Viikkotiedote 06

0

 

Hyvää maanantaita! Uusi viikko tuo tullessaan vuoden ensimmäiset kiltakahvit <3 ja ensiviikon torstaina on luvassa viiniä ja skissailua, ai että!

 

Huom. Toisen vuoden kandidaatti- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijat. Allwell? 2019 kysely lähetetään tällä viikolla, vastaaminen kestää n. 15 minuuttia. Kyselyllä kerätään arvokasta faktatietoa opiskelijoiden hyvinvoinnista, muista vastata kyselyyn ennen 20.2.

-Tiedottaja

 

SISÄLTÖ

 

I Tapahtumia

Kiltakahvit 4.2.
Viiniä ja skissailua 14.2.

II Opiskelua

AllWell? 2019 vastausaika 6.-20.2.2019
Sosiaalisen median ilmiöt: avoin luentosarja suurelle yleisölle

III Vapaa-ajalla

Otangon pariworkshop 14.2.

 

 

 

I Tapahtumia

 

KILTAKAHVIT

 

Maanantaina kiltiksellä nautitaan kiltakahvit ja -teet, jotka meille keittelee uudet kahvinvartijamme Aino ja Aapo! Tule kuulemaan helmikuun upeista tapahtumista ja tapaamaan muita kiltalaisia! Lisäksi maanantaina julkaistaan kiltiskysely :)

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1008126732728536/

 

VIINIÄ JA SKISSAILUA

 

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa viinin ja skissailun merkeissä.

Tapahtuman aikana tulee olemaan kolme yhteistä piirustustehtävää. Omat skissailuvälineet kannattaa ottaa mukaan, voidaan kuitenkin lainata tarvikkeita tarpeen tullen.

Talo tarjoaa viinit, mutta jos olet tavallista janoisempi, tuo omat juomat mukanasi. Tarkoituksena on kuitenkin nauttia piirtämisestä hyvässä seurassa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 6.2 klo 12 alle ilmestyvästä linkistä:

 

MITÄ: Viiniä ja skissailua
MILLOIN: Torstaina 14.2.2019 alkaen klo 18
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8B (kellarikerros)
MIKSI: Koska viini, skissailu ja hyvä seura!

HINTA: Ilmainen

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/313899472588223/

 

 

II Opiskelua

 

ALLWELL? 2019

 

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? lähetetään kaikille Aallon toisen vuoden kandi- ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. Anna 15 minuuttia aikaasi – saat henkilökohtaisen palautteen ja autat Aaltoa kehittymään! Kysely on auki 6.-20.2.2019. Vastaaminen tehdään täysin nimettömänä.

Viestimme koulutusohjelmakohtaisista tuloksista ohjelmien johtajille. Kehittämis- ja korjaustoimenpiteiden tulee pohjautua faktatietoon. Siksi on tärkeää, että juuri sinä vastaat! Kyselyn jälkeen saat kuukauden sisällä vastapalautteen, joka kertoo sinulle, kuinka voit parantaa omia opiskelutaitojasi.

AllWell?-projekti on osa Aalto-yliopiston strategiaa vuosille 2016-2020. Sen tavoitteena on opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen kehittämällä opintojen ohjausta, opetusta, opiskelijapalveluita ja opiskelutaitoja.

Ole yhteydessä: allwell@aalto.fi

 

 SOSIAALISEN MEDIAN ILMIÖT: AVOIN LUENTOSARJA SUURELLE YLEISÖLLE

 

Nettikiusaaminen, some-addiktio, #metoo-liike, filtterikuplat, paskapuhe ja totuuden hapertuminen verkottuneessa maailmassa. Mitä nämä ilmiöt oikein ovat ja mitä niistä jokaisen meistä pitäisi tietää ja ymmärtää?

Aalto-yliopiston Informaationverkostojen koulutusohjelma käynnistää 12.2. suurelle yleisölle tarkoitetun 6 luennon sarjan, jossa asiantuntijat avaavat näitä ilmiöitä kansantajuisesti. Luennot ovat ilmaisia ja ne pidetään aina tiistaisin Otaniemessä, Tietotekniikan talossa klo 17-18. Lisäksi luennot on nähtävissä suorana lähetyksenä verkossa. Tapahtuman puhujat ja tarkat päivämäärät ovat osoitteessa https://avoin.informaatioverkostot.fi/

 

III Vapaa-ajalla

 

OTANGON PARIWORKSHOP

 

Rakastaa, vai eikö rakasta..? Otangon ystävänpäivänä järjestämä pariworkshop selvittää, oletteko todella toistenne sielunystävät vai jotain muuta. Tule tunnille kaverin kanssa tai yllätä itsesi olemalla jonkun täysin tuntemattoman parina! Workshop on ilmainen ja sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin vähän kokeneemmillekkin tankoilijoille. Ottakaa ylös 14.2. klo 17.15, paikkoja on rajatusti <3

Ilmottautuminen: https://otanko.ayy.fi/events/pole-doubles-workshop/

 

Haluatko oman ilmoituksesi viikkotiedotteeseen?
Onko sinulla kehitysehdotuksia?
Ota yhteyttä:
tiedottaja(ät)arkkitehtikilta.fi