VAALIT-2021

ARKKITEHTIKILLAN VAALIT 2021

 

Vuodenvaihde lähestyy vauhdilla ja täten on aika asettua ehdolle Arkkitehtikillan raatiin (hallitukseen ja toimihenkilöpesteihin) tulevalle toimikaudelle 2022!

Löydät kaiken tarvittavan tiedon pesteistä ja niihin hakemisesta klikkaamalla tästä. Lähde rohkeasti mukaan Arkkitehtikillan raatiin 2022! Killassa pääset tekemään monenlaisia juttuja oman kiinnostuksesi mukaan.

Huom! Vaikka et itse olisikaan lähdössä mihinkään virkaan ehdolle, paikalle kannattaa ehdottomasti tulla äänestämään oikeat ihmiset oikeisiin virkoihin. Juuri sinun äänesi voi olla se ratkaiseva. Äänioikeutettuja ovat vain killan varsinaiset jäsenet, ja jäsenyys tarkistetaan ennen kokoukseen pääsyä! Mikäli et ole varma oletko killan jäsen voit tarkistaa sen Sisussa kohdasta ”Omat tiedot” –> ”Maksut ja apurahat”. Jäsenhakemuksen voit täyttää klikkaamalla tästä. Jäsenhakemukset hyväksytään killan hallituksen kokouksessa. Täytäthän hakemuksesi siis viimeistään 22.11. klo. 17 mennessä!

 

Kokouskutsun ja muut tärkeät liitteet pääset lukemaan klikkaamalla kyseistä aihetta alla:

KOKOUSKUTSU
ESITYSLISTA
MUUTOSEHDOTUKSET PERINNEOHJESÄÄNTÖÖN
EHDOTUKSET KUNNIAJÄSENTEN KUTSUMISEEN

 

ENNEN VAALIKOKOUSTA

Vielä ennen vaalikokousta järjestetään vaalisauna tapahtuma. 

VAALISAUNA järjestetään 17.11. klo 18–22 // Jämeräntaipaleen kattosauna, Jämeräntaival 3

Keskiviikkona 17.11 on mahdollisuus jutella pesteistä ja kiltahommista istuvan hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa saunan ja viinin lämmittämissä tunnelmissa. Ehdolle asettuneet voivat lisäksi kertoa kiinnostuksestaan pestiä kohtaan ja vastata muiden kysymyksiin – eli harjoitella esiintymistä vaalikokousta varten.

TÄYTÄ HAKEMUS TOIVOMAASI PESTIIN/ PESTEIHIN 

Ennen vaalikokousta muista myös täyttää hakemuksesi pestiin/ pesteihin joihin aiot hakea kaudelle 2022.


Hakemuksen voit täyttää klikkaamalla tästä. 
Lisää tietoa pesteistä ja niiden sisällöstä löytyy tästä klikkaamalla
Jo täytetyt hakemukset pääset lukemaan tästä

 Ennen kokousta muista tarkistaa olethan killan jäsen

 

TIETOA VAALIKOKOUKSESTA 

VAALIKOKOUS järjestetään 23.11. klo 16–21 //  A1-sali, Otakaari 1 X

Tiistaina 23.11 kokoonnutaan perinteisesti A1-saliin valitsemaan Arkkitehtikillan hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2022! Saavu kiltakavereiden ja hyvien tarjoilujen äärelle seuraamaan jännittävää iltaa. Asetu itse ehdolle tai vaikuta killan tulevaisuuteen äänestämällä. 

Vaalikokouksen liitteet voit lukea klikkaamalla niitä alla:

KOKOUSKUTSU

ESITYSLISTA

MUUTOSEHDOTUKSET PERINNEOHJESÄÄNTÖÖN

EHDOTUKSET KUNNIAJÄSENTEN KUTSUMISEEN

 

 

TIETOA VAALEISTA YLEENSÄ

Nettisivuilta löydät kootusti kaiken vaaleihin liittyvän, kuten pestiesittelyt joihin löydät tästä klikkaamalla! Voit asettua ehdolle sekä selata ehdolle asettuneiden hakemuksia (hakemuksia julkaistaan 9.-22.11.). Ehdolle voi asettua myös vielä vaalikokouksessa! 

Jo lähetettyjä hakemuksia pääset lukemaan tästä!