Hallopedit

Halloped on lyhennys sanoista ”hallinnon opiskelijaedustaja”. Hallopedit ovat tavallisia opiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston akateemisten asiain komiteoiden, koulutusneuvostojen sekä erilaisten toimikuntien ja työryhmien toimintaan. He edustavat opiskelijoiden ääntä eri toimielimissä ja ovat itsenäisiä toimijoita, joita eivät sido AYY:n tai killan mielipiteet. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan korkeakoulusi tai laitoksesi toimintaan, sinua kiinnostaa opiskelijaedunvalvonta tai koulutuspolitiikka voit hake mukaan hallinnon opiskelijaedustajaksi. Hallopediksi voivat hakea kaikki ylioppilaskunnan jäsenet.

Halloped-toimintaa koordinoi Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisuudessa ARTSin hallopedvastaava. Hallopedeista ja muista killan kopo- toimijoista muodostuva koulutuspoliittinen (kopo) sektori kokoontuu säännöllisesti arkkitehtikillan opintovastaavan johdolla ja mukaan ovat tervetulleita kaikki kiltalaiset.
Jos jokin asia opiskelussa mietityttää tai kursseissa harmittaa, ota rohkeasti yhteyttä killan aktiiviseen koposektoriin ja tule mukaan toimintaan. Hallopedit ratkovat mielellään opintoihin liittyviä ongelmia ja vievät opiskelijalähtöisiä parannusehdotuksia eteenpäin.

Yleistä tietoa toimikunnista löytyy täältä sekä ayy:n edunvalvonnasta löydät lisätietoa täältä.

 

Hallinnon opiskelijaedustajat AYY

Arkkitehtuurin laitoksen koulutusryhmä
Jäsen Varajäsen
Sofia Kangas Emma Savela
Heini Vuorelma Aaro Timonen
Astria Excell Emilia Heikkinen

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun akateeminen komitea
Jäsen Varajäsen
Ada Ala-Härkönen Miika Rissanen
Heini Vuorelma 
Jenna Mäkäräinen 
Irma Savolainen (Tokyo)


Hallinnon opiskelijaedustajat SAFA

SAFAn liittovaltuuston varajäsen:

Erno Laakso
Emma Savela

Vaalivaliokunnan jäsen

Erno Laakso

Varajäsen

Emma Savela

Koulutus- ja tutkimustoimikunta

Aaro Timonen

Yhdyskuntasuunnittelu

Santeri Nuotio

Ammatillisten asiain toimikunta

Erno Laakso