Jäsenyys

Haluatko olla Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry:n jäsen, mutta et voinut tai muistanut maksaa killan vuotuista jäsenmaksua lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä?

Ei hätää, jäsenmaksun voi suorittaa myös erikseen killan tilille. Maksamalla jäsenmaksusi olet Arkkitehtikillan jäsen, kun liittymisesi hyväksytään killan hallituksen kokouksessa. Laitathan ilmoituksen liittymisestäsi myös hallitukselle sähköpostiosoitteeseen ak-hallitus(at)list.ayy.fi. Hakemalla jäseneksi sähköpostitse, hyväksyt nimesi julkaisemisen Arkkitehtikillan hallituksen pöytäkirjassa, jossa hakemus käsitellään. Jos olet maksanut jäsenyytesi AYY:n lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä, sähköpostia ei erikseen tarvitse lähettää.

Mainitse sähköpostiviestissä oma nimesi (sukunimi + kaikki etunimet), kotipaikkasi, koulutusohjelmasi, toteemiarkkitehtisi sekä lyhyt selvennys siitä, miksi haet killan jäsenyyttä. Lisääthän sähköpostiin liitteenä myös kuitin killan tilille maksetusta jäsenmaksusta. Halutessasi voit tulla hallituksen kokoukseen esittäytymään henkilökohtaisesti. Kysymyksiä voi esittää Arkkitehtikillan rahastonhoitajalle.

Jäsenyyttä voivat automaattisesti hakea Aalto-ylipiston arkkitehtuurin laitoksen opiskelijat sekä kaikki Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenet. Kannatusjäsenyyttä voivat puolestaan hakea Arkkitehtikillan alumnit.

Maksu tulee oikeaan osoitteeseen seuraavin tiedoin:

saaja Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry
tilinumero FI 56 1309 3000 1115 91 (Nordea)
summa 8,00 euroa
viite 32104
viesti jäsenen nimi, mikäli maksaja muu kuin jäsen itse

Jäsenedut

Arkkitehtikillan jäsenenä ja jäsenmaksun maksaneena on sinulla mahdollisuus seuraaviin etuihin ja palveluihin.

Arkkitehtikillan kiltahuone

Osoitteessa Otakaari 1 A.
Lisätietoa täältä.

Arkkitehtikillan Maja

Osoitteessa Metsäkalliontie 46.
Lisätietoa täältä.

Alennukset tarvikkeista

Tempera -5-20%
Taidemaalariliiton taiteilijatarvikevälitys -10-20%