Ehdokaat

Juhlavuositoimikunta

Ehdokkaat Arkkitehtikillan 110-juhlavuoden toimijoiksiSeuraavat henkilöt ovat hakeneet 13.5. mennessä. Nettisivujen kautta hakeneita päivitetään tälle sivulle to 15.5. klo 15 asti. Ehdolle voi asettua myös vasta killan kokouksen aikana, kun kyseisen pestin valintaa käsitellään.

Nimi
Mikä virka?
Miksi tähän tehtävään?
Riina Juhala Juhlavuosivastaava Juhlavuosivastaavana haluan yhdistää Arkkitehtikillan perinteitä ja toimintatapoja uusiin ja päräyttäviin tapahtumiin. Haluan luoda juhlavuodesta upean kokonaisuuden killan omia tapahtumia sekä yhteisiä tilaisuuksia muiden Aallon opiskelijoiden ja ammatillisten toimijoiden kanssa. Yhteistyö muiden teekkareiden ja Artsin kanssa tulee tulevaisuudessa olemaan entistä tärkeämpää, joten juhlavuosi on hyvä mahdollisuus muodostaa entistä tiiviimmät suhteet varsinkin omaan korkeakouluumme. Muutto Väreeseen ja Artsin tulo Otaniemeen ovat ensi vuoden suuria asioita ja niistä voisi ammentaa paljon.
Juhlavuodesta tulee vain niin unohtumaton kuin mitä me kiltana saamme aikaan. Kaikkien panosta tarvitaan, mutta vain niin paljon kuin kukin itse haluaa tehdä.
Lassi Luotonen ja Saana Rossi Wähätirehtööri(t) Haemme Wähätirehtööreiksi järjestääksemme eeppisen spektaakkelin jolla kruunataan Arkkitehtikillan 110. juhlavuosi joulukuussa 2018.

110. Wähiksen tulee tavoittaa ja yhdistää kiltalaisia entistä laajemmin, ja siksi haluamme järjestää upean pöytäjuhlan sekä sen rinnalla kulkevan rennomman tapahtumakokonaisuuden, jotta yhä useammat kiltalaiset pääsevät nauttimaan Wähiksestä ja juhlimaan yhdistystämme ja arkkariutta. Tarkoituksena on 110. Wähäjoulussa juhlia arkkitehtiopintojen historiaa nykyisille, entisille ja tuleville opiskelijoidemme tärkeiden paikkojen, niihin liittyvien tapahtumien ja niiden välillä kulkemisen kautta.

Lassilla on pohjalla aktiivinen tausta Wähäjoulutoimikunnissa 2013, 2014 ja 2016, hallitusvuodet yrityssuhdevastaavana ja majavana sekä lukuisia toimaripestejä tapahtumajärjestäjänä huviksesta käpy-ie:n hommiin. Saana on ollut Wähistoimikunnassa 2012, toiminut killan hallituksessa neljä vuotta muun muassa varapuheenjohtajana ja päätoimittajana, puheenjohtanut monipuolisia vapaaehtoistiimejä ja järjestänyt kymmeniä erilaisia sitsejä, sekä esimerkiksi AYY:n kehitysyhteistyö -teemaviikon. Tästä dynaamisesta duosta löytyy siis osaamista niin tapahtumajärjestämiseen kuin suurien budjettikokonaisuuksien hallintaan, yrityssuhteiden valjastamiseen ja tiimin innostamiseen. Osaamme myös löytää potentiaalisten toimikuntalaisten kyvyt ja parhaat ideat ja hioa ne timanttisiksi niin, että järjestämiskokemus on kaikille mahdollisimman hyvä.

Tavoitteenamme on tiiviillä yhteistyöllä juhlavuositoimikunnan ja hallituksen kanssa rakentaa juhla, jonka jokainen kiltalainen voi kokea ja ottaa omakseen. Ennen uhkaavaa valmistumista meillä on vielä yksi asia killalle annettavana – Wähäjoulu, jollaista ei ole ennen nähty, ja jota ei tulla seuraavaan 110:neen vuoteen unohtamaan.

Valitse meidät!