2020 Wähäjoulukalenterin 1. luukku

9 päivää WähäWÄHÄJOULUUN!

Wähäjoulukalenteri: luukku 1/10

WähäWÄHÄJOULU teaser

#SWAGSWAGNAMNAM

 

Arkkitehtikillan oma tanssiryhmä perustettiin vuonna 2013. Riveissä tanssii tanssitaustastaan riippumatta niin arkkareita, sissareita kuin maisujakin. #swagswagnamnam treenaa viikottain ja esiintyvät eri kiltojen, yliopiston ja arkkitehtitoimistojen tapahtumissa, sekä suuremmissakin gaalatilaisuuksissa. Tanssiryhmän toiminta on avointa ja aina voi liittyä mukaan tanssimaan, opettamaan taikka toteuttamaan omia koreografiaunelmiaan!

 

ET

 

Lauluyhtye ET on kuusihenkinen a capella -yhtye Helsingistä. Kokoonpano on yhdessä jo useamman vuoden ajan tulkinnut kappaleita herkästi, rennosti ja raikkaasti. ET inspiroituu erityisesti kotimaisista kielistä, nuorista säveltäjistä ja joulun ajasta.

 

KATERINA TORP

 

Katerina Torp on tanssija, opettaja ja koreografi, sekä Kielo Dance Company:n yksi perustajista. Hän suoritti tanssiopintonsa Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksella ja valmistuttuaan ammattitanssijaksi hän jatko-opiskeli Moskovan Bolshoin balettiakatemiassa. Vuonna 2017 Torp sai kiinnityksen Romanian Kansallisbalettiin Cluj-Napocassa, missä hän tanssi niin solisti- kuin kuorotanssijarooleissa repertuaarin ollessa romanialaisesta nykytanssista aina perinteisimpään klassiseen balettiin. Lisäksi hän on esiintynyt vierailevana tanssijana kansainvälisissä gaaloissa ja istunut balettikilpailujen tuomaristossa. Katin suurin haave on tanssittaa koko maailmaa.

 

//

 

VIDEO MATERIAL CREDITS

 

#swagswagnamnam / Video by Annaleena Puska

ET / Photo by Paavo Jantunen, edit by Siiri Hänninen

Katerina Torp / Video by Sofia Juntunen

 

Music / Meeting Neil by Ludwig Goransson

Graphics / Elina Loisa

Video / Sofia Juntunen