Aihearkisto: Juhlat

Vuoden opettaja -äänestys

Timo Paananen

Nyt tarvitaan SINUN mielipiteesi! Arkkitehtikilta palkitsee vuosittain Wähäjoulussa vuoden opettajan. Kuka opetushenkilökunnan jäsenistä mielestäsi ansaitsee erityisen kiitoksen työstään? Perusteet valintaan riippuvat sinusta.

Vuoden opettaja 2014

Arkkitehtikilta palkitsee vuosittain opiskelijoiden valitseman opettajan parhaan opettajan tittelillä. Voittajan julkistaminen tapahtuu Wähäjoulussa.

Äänestysaika päättyy 19.11.2014.

*Pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Kysymys on pakollinen
  Älä koskaan lähetä salasanaa Google Formsin kautta.

 

Viikkotiiviste 20.10.2014

Timo Paananen

Ken tulee kiltapäiväkerhoon

Syksyn toisessa Wähäjoulu-aiheisessa kiltapäiväkerhossa on yllätysvieras. Nähdään keskiviikkona klo 17.

Tarjolla juustoja ja piparia.

Kiltakahvit

Kilta tarjoaa jälleen kahvia ja pullaa Miestentien kahviossa torstaina klo 11:00 – 13:00

MAIK-sitsit

”Maikilaiset alkoivat nousemaan barbarismista kun he oppivat viljelemään viiniä.”
-Thukydides

Rukouksenne on kuultu Olympos-vuorella.

Sunnuntaiaamu sarastaa. Työnnät orastavan krapulan päältäsi kuin peiton, puet kauniisti laskostetun lakanan päällesi ja suuntaat kohti vuoden riettaimpia bakkanaaleja.

Mitä: MAIK-sitsit
Missä: Smökki
Milloin: AAMULLA klo 11.30, sunnuntaina 26.10.
Hinta: Alkomahoolia: 14e / Holiton: 12e
Miten: Tooga päällä
Miksi: In Vino Veritas.

Ilmoittautuminen löytyy raksan ilmomasiinasta.

MP3 Experience

Jälleen kerran on aika hämmästyttää itäisen satamakaupungin kulkijoita, kun Mosaicin 6. MP3 Experience pääsee vauhtiin! Ideana on ladata noin 45 min pitkä äänitiedosto puhelimeen tai musiikkivehkeeseen, painaa muun jengin kanssa PLAY-painiketta yhtä aikaa ja noudattaa kuultuja ohjeita.

Sheikkausta Senaatintorilla, valssia Kampissa? Rautatieaseman valtaus, liftaamista Mannerheimintiellä? KAIKKI on mahdollista MP3 experiencessa, ja mitä tänä vuonna käykään – se selviää vain yhdellä tavalla!

 1. Odota tiedoston julkistusta.
 2. Lataa tiedosto. ÄLÄ KUUNTELE SITÄ VIELÄ.
 3. Ilmesty Tennispalatsin eteen viimeistään 18.00
 4. Odota lähtölaskentaa ja laita nauha pyörimään
 5. Noudata ohjeita ja anna palaa!

Dresscode: Haalarit tai mitä tahansa

AYY:n kuulumisia

Tässä vielä linkki AYY:n viikkotiedotteeseen. Bordelli lähestyy!

 

Polin Appro 5.11.2014

Timo Paananen

Polin Appro valtaa jälleen Helsingin keskustan kadut ja kuppilat, kun haalarikansa pääsee rakentamaan omaa monopoliaan! Vuoden Polin Appron teemana on maailman tunnetuin kiinteistöpeli, Monopoly. Keräämällä suorituksia pääset näyttämään, oletko vaatimaton pyrkyri vai uhkea pohatta.

Muiden approjen tapaan osallistujat keräävät suoritusmerkintöjä käymällä yhteistyöbaareissa. Lopuksi suoritus palkitaan sopivalla arvonimellä, johon kuuluu myös haalarimerkki. Muista approista poiketen voit kuitenkin nostaa itsellesi esimerkiksi Sattuma-kortin tai joutua vankilaan, sillä matkan varrella voi tapahtua ties minkälaisia erikoisuuksia esimerkiksi yllättävien rastien merkeissä. Laita siis parhaasi, eli haalarisi, päälle ja lähde mukaan Helsingin keskustan kokoiselle pelilaudalle! Kun talosi ja hotellisi ovat pystyssä, on aika suunnata jatkoille Teatteri Forumiin, jossa lavan valloittaa MadCraft sekä HeavyWeight DJs.

Muista approista poiketen suorituksiin ei vaadita aikaisempaa osallistumista, vaan jokaisen suoritustason voi saavuttaa suoraan. Suoritustasot ovat Pyrkyri (7), Porvari (11) ja Pohatta (15). Tapahtuma alkaa portaittain kello 16.00 lähtien Le Bonkista (Yrjönkatu 24), jonka jälkeen kiertelyaikaa on 4 tuntia. Yhteiset jatkot pamahtavat käyntiin kello 21 alkaen Teatteri Forumissa (Yrjönkatu 31).

Ennakkolipunmyynti yhdistyksille alkaa 1.10 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appro-2014-ennakkolipunmyynti ja varsinainen lipunmyynti Aalto-yliopiston sekä Helsingin yliopiston kampuksilla 20.10. Tarkemmat lipunmyyntiajat ja -paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Tarkempaa informaatiota löytyy tapahtuman Facebook-sivulta sekä osoitteesta http://polinappro.fi

Tapahtuman järjestää Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Isännistö ja Emännistö. Mukana menossa myös Äpy, Jäynä sekä Altia.

Kysymyksien sattuessa lähetä sähköpostia IE-tirehtöörille osoitteeseen henry.sanmark@ayy.fi

Galleriassa uusia kuvia

Timo Paananen

Moikka kaikki. Galleriaamme on lisätty paljon kuvia! Kiitos dokumentoijalle.

Kaverisitsit

Väärinymmärrettyjen sitsit

Kenttäkurssi

Majan leffailta

Viikkotiiviste 13

Timo Paananen

Wähäjouluviikko on takanapäin ja taas ollaan monia kokemuksia rikkaampia. Wähis on saanut tänä vuonna ylitsepursuavan positiivista palautetta ja tottavie melkoiset vuosijuhlat olikin! Kohtapuoliin verkkosivulle saadaan kunnon paketti kuvia juhlistamme.

Arkkitehtikillan tapahtumakalenteri alkaakin nyt pikkuhiljaa hiljentymään, mutta kevään puolella on tiedossa paljon uusia jännittäviä tapahtumia.

AYY:n tapahtumakalenterissa on tiedossa pikkujouluja ja joulukonsertteja sekä Polyteknikkojen Kuorolta että Polyteknikkojen Orkesterilta.