.30 →
Lippuja saa myös Otaniemen palvelupisteeltä palveluaikoina (myös käteisostot).

Rannekkeenvaihto:
Kandikeskuksen aula 29.4. klo 11-13
Fuksispeksit, Kaleva-sali 29.4. klo 16 →
Wappuriehan julistus, Smökki 30.4. klo 11.30 →

Mitä: Dipolin Wappu 2019
Missä: Dipoli
Milloin: Wappuaattona 30.04. klo 21-02
Miten: Lippu etukäteen/ovelta 13/15 € (sis. huvitukset & narikka), merkki 2€
Miksi: Vuoden huikeimmat Wappubileet!

HUOM! Tapahtuma on K-18 ja ikä tullaan tarkistamaan ovella.

ota.wappu.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/318302462214039/

 

WIINATON WAPPU

 

Wapun unohtumattomin tapahtuma on taas täällä!

Wapun ykkösjuttu, legendaarinen Wiinaton Wappu, valtaa Smökin tämänkin wappuaaton iltana. Luvassa on taattua wapputunnelmaa, hauskaa ohjelmaa, pelejä, hyvää seuraa ja klassisia sekä ei-niin-tavallisia wappuherkkuja nestemäiseen typpeen dipatuista vaahtokarkeista munkkeihin ja simaan. Wiinattomaan Wappuun ovat tervetulleita niin nykyiset, entiset kuin tulevatkin opiskelijat ja opiskelijanmieliset, joten suuntaa wappuaattona Otaniemeen ja ota kaverisikin mukaan!

Tilaisuus on ilmainen ja alkoholiton, ja se alkaa Smökissä, Otaniemen sydämessä klo 20.00.

(Teekkarit huomio! Kuten asiaan kuuluu, keskiyöllä painetaan lakit päähän teekkarihymnin saattelemana.)

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/287544252137266/?ti=cl

 

 

ARKKITEHTIKILLAN WAPPUPIKNIK ULLIKSELLA

 

Wappu huipentuu tietenkin Ullanlinnanmäelle! Killan teltta nousee uljaasti pystyyn jo varhain aamulla, joten nautinto on taattu. Nappaa kiltakamusi mukaan ja suunnatkaa perinteiselle paikalle nauttimaan brunssitarjoiluista, killan Äpy-diilikilpailussa voittamista skumpista, patja-/kiltalaiskasasta ja yleisestä wappuonnellisuudesta! Tarkka sijainti julkaistaan Wappuaamuna.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/750325042053381/

 

WAPUTIN

 

Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

Tervetuloa wapun fantastisimpiin konserttitanssiaisiin! Polyteknikkojen Orkesteri järjestää perinteiset Waputin-konserttitanssiaiset wapunpäivänä klo 17 GLO Hotel Artin Jugend-linnassa (Lönnrotinkatu 29, Helsinki)..

Ennusmerkit ovat vahvistuneet hetki hetkeltä: Wanha Poli täyttyy lumoavista sävelistä ja maagisista tanssiaskelista toukokuun ensimmäisen iltapäiväauringon säteiden osuessa Servin Vuoren seinään.

Ennustuksen mukaan ensimmäisenä linnan pääsalin valtaa Polyteknikkojen Orkesteri, jonka komeita ja neuvokkaita soittajia johtaa kuningas Jens H. Kaamea. Konserttiosuuden jälkeen tuolit siirretään syrjään, ja yleisö pääsee tanssimaan sinfoniaorkesterin säestyksellä. Polyteknikkojen Orkesterin jälkeen soittoon ryhtyvät Salonkiyhtye Jorman viekkaat joukot, ja kolmantena ennustusta toteuttaa Retuperän WBK.

Myyttiset konserttiliput eli Waputin-wappulehdet voi ostaa linnan portilta hintaan 20 € (opiskelijat 10 €). Ennakkoon lippuja voi ostaa osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi ovelta noudettaviksi.

Wappu on monelle juhlaa, mutta vasta Waputin tekee juhlasta tilaisuuden! Älä jää paitsi tapahtumasta, joka toteutuu vain kerran wapussa, vaan nappaa kaapusi ja vaella Waputtimeen! Näin on ilmoitettu!

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

https://www.polyteknikkojenorkesteri.fi/

 

TEMALIN VEGEBRUNSSI

 

Tervetuloa brunssille Kylpyhuonekeskukseen 9.5! Saavu siis voimaan paremmin vegeruoan voimin klo 10-12 osoitteeseen Runeberginkatu 4. Samalla kuulemme Temalin kalusteista, 5cm-välein-konseptista, kylpyhuonesuunnittelusta ja Habitare-messuista. Ilmoittautuminen aukeaa 26.4. klo 12. Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin tapahtumassa.

Aamun ohjelma:

Klo 10.15 Suomalaisen kylpyhuoneen suunnittelu ja haasteet / Temal Oy
Klo 10.45 Habitare 2019: Mindspaces / Markkinointipäällikkö Piia Sievinen
Klo 11-12 Paikalla Temal & Partners Kylpyhuonekeskuksen väki esittelemässä tuotteitaan kylpyhuoneisiin.

Mitä? Temal-excu ja vegebrunssi
Missä? Kylpyhuonekeskus, Runeberginkatu 4
Milloin? to 9.5. 10-12
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/307963043233074/

 

AK-IK PERHE- JA KAVERISITSIT

 

Tervetuloa keväisen vihertäville Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitseille!

Perjantaina 10.5. on aika kokoontua Servin Mökkiin uusien ja vanhojen ystävien sekä perheenjäsenten kanssa. Tutustuta perheesi ja ystäväsi sitsi- ja teekkarikulttuuriin oivalla tavalla Otaniemen sydämessä ja saavu itsekin nauttimaan ruoasta, juomasta ja laulusta. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30 ja sitsit käynnistyvät klo 19.00.

Paikkoja sitseille on varattu 160, 40 molempien kiltojen jäsenille sekä 40 molempien kiltalaisten aveceille. Jokainen kiltalainen voi tuoda yhden (1) perheenjäsenen tai ystävän. Mikäli kaikki paikat eivät täyty, on mahdollista tuoda useampi seuralainen!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 6.5. Nappaa siis kaveri yhteen kainaloon ja perheenjäsen toiseen ja kipinkapin ilmoittautumaan! Molempien on ilmoittauduttava erikseen ja lisäksi ystävä ilmoitetaan aveciksi ilmon yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.

Sitsit ovat k-18.

Jatkot alkavat Rantsulla noin klo 24.00 ja ovat kaikille avoimet.

MITÄ: Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitsit
MISSÄ: Servin Mökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: Pe 10.5. klo 18.30, kongi 19.00
MAKSAA: 15€
DC: Cocktail/tumma puku + teekkarilakki
MIKSI: IKuinen rAKkaus ♥

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/559374841218837/

 

 

II Vapaa-ajalla

 

DISSONANSSIN KEVÄTKONSERTTI

 

Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti ti 7.5.2019

Tervetuloa kamarikuoro Dissonanssin kevätkonserttiin Paavalinkirkkoon tiistaina 7.5. klo 19.00.

Mitä: Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti
Milloin: Tiistaina 7.5.2019 klo 19.00
Missä: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

 

SUSTAINABILITY SCIENCE DAYS

 

Aalto-yliopiston Sustainability Hub (ASH) ja Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituutti (HELSUS) järjestävät Espoossa ja Helsingissä 9.5. – 10.5.2019 kaksipäiväisen Sustainability Science Days -konferenssin teemalla ”Making use of sustainability science”. Konferenssin fokuksena on kestävyystieteen hyödyntäminen päätöksenteon areenoilla, ja sen puitteissa järjestetään erilaisia tieteellisiä sessioita, paneelikeskusteluja ja muita tilaisuuksia. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille opiskelijoille!

Facebook https://www.facebook.com/events/777632115908432/?event_time_id=777632119241765

Koko konferenssin ohjelma on saatavilla http://sustainabilitysciencedays.fi/

ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/0b02cae5-9e1a-47af-9b2f-a67e59de75cb?displayId=Fin1727881

 

FYYSIKKOSPEKSIN NÄYTTELIJÄ-, TANSSIJA- JA BÄNDIHAKU ON AUKI

 

Fyysikkospeksi on itsensäylittävä ja poikkitieteellinen produktio, jossa juuri sinä voit olla mukana! Haemme nyt innokkaita näyttelijöitä, tanssijoita ja bändiläisiä ensi syksyn päräyttävimpään show’hun. Fyysikkospeksi on produktio, jossa jokaista tekijää kannustetaan ylittämään itsensä. Ei siis haittaa, vaikka et olisi aiemmin lavaa kuluttanut, vaan tärkeintä on innostus! Ilmoittautuminen näyttelyn, tanssin ja bändin hakutilaisuuksiin tapahtuu tällä lomakkeella: https://forms.gle/FgdTmgb8iFw2AvhJ9 Ilmoittautumisen DL on 12.5.

Lisäksi ilman erillistä hakua voit ilmoittautua moniin muihin osa-alueisiimme aina puvustuksesta cateringin kautta valotekniikkaan. Ilmoittaudu niihin tällä lomakkeella: https://forms.gle/7rEpYcFQhiMPXHHy9

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ