Viikkotiedote 17

0

 

Hyvää toista pääsiäispäivää! Tässä vapaapäivän kunniaksi tiedote, joka on poikkeuksellisen pitkä. Se tarkoittaa sitä, että WaPuNaJaN tapahtumat ovat jo lähteneet käyntiin! Wappuaattoon on enää 8 yötä! Trööt!

Jännittävää odotusta,
Netta

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

AK-IK perhe- ja kaverisitsit ilmottautuminen aukeaa 22.4.
Arkkitehtikillan Wappulautta ilmottautuminen aukeaa 23.4.
Kesä-Kiljava ilmottautuminen vielä auki!
Äpy-gaala 23.4.
ARTSin Wapputerde 24.4.-30.4.
Vista meets Ramboll 24.4.
Brunssisitsit 25.4.
Minuuttikalja 28.4.
Walpurin kierros 29.4.
Wappuriehan julistus 30.4.
Dipolin Wappu 30.4.
AYY:n wappukuljetus 30.4.
Waputin 1.5.

II Opiskelua

Get to know IDBN 25.4.

III Vapaa-ajalla

Energy communities workshop 23.4.
Vista 30: Kilpailu

 

 

I Tapahtumia

 

 

AK-IK PERHE- JA KAVERISITSIT ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA

 

Tervetuloa keväisen vihertäville Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitseille!

Perjantaina 10.5. on aika kokoontua Servin Mökkiin uusien ja vanhojen ystävien sekä perheenjäsenten kanssa. Tutustuta perheesi ja ystäväsi sitsi- ja teekkarikulttuuriin oivalla tavalla Otaniemen sydämessä ja saavu itsekin nauttimaan ruoasta, juomasta ja laulusta. Cocktail-tilaisuus alkaa klo 18.30 ja sitsit käynnistyvät klo 19.00.

Paikkoja sitseille on varattu 160, 40 molempien kiltojen jäsenille sekä 40 molempien kiltalaisten aveceille. Jokainen kiltalainen voi tuoda yhden (1) perheenjäsenen tai ystävän. Mikäli kaikki paikat eivät täyty, on mahdollista tuoda useampi seuralainen!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 6.5. Nappaa siis kaveri yhteen kainaloon ja perheenjäsen toiseen ja kipinkapin ilmoittautumaan! Molempien on ilmoittauduttava erikseen ja lisäksi ystävä ilmoitetaan aveciksi ilmon yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova sen sulkeuduttua.

Sitsit ovat k-18.

Jatkot alkavat Rantsulla noin klo 24.00 ja ovat kaikille avoimet.

MITÄ: Arkkitehtikillan ja Rakennusinsinöörikillan sukulais- ja kaverisitsit
MISSÄ: Servin Mökki, Jämeräntaival 4
MILLOIN: Pe 10.5. klo 18.30, kongi 19.00
MAKSAA: 15€
DC: Cocktail/tumma puku + teekkarilakki
MIKSI: IKuinen rAKkaus ♥

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/559374841218837/

 

ARKKITEHTIKILLAN WAPPULAUTTA ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA

 

Pidä kiinni, sillä Wappuaattona Arkkitehtikilta vie sinut vähän märemmälle matkalle! Arkkitehtikilta ja Profin tarjoavat unohtumattoman lauttamatkan Otarannasta Kauppatorille Killan Wappuboolille ja Mantan lakitukseen.

Lähtö tapahtuu noin klo 16 (tarkentuu myöhemmin) Otarannan laiturista, ja matka kestää noin tunnin. Ole paikalla viimeistään 15 min ennen lähtöä. Mukaan tarvitset vain skumppa-/limulasin, sillä lautalla odottaa ilmaista kuohuvaa! Lautalle saa myös ottaa oman pullon mukaan. Kyytiin mahtuu 85 nopeinta kiltalaista, mutta jos tilaa jää, niin viimeisille paikoille otetaan muitakin aaltolaisia. Matkan hinta on vain 4€, joten ole nopea!

Ilmoittautuminen alkaa pääsiäisloman jälkeen tiistaina 23.4. klo 12.00 ja päättyy 29.4. klo 12.00. Lomake julkaistaan Facebookin tapahtumasivulla ja tg:ssä.

Kysymyksiin vastaa telegrammissa: @oliivit ja @kappedi

Loisk!
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/644013639346053/

 

KESÄ-KILJAVA ILMOTTAUTUMINEN VIELÄ AUKI

 

Tule viettämään Opiskelija-SAFAn järjestämää kesäleiriä Vähäkiljavalle! Luvassa hauskaa tekemistä, iltanuotiolla hengailua sekä tutustumista uusiin, ja jo vanhoihin, arkkitehtiopiskelijoihin. Mukava hengailu tapahtuu Kiljavalla 14-16.6.2019 Suomen Arkkitehtiliiton SAFAn tiluksilla Vähä-Kiljavalla.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MA 15.4.2019 KLO 12:00!!

Kesä-Kiljava kustantaa tänä vuonna 10e, jolla saat:

–                          Majoituksen

–                          O-SAFAn tarjoamat kasvisruokailut: aamupalat, kevyet iltapalat, lauantain lounaan (ota myös omia grillattavia matkaan halutessasi!)

–                          Rantasaunan ja hiekkarannan

–                          Bussikyydityksen Otaniemi – Pasila – Kesä-Kiljava – Pasila – Otaniemi

–                          Kahvia ja vessapaperia

Kesä-Kiljavalle (ja takaisin) pääsee kätevästi osallistumishintaan kuuluvalla, perjantaina iltapäivästä (aika tarkentuu myöhemmin) Otaniemestä lähtevällä, ja sunnuntaina aamupäivästä Otaniemeen palaavalla bussikyydityksellä! Jos saavut omalla kyydillä/autolla, suuntaa Kesä-Kiljavalle perjantai-iltapäiväksi. Lähtö

Kaikille riittää tilaa sisätilamajoitukseen, mutta varustaudu ainakin omalla makuupussilla. Ulkona myös mahdollisuus telttailla/riippumattoilla jos sellaiseen intoa!

Kiljavalta löytyy hyvin varusteltu, kaikkien käytössä oleva keittiö ja ruoanvalmistustarvikkeet sekä rannasta nuotiopaikka, joten ota mukaan omia grillattavia halutessasi. Hiekkarannalta löytyy rantalentopallokenttä yms! Rantalelut, mölkyt ja saunomiskamppeet mukaan! Huonon sään sattuessa paikalta löytyy myös videotykki ja lautapelejä.

Jos tulee polttavia kysymyksiä Kesä-Kiljavaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä O-SAFAn edustajiin tai laita viestiä O-SAFAn Facebookissa!

Aurinkoista kevättä! Nähdään Kiljavalla!

–                          Opiskelija-SAFA
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2544550979105392/

 

ÄPY-GAALA

 

Kahden vuoden odotus palkitaan, kun tämän vuoden paras otaniemeläinen Wappulehti julkaistaan koko Wappukansan tajunnat räjäyttävässä Äpy-Gaalassa tiistaina 23.4. klo 19!

Minkälainen on tämän vuoden Äpy? Kuka on salaperäinen päätoimittaja Laulikki Äpy? Kuka siin netis on?! Näihin ja muihinkin kysymyksiin löydät vastauksen vain saapumalla itse paikalle! Vastausten lisäksi luvassa on nauruhermoja hivelevää huumoria ja kurkkuja kostuttavia kokemuksia!

Gaalan parhaat paikat on varattu arvokkaimmille kunniavieraillemme, Äpy-myyjille.

Tämän lisäksi Äpy-myyjät pääsevät aloittelemaan gaalahumun kutsuvieraina eksklusiivisilla myyjien VIP-kokkareilla Aalto-salin edustalla klo 18 alkaen.

Kaikki Äpyn ystävät ovat tervetulleita Gaalaan, mutta huomioithan, että Aalto-salin tila on rajallinen! Varmista siis paikkasi Gaalassa ja pääsysi myyjien VIP-kokkareille tekemällä oma diilisi Äpyn myyjäkauden avajaisissa tiistaina 2.4. (https://www.facebook.com/events/803780006656814/) tai diilikoneessa 2.4 lähtien osoitteessa diili.apy.fi

Äpy-Gaala 2019
Tiistaina 23.4.2019
Myyjien VIP-kokkarit 18:00 @ Aalto-salin edusta
Showtime 19:00 @ Otakaari 1, Aalto-Sali

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2284149608508832/

 

ARTSIN WAPPUTERDE

 

Mikä olisikaan parempi paikka nauttia ystävien seurasta ja loikoilla riippumatossa kuin ARTSin Wapputerde! ARTSin Wapputerde on auki koko viikon 24.-30.4., ja luvassa on mm. WappuBingo, Twister, Pehmolelupäivä ja paljon muuta hauskaa!

MITÄ? ARTSIN Wapputerde
MISSÄ? Otakaari 1K:n terassi
MILLOIN? 24.4.-30.4. // Avajaiset keskiviikkona 24.4. klo 10.30 ja iltaohjelmaa klo 18!
MIKSI? Koska WAPPU!!!

ARTSin Wapputerden rakentamisessa ovat toimineet yhteistyössä TOKYO, NuDe, KOOMA, DaDa, ja AK, ja kaikka ARTSin järjestöt!

Seuraa meitä somessa niin saat tietää enemmän tapahtumista:

Instagram: arts_wapputerde

 

VISTA MEETS RAMBOLL

 

Lähde Vistan mukaan Ramboll-yritysexculle 24.4. klo 16.00. Luvassa mielenkiintoisia aiheita, rentoa ohjelmaa ja maukasta purtavaa. Excu pidetään Rambollin uudella toimistolla Itsehallintokuja 3 Perkkaalla. Tapahtuma on auki kaikille Aallon opiskelijoille. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 11.4. klo 15.00 ja päättyy torstaina 18.4 klo 15.00

’’Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.’’
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/313722412642860/

 

BRUNSSISITSIT

 

Wappu tulee! Ihanan elämäniloista sekä dekandentin hienostunutta brunssia kera TOKYOn, NuDen ja Arkkitehtikillan! Saavu myöhäisbrunssille Otarantaan 25.4. ja vietä aikaasi hyvässä sekä tunnelmallisessa seurassa.

Sitseille on varattu 10 paikkaa per yhdistys ja lisäksi avoin kiintiö, joka kattaa myös 10 paikkaa.

Ilmoittautuminen aukeaa jo to 11.4. klo 12 ja päättyy to 18.4., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

ILMOITTAUTUMISLINKKI julkaistaan myöhemmin.

Sitsit ovat K-18!

MITÄ: Brunssisitsit: AK, NuDe ja TOKYO!
MILLOIN: 25.4.2019 klo 16:00
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B
HINTA: 8€ sitsit, skumppapullon kanssa +8€

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1214391325395799/

 

 

MINUUTTIKALJA

 

Legendaarinen wappufiiliksen pikakohottaja, Minuuttikalja, on jälleen täällä!

Kyseessä on peli, jossa juodaan minuutin välein shotti kaljaa. Sarjoja on perinteiset 60 minuutin Power Hour ja 100 minuutin Body Building, sekä hyvinvointiversio, jossa shottitaajuus on kaksi minuuttia. Ota omat pelijuomasi mukaan! Pelata saa myös muilla kaljaan rinnastettavilla juomilla. Alkoholittomille kisaajille suositellaan vichyä tai limsaa. Oheisviihteenä esitetään jääkiekkospektaakkeli, joka, toisin kuin itse Minuuttikalja, tulee päättymään selvin lukemin.

Viime vuonna rikottiin jälleen osallistujaennätyksiä, eikä Smökkiin yksinkertaisesti mahdu enempää. Tapahtuma maksaa järisyttävät viisi euroa, ja haalarimerkin vahvistuksena omasta suorituksesta saa yhden euron hintaan. Talo tarjoaa pelivälineet lukuunottamatta juomia. Ilmo aukeaa keskiviikkona 17.4. klo 12:34:56 osoitteessa www.minuuttikalja.fi – ole nopea, ilmo perinteisesti täyttynyt sekunneissa.

Tapahtuman ovet aukeavat klo 17.10 ilmoittautumisen 250 ensimmäiselle. Kello 17:30 eteenpäin vapaat paikat täytetään jonosta. Huom! Jonon ohi ei pääse enää 17.30 jälkeen.

Mitä: Minuuttikalja
Missä: Smökki
Milloin: Sunnuntaina 28.4. klo 18.00
Maksaa: 5€
Ilmo aukeaa 17.4. klo 12:34:56 osoitteessa www.minuuttikalja.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/575315142963259/

 

WALPURIN KIERROS

 

Wapun aatonaaton iltana, 29.4. pärähtää käyntiin Walpurin kierros (ent. Hullu Jussi). Kierroksen aloittaa klo 21 Yöjäynän alkupamaus, jossa saatellaan yöjäynäjoukkueet matkaan. Pamauksen jälkeen Walpurin kiertelijät pääsevät aloittamaan oman seikkailunsa. Kiertelijät kiertävät Otaniemeä ja suorittavat eri yhdistysten ja tahojen tehtäviä. Kiertely tapahtuu joukkueissa ja samalla kilpaillaan toisia joukkueita vastaan: parhaat kiertelijät palkitaan!

Kierros päättyy jatkoille Pelmun järjestämille Wappufestareille, eli hauskanpito ei suinkaan pääty itse kierrokseen. Walpurin kierros ja Pelmun Wappufestarit ovat avoimia ja ilmaisia kaikille. Lisää Wappufestareista: https://www.facebook.com/events/321360741884642/

Kerää itsellesi siis 4-10 hengen joukkue ja suuntaa yöjäynän alkupamauksen jälkeen kiertelemään ympäri Otaniemeä railakkaassa wappufiiliksessä. Joukkuetta ei tarvitse tietää etukäteen ja rastikartan voi noutaa samana päivänä Fuksispeksien jälkeen AYY:n keskustoimiston edestä.

Jos rastikiertely on syystä tai toisesta tullut vuosien varrella jo turhankin tutuksi, kannattaa ehdottomasti lähteä rastinpitäjäksi. Mikäli sinulla on siis yhdistys tai vaikkapa kaveriporukka sekä intoa, niin ilmoita rastisi alla olevasta linkistä 22.4. mennessä. Myös kierroksen järjestäjät pääsevät kilvoittelemaan; kierroksen paras rasti valitaan ja voittajia odottavat palkinnot.

http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/walpurin-kierros-2019/

Tule siis nostattamaan wappufiilistäsi ja nauttimaan hauskaakin hauskemmista rasteista! Parhaat kiertelijät ja paras rasti palkitaan hulppealla Wappukorilla! Tämän lisäksi parhaat rastinpitäjät saavat myös veloituksetta yhdeksi illaksi käyttöönsä jonkun AYY:n kertavuokrattavan saunatilan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä.

Voittajat julkistetaan Wappuriehan julistuksessa Smökin katolta 30.4.!

MITÄ: Walpurin kierros
MISSÄ: Ympäri Otaniemeä
MILLOIN: 29.4. n. klo 21-01 Yöjäynän alkupamauksen jälkeen
RASTINPITÄJILLE: ilmoittaudu rastinpitäjäksi: http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/walpurin-kierros-2019/
MIKSI: Koska Wappu, hauskanpito ja huikeat palkinnot!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/580838759088639/

 

WAPPURIEHAN JULISTUS

 

On taas tullut aika käynnistää Wappuaaton juhlinta perinteiseen tapaan Servin mökin edustalla!

Kello 12 aikoihin tunnelma lähtee käyntiin erilaisten musiikkiesitysten sekä puheenvuorojen siivittämänä. Iltapäivän ohjelma huipentuu itse julistukseen, joka kajahtaa ilmoille perinteikkään juhlavasti Smökin katolta klo 14. Saavu siis todistamaan Wappuriehaa keväisessä teekkarikylässä ja tuo myös ystäväsi paikalle!

Julistuksen päätteeksi juhlakansalle on järjestetty bussikuljetukset Otaniemestä KY-talolle klo 13:30 – 15:30 välisenä aikana. KY-talolta on puolestaan mahdollista liittyä klo 16:00 alkavaan KY x AYY Wappuparade 2019 Mantalle-kulkueeseen. Tarkemmat tiedot kulkueesta löydät täältä: https://www.facebook.com/events/2353165268060984/

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian tapahtuman yhteydessä. Pysythän siis kuulolla!

MITÄ? Wappuriehan julistus 2019
MISSÄ? Smökin katto (Jämeräntaival 4), Otaniemi
MILLOIN? Ti 30.4. klo 12.00 alkaen
KENELLE? Kaikille Wapusta riehaantuneille
HINTA? Ilmainen
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/381662145755531/

 

DIPOLIN WAPPU

 

Vuoden odotetuimmat wappubileet ovat taas täällä! Kiidä supernovan lailla Dipoliin 30.04. laittamaan jalalla koreaksi, hurmaamaan kanssakuulijat karaokebravuureillasi ja painamaan lakit yhdessä päähän keskiyön koittaessa. Näitä bileitä et todellakaan halua missata! 🔥

Dipolin katon räjäyttää ja bileet valon nopeuteen kiihdyttää hypernovaakin kirkkaampana loistava ABREU!! 🔥 🔥 Mukana Dipolin lavoja valaisemassa myös TAKO, AaltoDJ, PTNKY, Kyppendales sekä tietysti RWBK!

Lippu etukäteen/ovelta 13/15 € (sis. huvitukset & narikka), merkki 2€.
Huom! Fyysisissä lipunmyynneissa käy vain kortti/mobilepay.

 

Lipunmyynnit:
Kide.app alkaen 17.4. klo 12 (bit.ly/dipolinwappu2019)
Kandikeskus aula 23.4. & 25.-26.04. klo 11-13
Sitsikilpailut 20.4. klo 13-16
Fuksispeksit 29.4. klo 16 →
Wappuriehan julistus 30.4. klo 11.30 →
Lippuja saa myös Otaniemen palvelupisteeltä palveluaikoina (myös käteisostot).

Rannekkeenvaihto:
Kandikeskuksen aula 29.4. klo 11-13
Fuksispeksit, Kaleva-sali 29.4. klo 16 →
Wappuriehan julistus, Smökki 30.4. klo 11.30 →

Mitä: Dipolin Wappu 2019
Missä: Dipoli
Milloin: Wappuaattona 30.04. klo 21-02
Miten: Lippu etukäteen/ovelta 13/15 € (sis. huvitukset & narikka), merkki 2€
Miksi: Vuoden huikeimmat Wappubileet!

HUOM! Tapahtuma on K-18 ja ikä tullaan tarkistamaan ovella.

ota.wappu.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/318302462214039/

 

AYY WAPPUKULJETUS

 

AYY järjestää bussikuljetuksia Wappukulkueeseen wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksen jälkeen. Bussit ajavat sukkulana väliä Otakaari 18 – KY-talo klo 13:30-15:30. Kulkue kohti Kauppatoria ja Mantan lakitusta lähtee KY-talon edestä klo 16:00.

Kulkueeseen ovat tervetulelita kaikki Aalto-yhteisön wappukansalaiset. Juhlakansan on hyvä ottaa huomioon, että kulkueessa on mitä todennäköisemmin mukana myös MTV:n toimittaja, joka välittää vapputunnelmaa valtakunnalliselle MTV live -kanavalle.

Lisätietoa kulkueesta: https://www.facebook.com/events/2353165268060984/

Lisätietoa AYY:n wapusta: https://www.facebook.com/events/341190193176027/

Kyydeistä tullaan tiedottamaan vielä viikkotiedottessa sekä AYY:n Facebook-kanavissa ja tapahtumasivuilla.

 

WAPUTIN

 

Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

Tervetuloa wapun fantastisimpiin konserttitanssiaisiin! Polyteknikkojen Orkesteri järjestää perinteiset Waputin-konserttitanssiaiset wapunpäivänä klo 17 GLO Hotel Artin Jugend-linnassa (Lönnrotinkatu 29, Helsinki)..

Ennusmerkit ovat vahvistuneet hetki hetkeltä: Wanha Poli täyttyy lumoavista sävelistä ja maagisista tanssiaskelista toukokuun ensimmäisen iltapäiväauringon säteiden osuessa Servin Vuoren seinään.

Ennustuksen mukaan ensimmäisenä linnan pääsalin valtaa Polyteknikkojen Orkesteri, jonka komeita ja neuvokkaita soittajia johtaa kuningas Jens H. Kaamea. Konserttiosuuden jälkeen tuolit siirretään syrjään, ja yleisö pääsee tanssimaan sinfoniaorkesterin säestyksellä. Polyteknikkojen Orkesterin jälkeen soittoon ryhtyvät Salonkiyhtye Jorman viekkaat joukot, ja kolmantena ennustusta toteuttaa Retuperän WBK.

Myyttiset konserttiliput eli Waputin-wappulehdet voi ostaa linnan portilta hintaan 20 € (opiskelijat 10 €). Ennakkoon lippuja voi ostaa osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi ovelta noudettaviksi.

Wappu on monelle juhlaa, mutta vasta Waputin tekee juhlasta tilaisuuden! Älä jää paitsi tapahtumasta, joka toteutuu vain kerran wapussa, vaan nappaa kaapusi ja vaella Waputtimeen! Näin on ilmoitettu!

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

https://www.polyteknikkojenorkesteri.fi/

 

 

II Opiskelua

 

GET TO KNOW IDBM

 

Have you heard about IDBM? Even if you’re somehow familiar with this gemstone of Aalto or have only heard about it briefly, now is the chance for you to get to know it better –  at ’Get to know IDBM’ on 25th of April from 15:00 to 15:30 at Väre, with delicious pizza and drinks! You can find the Facebook event here: https://www.facebook.com/events/859900101010817/

International Design Business Management (IDBM) offers both a full Master’s degree, as well as a minor programme with different tracks. As the IDBM minor application period is just around the corner, this is a great opportunity for you to come and find out more about the programme. Both the IDBM faculty and students will be present so you can get insights on both the curriculum as well as the student experience! So, come enjoy some pizza and drinks in good company :)

 

 

III Vapaa-ajalla

 

ENERGY COMMUNITIES WORKSHOP

 

Tule mukaan osallistumaan VTT:lle 23.4. klo 16:00 näyttääksemme maailman energia-alan johtajille, että suomalaisissa nuorissa on valtavasti potentiaalia olla innovatiivisia ja ajatella tulevaisuutta. Tämä poikkitieteellinen workshop järjestetään VTT:llä nuorille mahdollisuutena keskustella energiatulevaisuudesta, innovoida uusia businessideoita ja verkostoitua osana valmistautumista CEM10/MI-4 ministerikokouksiin 27.-29.5. Vancouverissa Kanadassa.

Workshop on juuri sinulle, jos haluat olla aktiivisesti mukana rakentamassa energia-alan tulevaisuutta ja kuulla miten energiankulutustottumuksesi tulevat muuttumaan lähivuosina. Workshopin tavoitteena on muodostaa beyond the obvious -ratkaisuja ja tätä varten tarvitaan poikkitieteellinen ryhmä, joten taustasta riippumatta kaikki ovat tervetulleita!

 

Osallistuminen workshopiin on ilmaista ja tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa, joten rekisteröidy ennen 18.4. täällä: https://www.lyyti.fi/reg/energy_communities_workshop_230419

 

VISTA 30: KILPAILU

 

Vista järjestää 30. juhlavuoden kunniaksi haalari- ja rintamerkkikilpailut.

Kilpailu julkistetaan Vistan nettisivuilla maanantaina 4.3.2019 klo 9.00. Kilpailun ajankohta on 4.3.-30.4. Rintamerkkikilpailun voittajalle on luvassa 100€ palkinto!

Lue lisää: https://vista.ayy.fi/?page_id=1434

 

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ