Viikkotiiviste 11.11.2014

Arkkitehtikillan toimijoiden info- ja rekryilta + Kiltakahvit

Oletko kiinnostunut hakemaan Arkkitehtikillan toimijaksi ensi vuonna? Haluatko tietää lisää siitä, mitä killassa tapahtuu, ja mihin kaikkeen on mahdollisuus lähteä mukaan?

Tervetuloa keskustelemaan nykyisten toimijoiden kanssa hallitus- ja toimihenkilöpesteistä sekä killan toiminnasta yleisesti. Voit myös asettua ehdolle haluamaasi virkaan, tai vain nauttia tarjoiluista ja tutustua paremmin kiltaasi ja potentiaalisiin ehdokkaisiin.

Nähdään siis keskiviikkona klo 17 kiltiksellä ja torstaina klo 11 Miestentien kahviossa

Perjantaiuinti

Perjantaina urheilusektorilla luvassa uintia. Tavataan kiltiksen edessä klo 13:00 ja kävellään siitä Tapiolan uimahallille. Mukaan pyyhe ja uikkarit sekä 2,50€ uintimaksua varten.

International Air -sitsit

Mikä on ilmaa, yhtä olennaista kuin ilma ja jotain, mitä et ole ennen kokenut? No, vastaushan on tietysti INTERNATIONAL AIR SITSIT!

Oletko valmis lähtölaskentaan ja lentämään pilvissä arjen yläpuolella? AYYn kansainvälisyystoimikunta KvTMK ottaa sut mukaan syksyn suurimmalle, kuuluisimmalle ja mahtavimmalle sitsilennolle, ja vieläpä täysin englanniksi! Hätä ei kuitenkaan ole aivan tämän näköinen, sillä vuoden poikkitieteellisimmät ja –kulttuurisimmat sitsit tietävät myös mahdollisuutta näyttää kauempaa saapuneille kanssaeläjille, mistä tässä jalossa perinteessä on todella kyse. Eikun vaan toverit kouraan, tiketit kainaloon ja kieli löysälle!

Sitsit ovat osa AYY:n kansainvälisen viikon ohjelmaa.

MITÄ: internationellit ilmasitsit Aallon opiskelijoille
MISÄ: vanha kunnon Smökki, Jämeräntaival 4
MILLONKA: 14.11.perjantaina klo 18:00
TEEMA: ilma

Arkkareiden lettubaari

Aalto-yliopiston arkkitehtuurin opiskelijat paistavat Ravintolapäivänä Lauantaina klo 11 Espalla lettuja, tervetuloa herkuttelemaan!

AWESOME -sillis

Mitä tapahtuu, kun yhdistää pallomeren, skumppaa, rutkasti hyvää ruokaa sekä inkubiitit ja arkkarit?! Tietysti vuoden huikein sillis! Olitpa edellisenä iltana sitsaamassa, bilettämässä tai vaikka laskareiden kimpussa, ainoa oikea tapa viettää lauantaita 15.11. on rentoutua hyvässä seurassa AWESOME-silliksen merkeissä! Vedä yllesi mukavin sillisvarustuksesi, ja saavu Arkkitehtikillan kiltahuoneelle karistamaan mielestäsi pimenevän syksyn stressit käsittämättömän edulliseen viiden euron hintaan.

Sillistäminen alkaa la 15.11. klo 12:00 ja päättyy klo 18:00. Kummastakin killasta mukaan mahtuvat 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmo aukeaa torstaina 6.11. klo 12:00. Olkaa nopeita, tänne haluavat kaikki!

MITÄ: AWESOME-sillis
MILLOIN: Lauantaina 15.11. klo 12:00-18:00
MISSÄ: Arkkitehtikillan kiltahuoneella Pajatilojen alimmassa kerroksessa (Metallimiehenkuja 4)
PALJONKO: Vain 5 €!!
MIKSI: Palju! Sauna! Skumppaa! Pallomeri! AWESOME!!