Viikkotiedote 07

0

 

Moi taas! Tästä on tulossa taas mahtava viikko, ystävänpäivän lisäksi tällä viikolla tapahtuu, tänään järjestetään kiltiksellä klo 12.15 ISOrekrytapahtuma ja myöhemmin iltapäivällä klo 18.00 kiltapäiväkerhon Budejttiriihi, nähdään siellä!

Vanhemmat tieteenharjoittajat huom! Käpysitsien ilmo aukeaa keskiviikkona 13.2.

Rakkauden täyteistä viikkoa kaikille, pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta

Netta

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia


ISOrekrytilaisuus 11.2.
Kiltapäiväkerho: Budjettiriihi 11.2.
MAIK-risteilyn ilmottautuminen aukeaa 12.2.
Käpysitsit ilmottautuminen aukeaa 13.2.
Viiniä ja skissailua 14.2.
AYY: Taidetta, kahvia ja toimintaa 26.2.

II Opiskelua

AllWell? 2019 vastausaika 6.-20.2.2019
Sosiaalisen median ilmiöt: avoin luentosarja suurelle yleisölle

III Vapaa-ajalla

Otangon pariworkshop 14.2.
Tuota sisältösivu Äpyyn! DL 23.2.
Kouluttaudu järjestyksenvalvojaksi AYY:n piikkiin! ilmoittautuminen aukeaa 12.2.

 

 

 

I Tapahtumia

 

MAIK-RISTEILYN ILMOTTAUTUMINEN AUKEAA!

SNORKKELI PÄÄHÄN JA MENOA ETSIMÄÄN!

MAIK järjestää taas legendaarisen risteilynsä, jossa AK, MK ja IK lähtevät yhteiselle merelliselle matkalleen Itämeren aalloille. Matkan ajankohta on 30.3.-1.4.2019.

Varmista paikkasi kevään parhaalla risteilylle, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautuminen alkaa 12.2., lisätietoa facebookista: https://www.facebook.com/events/397756844319136/?active_tab=about

ISOREKRYTILAISUUS

Lähde toteuttamaan fukseille parasta fuksivuotta mahtavan tiimin kanssa!

ISOhaku on aivan pian käsillä mutta sitä ennen on tärkeää tietää mitä ISOtoiminta oikeastaan sisältää ja mitä kaikkea mahtavaa sen kautta voi päästä tekemään seuraavan lukuvuoden aikana! Tule siis ISOrekrytilaisuuteen kiltahuoneelle maanantaina 11.2. Klo. 12.15 kuulemaan ISOilusta ja kysymään mieltä askarruttavia asioita vanhoilta ISOilta ja meiltä muilta paikalla olevilta!

ISOhaku alkaa 18.2 ja päättyy 3.3!

MITÄ: ISOrekry-infotilaisuus
MISSÄ: Kiltahuone
MILLOIN: 11.2. klo 12.15

Tapahtuma Facebookissa: https://web.facebook.com/events/379502366195746/

 

KILTAPÄIVÄKERHO: BUDJETTIRIIHI

Kiltapäiväkerhossa käsitellään Killan vuoden 2019 budjettia. Tervetuloa kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä ja toiveita!

MITÄ: Budjettiriihi
MISSÄ: Kiltahuone, Otakaari 1 K
MILLOIN: 11.2. klo 18:00

Tapahtuma Facebookissa:  https://web.facebook.com/events/397109624396099/

 

 KÄPYSITSIT

Konnichiwa!

Matsukasa-sitsit tulevat taas!

Kaikki killan kallisarvoiset matsukasat eli kävyt ovat tervetulleita juhlimaan Tokyon elämään sukeltavia käpysitsejä perjantaina 1.3. Otarannan kerhotilaan. Sitsit ovat tarkoitettu 4. ja sitä vanhempien vuosikurssien arkkari-saneille. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen aukeaa 13.2. klo 12:00 tapahtuman facebook-sivuilla.

Tapahtuma Facebookissa: https://web.facebook.com/events/777368039287468/

 

VIINIÄ JA SKISSAILUA

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa viinin ja skissailun merkeissä.

Tapahtuman aikana tulee olemaan kolme yhteistä piirustustehtävää. Omat skissailuvälineet kannattaa ottaa mukaan, voidaan kuitenkin lainata tarvikkeita tarpeen tullen.

Talo tarjoaa viinit, mutta jos olet tavallista janoisempi, tuo omat juomat mukanasi. Tarkoituksena on kuitenkin nauttia piirtämisestä hyvässä seurassa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 6.2 klo 12

MITÄ: Viiniä ja skissailua
MILLOIN: Torstaina 14.2.2019 alkaen klo 18
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8B (kellarikerros)
MIKSI: Koska viini, skissailu ja hyvä seura!

HINTA: Ilmainen

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/313899472588223/

 

AYY: TAIDETTA. KAHVIA JA TOIMINTAA

Mitä jos Otaniemeen tehtäisiin Arabian piippua esittävä taideteos? Voisiko metroasemaa hyödyntää opiskelijatöiden esittelyyn? Tulisiko AYY:n t-paitojen design vetää kokonaan uusiksi? Miltä Otaniemen yö voisi näyttää tänä vuonna?

Mitä sinun mielestäsi ylioppilaskunnan toiminta taiteen saralla voisi olla? Tule juomaan kuppi kahvia, ideoimaan ja keskustelemaan aiheesta. Parhaat ideat voivat päätyä toteutettaviksi projekteiksi ja osallistua voi täysin oman mielenkiinnon ja ehtimisen mukaan. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Aallon opiskelijat ja se pidetään tiistaina 26.2. klo 17-> Väreessä, Aalto University Shoppia vastapäätä olevassa Working Cafeessa Väreen M- ja L-blokkien välissä. Tervetuloa!

 

 

 

II Opiskelua

ALLWELL? 2019

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? lähetetään kaikille Aallon toisen vuoden kandi- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. Anna 15 minuuttia aikaasi – saat henkilökohtaisen palautteen ja autat Aaltoa kehittymään! Kysely on auki 6.-20.2.2019. Vastaaminen tehdään täysin nimettömänä.

Viestimme koulutusohjelmakohtaisista tuloksista ohjelmien johtajille. Kehittämis- ja korjaustoimenpiteiden tulee pohjautua faktatietoon. Siksi on tärkeää, että juuri sinä vastaat! Kyselyn jälkeen saat kuukauden sisällä vastapalautteen, joka kertoo sinulle, kuinka voit parantaa omia opiskelutaitojasi.

AllWell?-projekti on osa Aalto-yliopiston strategiaa vuosille 2016-2020. Sen tavoitteena on opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen kehittämällä opintojen ohjausta, opetusta, opiskelijapalveluita ja opiskelutaitoja.

Ole yhteydessä: allwell@aalto.fi

 

 SOSIAALISEN MEDIAN ILMIÖT: AVOIN LUENTOSARJA SUURELLE YLEISÖLLE

Nettikiusaaminen, some-addiktio, #metoo-liike, filtterikuplat, paskapuhe ja totuuden hapertuminen verkottuneessa maailmassa. Mitä nämä ilmiöt oikein ovat ja mitä niistä jokaisen meistä pitäisi tietää ja ymmärtää?

Aalto-yliopiston Informaationverkostojen koulutusohjelma käynnistää 12.2. suurelle yleisölle tarkoitetun 6 luennon sarjan, jossa asiantuntijat avaavat näitä ilmiöitä kansantajuisesti. Luennot ovat ilmaisia ja ne pidetään aina tiistaisin Otaniemessä, Tietotekniikan talossa klo 17-18. Lisäksi luennot on nähtävissä suorana lähetyksenä verkossa. Tapahtuman puhujat ja tarkat päivämäärät ovat osoitteessa https://avoin.informaatioverkostot.fi/

 

 

III Vapaa-ajalla

 

OTANGON PARIWORKSHOP

Rakastaa, vai eikö rakasta..? Otangon ystävänpäivänä järjestämä pariworkshop selvittää, oletteko todella toistenne sielunystävät vai jotain muuta. Tule tunnille kaverin kanssa tai yllätä itsesi olemalla jonkun täysin tuntemattoman parina! Workshop on ilmainen ja sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin vähän kokeneemmillekkin tankoilijoille. Ottakaa ylös 14.2. klo 17.15, paikkoja on rajatusti <3

Ilmottautuminen: https://otanko.ayy.fi/events/pole-doubles-workshop/

 

 TUOTA SISÄLTÖSIVU ÄPYYN!

Järjestyksessään 33. Wappulehti Äpy julkaistaan 23.4. järjestettävässä Äpy-Gaalassa. Innostuttuaan kulttuuripioneeri Elias Lönnrotin seikkailuista päätti Äpyn pääpoeetti Sulo Riento Liukas tempaista vastaavaan tyyliin ja koota nykypäivän parhaat kansantarut, urbaanit legendat ja kalavaleet yksiin kansiin, nimittäin Äpyn kansiin!

Nyt on siis Sinun mahdollisuutesi saattaa parhaat kertomuksesi ja piirustuksesi Suomen monimuotoisimman Wappulehden sivuille keväällä 2019. Tutustu ohjeisiin osoitteessa:

https://www.apy.fi/sisalto

Lyhyesti:
Tuota vapaamuotoinen sisältösivu Äpyyn
Osallistu yksin tai haluamallasi porukalla
Lähetä tuotos osoitteeseen apya@apy.fi
Voit osallistua 23.2. saakka

Kysymyksiä? apya@apy.fi

 

KOULUTTAUDU JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI AYY:N PIIKKIIN!

AYY järjestää järjestyksenvalvojakurssin maaliskuun alussa. Koulutusta on 1.-3.3. ja 8.-10.3.2019. Koulutuksen saa maksutta lupautuessaan toimimaan neljässä (4) AYY:n tapahtumassa järjestyksenvalvojana vuoden 2020 loppuun mennessä. Mikäli kurssille jää tilaa, tarjotaan myös JV-kertauskurssille osallistumisen mahdollisuutta 9.-10.3.

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa ja se järjestetään Otaniemessä.

Ilmoittautuminen aukeaa 12.2. klo 12:00 ja sulkeutuu 19.2. klo 23:59 tai kun kurssi on täynnä.

Kurssi pidetään suomeksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/vapaaehtoiset/kouluttaudu-jarjestyksenvalvojaksi/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ