Pallomeri

Arkkitehtikillan pallomeri piristää päivää ja jokaista juhlaa!

Pallomeri on mitoiltaan 2 x 2 x 0,5 metriä ja sisältää satoja värikkäitä palloja! Pallomeripallot tulee pestä vuokrauksen jälkeen. Vuokraus tehdään varauslomakkeen kautta. Varauslomakkeen yhteydessä on kalenteri, josta voit tarkistaa pallomeren varaustilanteen. Täytettyäsi varauslomakkeen, saat vielä varausvahvistuksen sähköpostitse.

Vuokraus maksetaan Aalto-yliopiston Arkkitehtikilta ry:n tilille FI56 13093 000 111591 viitenumerolla 31503. Pallomeri sijaitsee kiltahuoneellamme, Otakaari 1 K, josta se haetaan ja jonne se palautetaan. Kilta ei tarjoa kuljetuspalvelua. Pallomeren runko koostuu neljästä yhteen ruuvatusta palasta, joiden purkaminen ja kokoaminen näytetään vuokraajalle pallomerta noudettaessa. Pallomeri tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se vuokrataan. Mikäli vahinkoja palloille, kankaille tai rungolle tapahtuu, arvioidaan korvaus aina tapauskohtaisesti.

Varauksen voi perua lähettämällä sähköpostia Arkkitehtikillan myyntitykille osoitteeseen anna.suominen(ät)aalto.fi viimeistään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Huomaathan, että peruuttamattomasta, käyttämättä jääneestä varauksesta Arkkitehtikillalla on oikeus veloittaa sakkosumma 50 euroa.

Arkkitehtikillan myyntitykki

Anna Suominen
anna.suominen(ät)aalto.fi

Vuokrahinnat

Pallomeri runkoineen 150 euroa
Pallomeren pallot 100 euroa
HUOM! Pallomerta vuokrataan vain AYY:n alaisille yhdistyksille ja kahdeksi vuorokaudeksi kerrallaan.