Vaalit 2018

For English version, click in the sidebar.

Arkkitehtikillan vaalikokous järjestetään torstaina 22.11.2018 klo 15.00 osoitteessa Otakaari 1x, A-siivessä. Tältä sivulta löydät linkit kaikkien hallitus- ja toimihenkilöpestien esittelyihin sekä ehdokashakuun. Ehdolle asettuneiden henkilöiden nimet päivitetään sivuille 15.11. alkaen päivittäin 21.11. asti, mutta ehdolle saa asettua vaalikokouksen aikanakin kyseistä pestiä valittaessa.

Vaalikokouksessa jokaisella hakijalla on 1 minuutti aikaa esitellä itsensä ja perustella, miksi haluaa tiettyyn virkaan. Tämän jälkeen jäsenistön on mahdollista esittää maksimissaan 4 kysymystä hakijoille. Kuhunkin kysymykseen on minuutin vastausaika kullakin hakijalla.

Huom! Vaikka et itse olisikaan lähdössä mihinkään virkaan ehdolle, paikalle kannattaa ehdottomasti tulla äänestämään oikeat ihmiset oikeisiin virkoihin. Juuri sinun äänesi voi olla se ratkaiseva. Fuksit saavat kokouksesta myös pakollisen pisteen fuksipistekorttiin. Äänioikeutettuja ovat vain killan jäsenet, joten jäsenyys tarkastetaan ovella (killan jäsentarra opiskelijakortissa).

Vaaleja varten killan virkoja mainostetaan näiden vaalisivujen lisäksi A-siiven, Väreen 3. kerroksen, Pajan ja kiltahuoneen seinille ilmestyvillä vaalijulisteilla. Tarkemmin pestien nykyisiin haltijoihin pääset tutustumaan pestikesteillä maanantaina 12.11. Killan nykyisiltä toimijoilta voi tiedustella, jos haluaa enemmän tietoa juuri kyseisestä hommasta. Lista nykyisistä toimijoista löytyy täältä.

Eri pesteihin hakevat pääsevät harjoittelemaan puhumista yleisön edessä Ehdokasilta-tapahtumassa maanantaina 19.11. Ehdokkaat saavat pesteittäin pitää lyhyet esittelypuheenvuorot, minkä jälkeen ehdokkaita voi käydä vapaasti jututtamassa.