VIIKKOTIEDOTE viikko 18

0

Sisällys:

 

I TAPAHTUMAT

 

Wappuriehan julistus 30.4.

Arkkitehtikillan Wappubooli 30.4

Dipolin Wappu 30.4.

Wiinaton Wappu 30.4.

AK110 Wappupiknik 1.5

Kollektiivinen Wapputoipuminen kiltiksellä 2.5

Tietosuojaworkshop 3.5

Raadin kiitosilta 4.5

Kylän talkoot 5.5

M.Y. Fest. 5.5

Five Years of #swagswagnamnam 9.5

Humans vs Zombies Otaniemi 10.-12.5.

Kukanpäivä 13.5

AYY:n 8. vuosijuhla 19.5

Opiskelijat Lintsillä 5.10

 

II OPISKELU

 

Summer course in co-operative values and principles I, 2.7. – 12.8.2018

 

III ILMOITUKSET

 

AYY:n pisteen löytötavarat

Vapaaehtoishaku Maailma kylässä -festivaalille on käynnissä!

 

I Tapahtumat

 

Wappuriehan julistus 30.4.

 

On tullut jälleen aika julistaa Wappurieha Kilon poliisien juhlallisella avustuksella!

 

Tervetuloa mukaan käynnistämään wappuaaton juhlinta perinteiseen tapaan keskipäivällä Servin mökin edustalle. Klo 12:15 tunnelman avaa mahtava jazz-yhdistys Polirytmi. Esityksen jälkeen julkaistaan wapunajan kilpailujen voittajia Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettujen tanssirytmien tauottamana.

 

Tule siis paikalle kokemaan Wappurieha keväisessä teekkarikylässä ja ota ystäväsikin mukaan!

 

MITÄ? Wappuriehan julistus

MISSÄ? Smökin katto (Jämeräntaival 4), Otaniemi

MILLOIN? Ma 30.4. klo 12

KENELLE? Kaikille Wapusta riehaantuneille

HINTA? Ilmainen

FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/869146986627370/

 

//

Arkkitehtikillan Wappubooli 30.4

 

Tervetuloa perinteistäkin perinteikkäämmälle Arkkitehtikillan IE:n Wappuboolille! Tarjoilemme simaa Runebergin patsaan juurella Helsingin Esplanadilla Mantan lakituksen yhteydessä. Manta lakitetaan klo 18.00, herkkuja tarjolla sen aikana sekä jälkeen. Tule moikkaamaan kiltalaisia olit sitten fuksi, vanhempi opiskelija tai jo valmistunut! Simalla nähdään!

 

Otaniemestä Wappuboolille pääsee kätevästi siirtymään killan wappubussilla, joka lähtee kiltiksen edestä klo 16.00. Bussi maksaa 3e/henkilö ja maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä. Kyytiin mahtuu 50 nopeinta kiltalaista, ilmoittautuminen bussiin aukeaa maanantaina 23.4. klo 12.00, linkki ilmoon julkaistaan tälle tapahtumasivulle. Ilmoittautuminen bussiin on sitova. Kysymyksiä bussista voi esittää killan Wappumestari Katariina Viljamaalle.

 

MITÄ: AK:n Wappubooli

MISSÄ: Runebergin patsaan juurella, Esplanadi

MILLOIN: ma 30.4, tarjoilua wappubussin saavuttua ennen Mantan lakitusta sekä sen jälkeen

 

//

 

Dipolin Wappu 30.4.

 

Wappuhulina huipentuu 30.4. Dipoliin ja riehakkaisiin wappubileisiin, kun koko Otaniemi kerääntyy painamaan lakit yhdessä päähänsä keskiyön koittaessa.

 

Ennen keskiyötä kansaa viihdyttävät päälavalla SIMA ja tulikuuma

TÖÖLÖN KETTERÄ

Illan aikana päästään myös kokemaan melodisesta mystiikasta vastaava Astral Bazaar, sekä DJ Oto X DJ Monsu – wappuspektaakkeli, joka kiihdyttää menon valonnopeuteen Rave-Caven puolella. Keskiyöllä sulosoinnut tarjoilee tietenkin aito ja oikea RWBK, minkä jälkeen biletunnelma nousee kattoon, kun fuksit pääsevät juhlimaan tuoreita lakkejaan. Älä missaa vuoden parhaita Wappubileitä vaan osta lippusi ajoissa ja tule nauttimaan ikimuistoisesta Wapusta 2018!

 

Lipunmyynti legendaariseen Dipolin Wappuun:

✔️ Fuksilipunmyynti 16.4.

✔️ Bailataan.fi 17.4. – 30.4.

✔️ Kandikeskus aula 23.-27.4.

 

✔️ Aalto Open Air 18.4.

✔️ Julkun julkaisu ja Jäynäfinaali 20.4.

✔️Sitsikilpailu, Alvarin aukio 21.4.

✔️Fuksispeksit, Kaleva sali 29.4.

✔️Wappuriehan julistus 30.4.

 

Mitä: Dipolin Wappu 2018

Missä: Dipoli 30.4.

Milloin: Wappuaattona 30.4. klo 20-02

Miten: Lippu etukäteen 13€ Ovelta 15€ Merkki 2€

Miksi: 2018 Wappuaaton huikeimmat bileet!

 

HUOM. tapahtuma on K-18!

 

ota.wappu.fi

https://bailataan.fi/#!/events/434f25a9-165d-430d-ba1c-03f1a7aaedca

 

///

 

Wiinaton Wappu 30.4.

 

Wappuaaton iltana Otaniemen Smökissä pärähtää käyntiin tämänkin wapun unohtumattomin tapahtuma: Wiinaton Wappu. Luvassa on hauskaa ohjelmaa, elävää musiikkia ja herkullista ruokaa nestemäiseen typpeen dipatuista vaahtokarkeista klassisiin munkkeihin ja simaan. Olit sitten opiskelija tai opiskelijanmielinen, lämpimästi tervetuloa pohjoisen hemisfäärin mahtavimpaan wappujuhlaan. Ja koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, ota mukaan kaverisi.

 

Illan artisti Ristiinkytkentä on neljästä ristinkiltalaisesta, kuudesta muusikosta ja neljästä säveltäjästä koostuva bändi, jonka musiikissa progea, rockia ja gospelia on kytketty ristiin ja ristitty kytkennäksi.

 

Kuten asiaan kuuluu, keskiyöllä painetaan lakit päähän teekkarihymnin saattelemana.

 

Tilaisuus on ilmainen ja alkoholiton, ja se alkaa Smökissä, Otaniemen sydämessä klo 20.00. Ennen Wiinatonta Wappua on Otaniemen kappelissa Wappuvesper, joka alkaa klo 19.00.

 

Facebook https://www.facebook.com/events/565673263798194/

 

///

 

AK110 Wappupiknik 1.5

 

Mitä olisikaan Wappu ilman Ullista?

 

Arkkitehtikillan 110-juhlavuosi näkyy myös Ullanlinnanmäen perinteisellä Wappupiknikillä. Parhaan seuran lisäksi luvassa on ilmapalloja, herkullisia tarjoiluja sekä ekoglitter-piste!

 

Tervetuloa

 

//

 

Kollektiivinen Wapputoipuminen kiltiksellä 2.5

 

Vertaistukea vailla Wapun jälkeen?

 

Ei hätää, täältä sitä saa! Kiltahuone tarjoaa keskiviikkona 2.5. klo 14 alkaen väsyneille juhlijoille leffoja, naposteltavaa sekä samanhenkistä seuraa. Suoritamme halukkaiden kesken myös kollektiivisen (omakustanteisen) pizzatilauksen. Omien herkkujen tuonti sallittua – ulkoa löytyy legendaarinen kottikärrygrilli!

 

TERVETULOA

 

//

 

Tietosuojaworkshop 3.5

 

Uusi Euroopan Unionin tietosuojalainsäädäntö (GDPR) astuu voimaan 25.5. Arkkitehtikillan täytyy myös noudattaa uusia määräyksiä. Tämä tarkoittaa käytännössä, että pitää uusia toimintatapojamme, laatia rekisteriselosteita, ja olla tarkkavaisempia kun käsittelemme henkilötietoja. Tietosuojalainsäädäntö koskee myös kaikkia yrityksiä.

 

Torstaina 3.5. käydään läpi konkreettisesti, mitä Arkkitehtikillan täytyy tehdä, jotta noudattaa uutta tietosuoja-asetusta, ja keskustellaan auki epäselvät kohdat. On myös tarkoitus kartoittaa, mitä kaikkia henkilötietoja kerätään, ja mihin tarkoitukseen. Olisi suotavaa, että kaikki Arkkitehtikillan toimijat jotka käsittelevät henkilötietoja jollain lailla, esimerkiksi ilmoittautumisten yhteydessä, pääsisivät paikalle.

 

Lähetämme myös tietopaketin käytännön toimintatavoista workshopin jälkeen. Näitä toimintatapoja täytyy kiltatoiminnassa poikkeuksetta noudattaa.

 

Mitä? Tietosuojaworkshop

Miksi? Koska laki näin määrää

Milloin? 3.5. klo 17 alkaen

Missä? TBA
//

Raadin kiitosilta 4.5


Wapusta melkein toipuneena ja ekskujen ja kesälomien jo kurkkiessa nurkan takana, on aika juhlistaa sitä, mitä tänä keväänä on saatu aikaiseksi! Kiitoksena kevään panoksesta pidetäänkin taas perinteinen killan toimihenkilöiden kiitosilta perjantina 4.5., jolloin Otarannan kerhotila täyttyy ihanista herkuista, hyvästä seurasta ja menevästä musiikista! Tule siis paikalle nostamaan malja kaikelle tehdylle työlle!

MITÄ: Raadin kiitosilta
MILLOIN: Perjantai 4.5. klo 18
MISSÄ: Otarannan kerhotila, Otaranta 8 B
MITÄ MAKSAA: EI MITÄÄN!
MIKSI: Koska ootte ihania ♥️

https://www.facebook.com/events/377422859402437/


//

 

Kylän talkoot 5.5.

 

Tuliko Wappuna roskattua? Tervetuloa Kylän talkoisiin, jotka järjestetään la 5.5.2018 klo 14 alkaen! Talkoot keskittyvät Otaniemen ympäristön kunnostamiseen ja siistimiseen Wapun jäljiltä. Roskia kerätään kampuksella ja pihaympäristöissä ja siten panostetaan alueen viihtyisyyteen yhteisvoimin. Apuvälineitä, kuten hanskoja, jätesäkkejä ja roskapihtejä, jaetaan kahdessa pisteessä, joista toinen sijaitsee Smökin edustalla ja toinen Servinkujan ja Servin Maijan tien läheisyydessä.

 

Ahkeran talkoopäivän päätteeksi Rantasauna lämpenee talkoolaisille klo 18 alkaen. Jälkilöylyjen ohella tarjolla on myös syötävää ja virvokkeita.

 

Haastamme alueen asukkaat ja yhdistysten jäsenet talkoilemaan yhteisvoimin. Lisäkannustimena Kampusjaosto ja OtaHoas haluavat palkita ahkerimmat talkoolaiset. Seuraamme talkoiden tuloksia sekä yksilö- että yhdistyssarjoissa. Ota siis kaverit mukaasi ja voitte voittaa palkinnon ahkeroimalla yhteisen hyvän eteen!

 

MITÄ? Kylän talkoot

MISSÄ? Otaniemi, jälkilöylyt Rantsulla

MILLOIN? La 5.5. klo 14, jälkilöylyt klo 18

KENELLE? Kaikille Otaniemen asukkaille

HINTA? Ilmainen

FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/163293011045218/

 

///

M.Y. Fest. 5.5

 

Miten kolossaalinen konttori muuntuu eloisaksi olohuoneeksi? Tule mukaan Myyrmäen sydämeen luomaan kaikille avointa ja yhteisöllistä kaupunkikulttuuria!

 

M.Y. Fest on kokeellinen ja maksuton tapahtuma, jossa annetaan yleisölle mahdollisuus nauttia monipuolisesti kulttuurista. M.Y. Fest tarjoaa alustan osallistua, tehdä, nähdä ja kokea!

 

Tapahtumaan kuuluvan iltajuhlan tuottaa vantaalainen kaupunkikulttuuriyhdistys Kaupungin Kaiku ry. Colosseumin suuri konttorihalli muuntautuu klo 20–04 tanssilavaksi, discoksi ja teknoluolaksi.

 

Kaipaamme myös järjestyksenvalvojakortillisia vapaaehtoisia tapahtumaan. Tarjoamme päivän ruuat ja työtodistuksen päivästä. Myös muut vapaaehtoiset ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumatuotantoon. Ota yhteyttä Kaisaan: kaisa.elovaara@helsinki.fi ,0503036199.

Varmistunut ohjelma:

 • Slim Mill
 • Katutaidetta
 • Humans of Myyr York -valokuvanäyttely
 • Tussityöpaja by Viivi Vierinen

 

 • Euphoria Borealis -elokuvanäytös
 • MyyrYork2030 -innovaatiokilpailun tulosten esittely
 • pakohuoneet
 • Danceoke
 • Spatial Needs -bändi

 

 • Oona Arvonen -tanssiesitys
 • Katuruokaa
 • UV-akvaario
 • audiovisuaalinen meditaatiotila

 

Tapahtuman tuottava Tilapioneerit-kurssi kokoaa noin 30 Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijaa monitieteiseksi työryhmäksi ideoimaan tulevaisuuden toimintaa Vantaan Myyrmäkeen. Suunnittelemme tilapäiskäyttöä Myyrmäkeen valtion sähköyhtiön entiseen pääkonttoriin paikallisten toimijoiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

MITÄ: M.Y. Fest

MISSÄ: Rajatorpantie 8 (Colosseum), Myyrmäki, Vantaa

MILLOIN: 5.5.2018 klo 11–18 + iltaklubi 20–04

Tila on esteetön.

 

Seuraa facebook-tapahtumaa:

https://www.facebook.com/events/2022366014695046/

 

//

Five Years of #swagswagnamnam 9.5

 

Tule juhlimaan Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam:in viisivuotista taivalta Design Factorylle keskiviikkona 9.5. klo 19:30 alkaen. Tapahtuma on osa killan 110-juhlavuoden ohjelmistoa.

 

Rennon ja cocktail-tyyppisen juhlan aikana vieraat saavat nauttia musiikista, tarjoiluista, toistensa seurasta sekä tietysti ennennäkemättömästä esitystarjonnasta.

 

Ilta huipentuu kaikkien aikojen SWAG-showhun, joka sisältää sykähdyttäviä paloja koreografioista vuosien varrelta. Tätä ainutlaatuista esitystä et halua missata!

 

Välittömästi shown jälkeen alkavat DJ-Duo Nu Blackin tahdittamat jatkobileet. Juhlatila muuntuu yhdeksi valtavaksi tanssilattiaksi, jolla jokainen saa vapauttaa sisäisen SWAGinsä.

 

Aikataulun tärkeimmät tärpit:

19:30 OVET AUKEAVAT

20:15 ALKUSPEKTAAKKELI

20:20 VAPAATA SEURUSTELUA

21:00 SHOWTIME

 

MITÄ: Arkkitehtikillan tanssiryhmä #swagswagnamnam:in 5. vuosijuhla

MISSÄ: Design Factory, Otaniemi

MILLOIN: ke 9.5.2018 klo 19:30

MIKSI: koska swagit ♥

MITÄ MAKSAA: ei mitään ♥

 

https://www.facebook.com/events/1243796479090720/

 

///

 

Humans vs Zombies Otaniemi 10.-12.5.

 

The set is ready, the props are on point, just missing one crucial thing… We’re recruiting the freshest talents to join our crew in the making of the next big full-length zombie feature film! Are you the new face of the surviving humans or the eye-catcher in the undead horde? Lights, camera, action! (Disclaimer: The production company is not liable in the case of actual living death.)

 

Humans vs Zombies is a moderated game of tag where zombie players try to spread the infection by tagging human players. Humans can in turn protect themselves by hiding, fleeing or fighting back (using socks or foam gun darts to ”stun” zombies). Exciting missions and quests will be available every day. Since teamwork is often the best strategy players are guaranteed to meet new people. HvZ is created for campuses like Otaniemi, so we couldn’t have a better area for the game!

 

Participation is completely free of charge. The organizers will provide the game scarf and special items for you. All you have to do is sign up, show up and play.

 

More information and sign up: https://lomake.ayy.fi/aava/hvz/

 

//

 

Kukanpäivä 13.5.

 

AYY:n Kampusjaosto toivottaa teidät tervetulleeksi juhlistamaan perinteistä ylioppilaiden juhlapäivää ja Teekkarikylän 66. syntymäpäivää Kukanpäivänä sunnuntaina 13.5. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Teekkarikylän sydämessä Servin Mökissä klo 18:00 alkaen. Paikan päällä voi nauttia maukkaasta tarjoilusta ja keväisestä ohjelmasta. Tapahtuman kohokohtana on Kukanpäivän viestin juhlallinen luovutustilaisuus.

 

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta julkaistaan myöhemmin.

 

MITÄ? Kukanpäivä

MISSÄ? Smökki, Otaniemi

MILLOIN? Su 13.5. klo 18

HINTA? Ilmainen

FACEBOOK? https://www.facebook.com/events/768441560027114/

 

///

 

AYY:n 8. vuosijuhla 19.5.

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 8. vuosijuhlaa juhlistetaan 19.5.2018. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella Sahalla osoitteessa Konemiehentie 1 klo 15.00. Itse vuosijuhlat pidetään Helsingissä sijaitsevassa Ravintola Koskenrannassa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatkojen sijainti selviää vieraille myöhemmin.

 

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €.

 

Lisätietoja: https://www.vuosijuhlat.fi/

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.
///

Opiskelijat Lintsillä 5.10

 

Linnanmäki varattuna vain opiskelijoille? Check!

 

Automaatio- ja systeemitekniikan kilta juhlii 20. vuottaan päräyttävin menoin! Juhlavuoden kunniaksi AS yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä viettämään päivää Linnanmäelle. Rajoitettu määrä lippuja yksityistilaisuuteen mahdollistaa unohtumattoman tilaisuuden nauttia Lintsistä ilman tuntien jonoja!

 

Merkitse kalenteriin 5.10.2018, osta lippu, ota parhaat opiskelijakaverisi mukaan ja jää innolla odottamaan vuoden huvittavinta päivää, jolloin koko Linnanmäki aukeaa yhdeksi illaksi vain opiskelijoiden käyttöön.

 

Tapahtumaa tukemassa TTER.

 

Liput myynnissä bailataan.fi ( https://bailataan.fi/events/b71e9e0b-84d1-45a0-95f8-bb985f720b2c) sekä sivulla myöhemmin ilmoitettavissa tapahtumissa.

 

Mitä: Lintsi vain opiskelijoille!

Missä: Linnanmäellä

Milloin: 5.10.2018 klo 16-20

Mistä tietoa: as20.fi/linnanmaki

 

Liput vaihdetaan rannekkeisiin syksyllä ennen tapahtumaa ja lippua vaihdettaessa tulee esittää opiskelijakortti. Vain lipun ostaneilla on pääsy Linnanmäen alueelle tapahtuman aikana. Linnanmäki on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

II Opiskelu

 

Summer course in co-operative values and principles I, 2.7. – 12.8.2018

Course: CNS-P1 Co-operative values and principles I

 

Aim: At the end of the course the students have a fair understanding of what co-operative enterprises are and which values and principles they are built on. The students get acquainted with different types of co-operatives and with the ways these apply the co-operative values and principles in practice.

 

Content: In the course the history of modern cooperatives and their values and principles at both national and international levels are dealt with. The students learn how the cooperative values and principles originated and took shape during the 1900’s, how they evolved during the 2000’s and how they are reshaped to the demands of today’s global world. The study module ends with examples of cooperatives showing that they are not curiosities from the past, but that the challenges of the modern business environment can be answered by them.

Realization and methods: Web course in English (some exercises can be written in Finnish/Itsenäiset opiskelutehtävät voi kirjoittaa halutessaan suomeksi)

Credits: 5 cr

Students at Aalto University School of Economics in Helsinki and at the Lappeenranta University of Technology (LUT) are entitled to six credit points upon completion of additional tasks.   

The course is free of charge to the students of the CNS university network.

Further information about the network and enrollment for the course:

https://www.helsinki.fi/en/ruralia-institute/education/co-op-network-studies

 

III Ilmoitukset

 

AYY:n pisteen löytötavarat

 

AYY hoitaa löytötavarat ainoastaan AYY:n omiin tapahtumiin liittyen.

Palvelupisteen muutettua toimiston yläkertaan ei meidän ole enää mahdollista ottaa vastaan muita löytötavaroita työ- ja säilytystilojen muutosten myötä.

AYY:n omien tapahtumien löytötavarat:

Löytötavaroita varten on toimiston alakerrassa erillinen tila. Löytötavarahuoneeseen ei voi valvomatta päästää ulkopuolisia. Yläkerrassa työskentelevien ei ole mahdollista työpäivän aikana poistua työpisteiltään alakertaan löytötavaroiden vuoksi. Tämän vuoksi on tärkeää, että tapahtuman järjestäjä huolehtii itse tapahtumasta tulevista löytötavaroista. Kun jostain järjestämästänne AYY:n tapahtumasta tulee löytötavaroita, voitte itse päättää sekä tiedottaa, milloin olette päivystämässä tavaroiden hakua varten. Muistathan tiedottaa löytötavarapäivystyksen ajankohdasta myös AYY:n työntekijöitä, jotta osaamme tarvittaessa vinkata asiasta kyselijöille. Löytötavaroita voi säilyttää lastauslaiturilla, mutta mielellään ovesta heti oikealle olevissa laatikoissa, jotta siellä voi kulkea vapaasti.

Erillisen löytötavarapäivystyksen jälkeen AYY voi tarvittaessa ottaa yksittäiset hieman arvokkaammatylijääneet löytötavarat lyhyeen säilytykseen yläkerran tiloihin, joissa niitä säilytetään max. 1 kk (porraspäädyn kaappi ikkunaseinällä). Säilytykseen ei oteta esim. pyyhkeitä tai selkeästi rikkinäisiä esineitä.

Muiden kuin AYY:n tapahtumien löytötavaroita AYY ei hoida, eli ohjeistamme järjestäjiä hoitamaan tapahtumansa löytötavara-asiat itse (mm. viemällä arvoesineet poliisille).

Ystävällisin terveisin,

AYY:n jäsenpalvelut

 

Vapaaehtoishaku Maailma kylässä -festivaalille on käynnissä!

 

Maailma kylässä -festivaali etsii vapaaehtoisia tekemään upeasta, iloisesta ja värikkäästä festivaalista totta jälleen toukokuun viimeisenä viikonloppuna! Vapaaehtoiset ovat se joukko, joka tekee Maailma kylässä –festivaalista yhden kesän upeimmista elämyksistä eikä tapahtuma toteutuisi ilman satoja vapaaehtoisia. Siksi lähestymme nyt juuri teidän organisaatiotanne ja toivomme, että pystyisitte jakamaan tiedon käynnissä olevasta vapaaehtoishausta eteenpäin.

 

Vapaaehtoisilta vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä ja iloista asennetta työntekoon. Vapaaehtoistyöskentelystä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, sillä opastamme jokaiseen työtehtävään. Työpäivän pituus on noin 8-10 tuntia.  Kiitokseksi arvokkaasta työstä festivaali tarjoaa ruoan, t-paidan, työtodistuksen, kutsun kesäkuun alussa järjestettävään loppukaronkkaan sekä mahtavan festaritunnelman!

 

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla Helsingissä 26.-27.5.2018.

 

Vapaaehtoisen työtehtäviä ovat mm.:

 

 •          Festarilehden ja esitteiden jakelu
 •          Auton kuljettaminen
 •          Infopiste ja muu opastustoiminta
 •          Kierrätysneuvonta
 •          Alueen puhtaanapito
 •          Somistus
 •          Catering

 

Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 6.5.2018. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.maailmakylassa.fi/ilmoittautuminen-vapaaehtoiseksi.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Tuuli Niemelä ja Johanna Vanttaja

Vapaaehtoisvastaavat

Maailma kylässä -festivaali

E-mail. vapaaehtoiset@maailmakylassa.fi

 

 


ARKKITEHTIKILLAN KANSSA YHTEISTYÖSSÄ